Beyler siz anlarsiniz

A

ascendantwill

Master
Kiz var bakışıyoruz bu eski anlatiklarimdan neyse benden hoşlanıyor/ seviyorsa gelip kendisi demez mi illa biz mi gidip teklif ediyoruz @Zodiac @Serialsuicide @Resistance. Gelip demez mi benimle çıkar mısın zart zurt ama reelde demesi lazım ne tel no var ne insta ne wp

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, Kayra139, -BayHarbourButcher and 5 others
Kiz var bakışıyoruz bu eski anlatiklarimdan neyse benden hoşlanıyor/ seviyorsa gelip kendisi demez mi illa biz mi gidip teklif ediyoruz @Zodiac @Serialsuicide @Resistance. Gelip demez mi benimle çıkar mısın zart zurt ama reelde demesi lazım ne tel no var ne insta ne wp
kanka sende ne var amk? bu tırrık kızları approachlamaz erkeklere sevdiklerine ya çok çirkinlerse aprouclayıp insta istiyolar yada bayharbourbutcher gibi chad olcan

• +1
Reactions: Zodiac, Auchelius and ascendantwill
kanka sende ne var amk? bu tırrık kızları approachlamaz erkeklere sevdiklerine ya çok çirkinlerse aprouclayıp insta istiyolar yada bayharbourbutcher gibi chad olcan
Kız güzel kanka baya

Kız güzel kanka baya
approachlamaz siksen sen gitcen flörtleşcen konuşcan tel yada insta isticen hiç yapmamış birine soruyon amk inselim ben

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: Zodiac, Auchelius, growthplatessss111 and 1 other person
Knk git bana bidaha bakarsan seni şikayet ederim de

• JFL
Reactions: Zodiac, Auchelius, szenn and 3 others
  • JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: NoxInfernum, Resistance., Auchelius and 2 others
ya amk kız daha sana insta vermeye zahmet etmemiş gelmişsin çıkma teklif edermi diyosun

kahkaha attım amk

• JFL
  • So Sad
  • +1
Reactions: Zodiac, NoxInfernum, eniyiguresci and 2 others
approachlamaz siksen sen gitcen flörtleşcen konuşcan tel yada insta isticen hiç yapmamış birine soruyon amk inselim ben
burda kaç tane khhv var?

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, NoxInfernum, yadih and 2 others
ya amk kız daha sana insta vermeye zahmet etmemiş gelmişsin çıkma teklif edermi diyosun

kahkaha attım amk
Cahiliz birader taşak geçme bizle bide nası insta versin amina kodum + arkadaşlarına falan diyo bakıyormu bu diye ben ona bakınca kendiside dönüyor bana doğru

• JFL
  • +1
Reactions: NoxInfernum and Serialsuicide
Cahiliz birader taşak geçme bizle bide nası insta versin amina kodum + arkadaşlarına falan diyo bakıyormu bu diye ben ona bakınca kendiside dönüyor bana doğru
Kızla böyle çok muhabbetim yok idk hani instamda yok instasinida niye versin random neyse ben şizofrenim zaten eyw

• +1
Reactions: NoxInfernum
kanka cahillikle alakası yok daha kız en basit şeyi bile vermemiş sen gelmişsin gelir ilişki istermi diye soruyosun

gelip çıkma teklif edicek seviyede olsa şuana kadar instasını değil tc kimliğini vermişti amk

• So Sad
  • +1
Reactions: NoxInfernum and ascendantwill
olm senin konuşamadığın kızı bi keko gelip 2 günde sikicek çabuk git konuş. eleman gibi low inhib birisi direkt alıyo mesela kekomaxxer @elemancomeback31

• +1
  • Hmm...
Reactions: Zodiac, NoxInfernum and ascendantwill
kanka cahillikle alakası yok daha kız en basit şeyi bile vermemiş sen gelmişsin gelir ilişki istermi diye soruyosun

gelip çıkma teklif edicek seviyede olsa şuana kadar instasını değil tc kimliğini vermişti amk
Eyw reis yine koydu bize biraz anlatsana insta vermeyi felab fistan

• +1
en ufak deneyimlemedim insta fln khhv yim kanka sadece basit bi çıkarım yaptım
Kanka yanlış çıkarım yapacak kadar low iq olma ihtimalin varmi

