Beyler şimdi

ascendantwill

ascendantwill

Diamond
Sınıfta 1 kız var güzel ona yavşayacam vaktinde flörtleşmeye çalışmıştı mal mal tersledim idk şimdi ben arkla talılıyom sınıfta sadece arkla konuşuyor benim ama hep etrafımda aq önceden ne zaman denk gelse işte benim ismimle şu burda diyorlardı aralarında sessizce bende duyuyordum çözemedim şimdi aynı sınıftayız çok muhabbetim de yok gidip direk yavşasam olmaz arada bana bakıyor herhalde ben biraz şizofrenim emin olamıyorum ama neyse var mı fikirleriniz

Bide şu orospu çoçu mogeaterin threadları okuya okuya idk idk falan demeye başladım korkuyorum @Zodiac @kurdistan

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, why not me?, Serialsuicide and 3 others
Götünü kaldırmadan kızın çok konuş işte

• +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, senualF, kurdistan and 1 other person
Sınıfta 1 kız var güzel ona yavşayacam vaktinde flörtleşmeye çalışmıştı mal mal tersledim idk şimdi ben arkla talılıyom sınıfta sadece arkla konuşuyor benim ama hep etrafımda aq önceden ne zaman denk gelse işte benim ismimle şu burda diyorlardı aralarında sessizce bende duyuyordum çözemedim şimdi aynı sınıftayız çok muhabbetim de yok gidip direk yavşasam olmaz arada bana bakıyor herhalde ben biraz şizofrenim emin olamıyorum ama neyse var mı fikirleriniz

Bide şu orospu çoçu mogeaterin threadları okuya okuya idk idk falan demeye başladım korkuyorum @Zodiac @kurdistan
Kanka sana baktıgında gulumse hafif nonchalant şekilde karşılık verirse birazdaha elektrik alırsan instadan yaz takma çok

• +1
Reactions: ascendantwill and kurdistan
Kanka sana baktıgında gulumse hafif nonchalant şekilde karşılık verirse birazdaha elektrik alırsan instadan yaz takma çok
İnsta kullanmak farz oldu

dnr

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher

knk redpill copelican
shitgame miydi neydi orda bi şeyi abartarak falan söylüyolar mesela kıza da onu yapcan ben her kıza öyle yapıyom
ama bunu biraz ileri bi aşamada yapman lazım
ilk başta normal konuş ders hakkında olur başka bi şey hakkında olur
ez ya yaparsın ben arkadndayım

• Love it
Reactions: ascendantwill
knk redpill copelican
shitgame miydi neydi orda bi şeyi abartarak falan söylüyolar mesela kıza da onu yapcan ben her kıza öyle yapıyom
ama bunu biraz ileri bi aşamada yapman lazım
ilk başta normal konuş ders hakkında olur başka bi şey hakkında olur
ez ya yaparsın ben arkadndayım
Deneyecez gelişme olursa buraya yazarım eyw

• +1
  • Love it
Reactions: szenn and kurdistan
şu incelin dedigini umursama

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, why not me? and ascendantwill

sınıfta'' sonrasını okumadım sınıfını salla direk sınıftan olmaz pişman olursun

sınıfta'' sonrasını okumadım sınıfını salla direk sınıftan olmaz pişman olursun
bişi olmaz alt tarafı utanıcak, yoksa aklında kalır uzun süre en azından reddediliyosa reddedilsin

• +1
Reactions: Auchelius and ascendantwill
bişi olmaz alt tarafı utanıcak, yoksa aklında kalır uzun süre en azından reddediliyosa reddedilsin
hep gözü önünde olucak kız red yersede hep orda ayrılırsada hep orda kız yeni birisini bulursada hep orda takıntı falan yapmazsa hiç bir şey olmaz benim arkadaşımın sonu kötü bitmişti ama o cocuk fena aşıktı

• +1
Reactions: Serialsuicide
hep gözü önünde olucak kız red yersede hep orda ayrılırsada hep orda kız yeni birisini bulursada hep orda takıntı falan yapmazsa hiç bir şey olmaz benim arkadaşımın sonu kötü bitmişti ama o cocuk fena aşıktı
ascendantwill o kadat salak degil ya :lul: açılmazsa daha kötü olucak aslındaen azından aklında kalmıcak neden açılmadım diye

• +1
Reactions: Auchelius, ascendantwill and -BayHarbourButcher
Kanka benimki aşk değil bulunduğum ortamdaki en beğendiğim her kıza böyle oluyor 1 kere aşık olmuştum oda puf oldu ama olursa güzel olur

• +1
Reactions: Serialsuicide and -BayHarbourButcher
chads org

• Love it
Reactions: ascendantwill