bertoGnG
Gen Always Won
Global olarak değil Türkiyede yaşayan biri olarak baz alın 182cm boy iyi midir yeterli midir yoksa standart altında mıdır??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ara sıra uğruyorum aktif biri değilimsen kimsin lan
182 yim yani tamam mıdır170 sonrası kademeli ok. 170 altı brutal. 175 falansan bile yüz önemli. Kadjnların %95 nden uzunsun amk
Kurtce beddua ediyorum sizeGayet yeterli. Bidaha sakın femboy gibi tişörtü çekip frame sorma bu arada![]()
evet olum 182 daha ne istiyon. yüzün önemli gerisi fasa fiso182 yim yani tamam mıdır
Spora gitGlobal olarak değil Türkiyede yaşayan biri olarak baz alın 182cm boy iyi midir yeterli midir yoksa standart altında mıdır??
Konu şuan boySpora git
Olsun git knk boyun vasatKonu şuan boy
Haklisinevet olum 182 daha ne istiyon. yüzün önemli gerisi fasa fiso
Tamam vasat kalsin gitmiyomOlsun git knk boyun vasat
Ben boyuna vasat diyorum frame de ok bu arada güzel vücut çıkar ondan git diyorum güzel ascend olurTamam vasat kalsin gitmiyom
Baştan sona postür sorunum var zaten spora her türlü ihtiyacım var ama tr içini baz alarak 182 yi ben vasat görmüyorum ayrıca yaşadığım şehirde ki insanlar daha kısalar bu benim için iyi bir avantaj. Ayrıca bu sitede mtn olarak derecelendiriliyorsam şehir içinde htn yim insanlarin çirkinliği sayesinde bir tık önde oluyorumBen boyuna vasat diyorum frame de ok bu arada güzel vücut çıkar ondan git diyorum güzel ascend olur
Yani ben kendi deneyimime göre konuşuyorum belki ben algıda seçiciyimdirBaştan sona postür sorunum var zaten spora her türlü ihtiyacım var ama tr içini baz alarak 182 yi ben vasat görmüyorum ayrıca yaşadığım şehirde ki insanlar daha kısalar bu benim için iyi bir avantaj. Ayrıca bu sitede mtn olarak derecelendiriliyorsam şehir içinde htn yim insanlarin çirkinliği sayesinde bir tık önde oluyorum
Olabilir dogrudurYani ben kendi deneyimime göre konuşuyorum belki ben algıda seçiciyimdir
subdaki herkesin kürt olması yarıyorKurtce beddua ediyorum size
genetik olarak türklerin üst olduğunun kanıtı buradaki tırrıklar da ırklarının çöpüsubdaki herkesin kürt olması yarıyor
@meynet bu konu hakkındaki düşüncelerin neler
fark barizkanka beni niye attın?genetik olarak türklerin üst olduğunun kanıtı buradaki tırrıklar da ırklarının çöpüfark bariz
millet milli bir slayer görsün diyekanka beni niye attın?

tırrık kızlarını slaylicez inşallahmillet milli bir slayer görsün diye![]()
Bu kürtlerin gelecekteki karılarını da bi elden geçir @recai iskender @growthplatessss111tırrık kızlarını slaylicez inşallah
yaş 14 boy 1.85 kısa hisdiyorım hocamKimi görsem 190-188 aşağıda kalabilir biraz
AYNNNNNNNNNNNNNNEN170 sonrası ok. 170 altı brutal. 175 falansan bile yüz önemli. Kadjnların %95 nden uzunsun amk