• JFL
  • +1
olm senin konuşamadığın kızı bi keko gelip 2 günde sikicek çabuk git konuş. eleman gibi low inhib birisi direkt alıyo mesela kekomaxxer @elemancomeback31
ya bu arada harbi amk kekoları inhibsiz doğuyor

• +1
Reactions: Zodiac, NoxInfernum and Serialsuicide
KHHDV

• JFL
  • +1
Reactions: NoxInfernum, Auchelius, Serialsuicide and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: NoxInfernum, Auchelius and Serialsuicide
Kanka yanlış çıkarım yapacak kadar low iq olma ihtimalin varmi
sen düşün kanka

kız dünya üzerinde her insanın onu ekleyebbilip konuşabiliceği en yaygın iletişim platformundan sana 1 cümle yazmamış vermeye bile uğraşmamış

sen bu kızın gelip sana sevgili olmak isteyip istemiyeceğini soruyosun

neflix dizisi değilse bu anlattığın gayet imkansız

• +1
sen düşün kanka

kız dünya üzerinde her insanın onu ekleyebbilip konuşabiliceği en yaygın iletişim platformundan sana 1 cümle yazmamış vermeye bile uğraşmamış

sen bu kızın gelip sana sevgili olmak isteyip istemiyeceğini soruyosun

neflix dizisi değilse bu anlattığın gayet imkansız
Kanka instam yok tel no yok nası yazsib hiç mu okumadın yazdığımı gözünün yağını sikeyim

• JFL
  • So Sad
  • +1
Reactions: NoxInfernum, Auchelius, senualF and 1 other person
Kanka instam yok tel no yok nası yazsib hiç mu okumadın yazdığımı gözünün yağını sikeyim
tel yok ne demek amk 10 yaşındamısın ?

git org hesabını iste yoksada açsın

• JFL
  • WTF
  • +1
Reactions: Zodiac, NoxInfernum, Atsizz and 4 others
tel yok ne demek amk 10 yaşındamısın ?

git org hesabını iste yoksada açsın
Yarram Allah Allah bilmediğin mevzular sana hesap mı verecem orospucocu ben diyorum yok tavsiye ver

• +1
okuldan bi kizin yaninda 1 yas buyuk erkek kuzeni varken kuzenine her biji kurdistan demistim kiz gulmustu bana asik olmus olabilir mi???

kuzeninin boyu: 187
kendisinin boyu: 175
benim boyum: 175

sizce asik oldugu icin mi guldu???

• JFL
  • So Sad
  • +1
Reactions: Zodiac, NoxInfernum, Auchelius and 2 others
Neyse zaman gösterir s.et
185 3 yıllık boxer hayvan gibi adam insta istemeden korkuyor NCLSNSÖSMDMSS amk git konuş tecrübe olur en azından

• JFL
  • +1
okuldan bi kizin yaninda 1 yas buyuk erkek kuzeni varken kuzenine her biji kurdistan demistim kiz gulmustu bana asik olmus olabilir mi???

kuzeninin boyu: 187
kendisinin boyu: 175
benim boyum: 175

sizce asik oldugu icin mi guldu???
KANKA GÜLDÜYSE KESİN VERİCEK SALAKMISIN NEDEN KONUŞMAYA DEVAM ETMEDİN

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, NoxInfernum and growthplatessss111
w*men

• +1
Reactions: NoxInfernum and Fridx
KANKA GÜLDÜYSE KESİN VERİCEK SALAKMISIN NEDEN KONUŞMAYA DEVAM ETMEDİN
o kiz beni dover aq ben sedanter skinny fat 0 testo biriyim kiz voleybolcu nerdeyse benden uzun.

ama ltb falan filan da ben sirf bana bir kere ogretmrninin yerini sordugu icin 1 sene asik olmustum

• JFL
  • +1
o kiz beni dover aq ben sedanter skinny fat 0 testo biriyim kiz voleybolcu nerdeyse benden uzun.

ama ltb falan filan da ben sirf bana bir kere ogretmrninin yerini sordugu icin 1 sene asik olmustum
800 degilmiydi senin test amk forumun çogunu test mogluyodun ama beynine hiç işlemiyo senin testosteron

• +1
Reactions: NoxInfernum and growthplatessss111
185 3 yıllık boxer hayvan gibi adam insta istemeden korkuyor NCLSNSÖSMDMSS amk git konuş tecrübe olur en azından
Hayatın bizi getirdiği nokta amina koyayim

