Beyler simdi

blackpillruinedmyli

blackpillruinedmyli

sensitive young gray
Beyler beni aldatacka foide yol verdigim icin biricik askim mtb foide geri dondum
Neyse iste bu arkadasiyla disarfaydi eve dondu bende yatcam gozlerim kaydi falan fistan dedim ama baska kizlarla disari ciktim cagirdilar
Bunun arkadasi da beni gormus mk neyse kiz trip atti sizce duzelir mi yarin sabah sinirim gecer falan bisey dediler daha 1 gundur konusuyoz

• +1
Reactions: szenn, stacyworshipper, Thrill and 2 others
Beyler beni aldatacka foide yol verdigim icin biricik askim mtb foide geri dondum
Neyse iste bu arkadasiyla disarfaydi eve dondu bende yatcam gozlerim kaydi falan fistan dedim ama baska kizlarla disari ciktim cagirdilar
Bunun arkadasi da beni gormus mk neyse kiz trip atti sizce duzelir mi yarin sabah sinirim gecer falan bisey dediler daha 1 gundur konusuyoz
bizene orospu cocugu

• +1
Reactions: szenn, stacyworshipper and Thrill
bizene orospu cocugu
allagini skktigim soru sorduk sizce duzelir mi goeusleriniz neler
yan kdada namaz kilan anneye pandigi koyar maydanozda zurna yemeye giderim ayik ol

• JFL
Reactions: szenn, stacyworshipper, Thrill and 1 other person
1000018299

• JFL
Reactions: szenn, stacyworshipper and Thrill
Moruk seninde amk niye karı kızla dışarı çıkıyon neyse foiddir bu iki laf edersin iki hediye alırsın gönlünü alırsın basit canlılar onlar

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli, szenn, stacyworshipper and 3 others
kız haklı ama bi bahane bulsan bişey olmaz

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli, szenn, stacyworshipper and 3 others
allagini skktigim soru sorduk sizce duzelir mi goeusleriniz neler
yan kdada namaz kilan anneye pandigi koyar maydanozda zurna yemeye giderim ayik ol
Manitasini siktigimin orospu cocugu evinde kalaydin o zaman yarrak gibi thread acmissin anasini trambolinde uzaya ucurdugum

• JFL
  • +1
Reactions: blackpillruinedmyli, szenn, stacyworshipper and 6 others
Moruk ocluk yapmıssın kızı hakketmiyorsun kız düzgünse

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli, iwishiwastaller, szenn and 2 others
eger kosullar elverisliyse sert bir sikersin factory reset yer duzelir : )

• +1
  • JFL
Reactions: blackpillruinedmyli, iwishiwastaller and szenn
madem foid dıyosun olma kardesımsevgılı falan sıkısık mısın sen ha

• +1
Reactions: szenn
Yaw siz nerde yaşıyonuz aq
love Island'da falan mi niye böyle şeyler size yaşanıyo

• JFL
  • Love it
Reactions: ascendantwill, kullancı1998572619, blackpillruinedmyli and 2 others
bide sadece trip atmış karı gavat heralde :lul::lul:

• JFL
  • +1
Reactions: blackpillruinedmyli, Topkra, Gordon Freeman and 2 others
bide sadece trip atmış karı gavat heralde :lul::lul:
barışıcak ya aklınca naz yapıyo işte manitası utanmasa karı kızla skscek bu gelsinde gönlümü alsın diye uğraşıyor :ROFLMAO:

• JFL
Reactions: jsbera, blackpillruinedmyli and iwishiwastaller
tmmdir sıkıntıyok siniri geçmiş konuşıyoz

• JFL
Reactions: EK0 and jsbera
Olm yalan söylediğin sürece bunun önemi var mi

Şöyle gavat kızlar bi bize denk gelmiyo heralde ag
bi çıtır trip var ama daha gün bir yani düzelir belki sevgili oluruz yine

bi çıtır trip var ama daha gün bir yani düzelir belki sevgili oluruz yine
Bu gavatlikla kızla geri olursun knk

He bide kızı kucaktan kucağa hoplattiklari için bu kadar az tepki vermediginden eminsin dmi

• JFL
  • +1
Reactions: Gordon Freeman, Serialsuicide, blackpillruinedmyli and 2 others
tmmdir sıkıntıyok siniri geçmiş konuşıyoz
amk naptın ne ettin bu kızı nasıl bu kıvama getirdin bizede anlat geçen haftalarda bir foidle konuşuyordum kız arkadaşımla story attım beraber diye demediğini bırakmadı aldatma muamelesi çekti bana amk :ROFLMAO:

Bu gavatlikla kızla geri olursun knk

He bide kızı kucaktan kucağa hoplattiklari için bu kadar az tepki vermediginden eminsin dmi
evd

• +1
Reactions: jsbera