• JFL
  • +1
Hayatın bizi getirdiği nokta amina koyayim
ilk attığın postada baktım androjenik gözüküyorsun harbi hormonlarında iyi neden oluyo bu acaba ANLATSCAK HİGH İQ BİRİSİ YOK Kİ AMK

• Ugh..
ilk attığın postada baktım androjenik gözüküyorsun harbi hormonlarında iyi neden oluyo bu acaba ANLATSCAK HİGH İQ BİRİSİ YOK Kİ AMK
O post silindi o zamandan beri baya bi face gelisimi aldım ama gonial angle 1 tık tek gelişti

• +1
Chad olunca tavlayamam diye gelmiyor mal foidler. Tavlayabilecek olanlarda uğraşma amacı taşımıyor bence daha o evreye gelemedik :lul:

• Hmm...
  • +1
vay göt sildirmiş
Kanka ben obezken red yemiştim o zamandan beri travma olmuş yoksa baya nt adamım yani kız erkek herkesle muhabbetim olurdu geçen sokakta cocouk gördüm durdurdum randon muhabbet ettik

• +1
800 degilmiydi senin test amk forumun çogunu test mogluyodun ama beynine hiç işlemiyo senin testosteron
evet de geri 600-700 bi seye dusmus bilmiyom bi ara sabah olcum yapmak gerek

• +1
Neyse beyler yine moralimiz bozuk ayrılıyoruz forumdan
Hayatında hiç yaşamamış olup çıkarım yapanın tavsiyesini dinleme amk yarrak kafası Avrupa'da yaşadığımızı sanıyor da öyle yorum atıyor

• +1
Reactions: NoxInfernum, Serialsuicide and ascendantwill
Hayatımda hiç yaşamamış olanın tavsiyesini dinleme amk yarrak kafası Avrupa'da yaşadığımızı sanıyor da öyle yorum atıyor
Bu adam benim babam babam mı yoksa bu adam ney boyle

• JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: NoxInfernum, Serialsuicide and jsbera
bi de bana yuksek t falan deme aq korkuyom aromasinden gelmistir o sonuc yoksa plaklarim kapancak

• JFL
Bana böyle motivasyon lazım

• +1
Bu adam benim babam babam mı yoksa bu adam ney boyle
Kizlansurrkli bakışıp kız arkadaşlarına bana bakıyor mu vesaire diyorsa arkadaşları yanında sıcak davranan dışarıya karşı utangaç soğuk biri olabilir öyle kişilerden de instnin alınmasını bekleme amk böyle bir ölçü var ha bu ölçüden daha büyük cidden seni istiyor mu ölçüsü var git kizdan insta iste instam yok ne amk foid dolup tasiyo gidip numara mi alcan ilk sorduğunda yarram abd değil bura messenger kullanmıyoz insta kur gt at takipçi sayın normalmis gibi dursun bot gibi durmasın hesap

• +1
  • Love it
Reactions: Zodiac, NoxInfernum, Serialsuicide and 1 other person
Kizlansurrkli bakışıp kız arkadaşlarına bana bakıyor mu vesaire diyorsa arkadaşları yanında sıcak davranan dışarıya karşı utangaç soğuk biri olabilir öyle kişilerden de instnin alınmasını bekleme amk böyle bir ölçü var ha bu ölçüden daha büyük cidden seni istiyor mu ölçüsü var git kizdan insta iste instam yok ne amk foid dolup tasiyo gidip numara mi alcan ilk sorduğunda yarram abd değil bura messenger kullanmıyoz insta kur gt at takipçi sayın normalmis gibi dursun bot gibi durmasın hesap
High iq ama ben 70% gidip çıkma falan teklif edecem red yersek ok yemezsek iyi

• +1
  • Love it
Reactions: Zodiac, NoxInfernum and jsbera
High iq ama ben 70% gidip çıkma falan teklif edecem red yersek ok yemezsek iyi
Kanka bılmıyom kızı da arkadaşlarına harbi o kadar sorup diyip telaslanip meraklaniyorsa Utangsctir ilk başta çıkma teklifink mantıklı görmüyom konuştuktan sonra etmek daha mantıklı bence(instadan) ben öyle yapmayı tercih ederdim çünkü sözlerle kendini safeplace hissettirmek, öyle kizlara önemli

• +1
  • Love it