Beyler siz anlarsiniz

Kanka bılmıyom kızı da arkadaşlarına harbi o kadar sorup diyip telaslanip meraklaniyorsa Utangsctir ilk başta çıkma teklifink mantıklı görmüyom konuştuktan sonra etmek daha mantıklı bence(instadan) ben öyle yapmayı tercih ederdim çünkü sözlerle kendini safeplace hissettirmek, öyle kizlara önemli
Kanka sen kralsinda utangaç değil gibi idk neyse red yersem en azından aklımda kalmaz amk

okuldan bi kizin yaninda 1 yas buyuk erkek kuzeni varken kuzenine her biji kurdistan demistim kiz gulmustu bana asik olmus olabilir mi???

kuzeninin boyu: 187
kendisinin boyu: 175
benim boyum: 175

sizce asik oldugu icin mi guldu???
Senden hoşlanmış evine kadar takip et.
Kanka instam yok tel no yok nası yazsib hiç mu okumadın yazdığımı gözünün yağını sikeyim
Kanka ne varsa artık onu kullan kişinin iletişim bilgilerini telefonun not defterin uygulamasında kaydet aklıma gelen en mantıklı şey bu.

• JFL
Reactions: growthplatessss111, ascendantwill and Serialsuicide
Senden hoşlanmış evine kadar takip et.

Kanka ne varsa artık onu kullan kişinin iletişim bilgilerini telefonun not defterin uygulamasında kaydet aklıma gelen en mantıklı şey bu.
Kral ya eyw tam anlamasamda ne kast ettigini

• Hmm...
Reactions: Auchelius
Kral ya eyw tam anlamasamda ne kast ettigini
Reis öncelikle aromasini bırakıyorsun amk.
İkinci olarak her telefonda arama kısmına veya ayarlara girip oradan uygulamalar kısmına basarak “notlar” diye bir uygulama oluyor ve artık kıza hangi uygulamadan veya başka türlü iletişim kurabilmek için bilgilerini kaydediyorsun oraya, tabikide kızla konuşup anlaşabilmen gerekiyor başta bu şeyi olaylara devam edebilmek için kullanabilirsin.

• JFL
Reactions: Serialsuicide, growthplatessss111 and ascendantwill
Reis öncelikle aromasini bırakıyorsun amk.
İkinci olarak her telefonda arama kısmına veya ayarlara girip oradan uygulamalar kısmına basarak “notlar” diye bir uygulama oluyor ve artık kıza hangi uygulamadan veya başka türlü iletişim kurabilmek için bilgilerini kaydediyorsun oraya, tabikide kızla konuşup anlaşabilmen gerekiyor başta bu şeyi olaylara devam edebilmek için kullanabilirsin.
Eyw aromasin arada mallık yapıyor sonra kabus falanda görebiliyorsun o kadar

• JFL
Reactions: Serialsuicide, Auchelius and growthplatessss111
1000035082

• +1
Reactions: Zodiac and Serialsuicide
Onu sen bilecen tahmin yürüttüm

Red ye nolcak amk özgüven gelir

Konusamadigin kızı hunharca sikecek random bi keko haberin olsun :lul:
Hatırlatmasanda olurdu

Bidaha baktiginda ay tacizci var yardim edin diye bagir

Kiz var bakışıyoruz bu eski anlatiklarimdan neyse benden hoşlanıyor/ seviyorsa gelip kendisi demez mi illa biz mi gidip teklif ediyoruz @Zodiac @Serialsuicide @Resistance. Gelip demez mi benimle çıkar mısın zart zurt ama reelde demesi lazım ne tel no var ne insta ne wp
önce insta hesabı aç kendine yakın çevrenden kişileri ekle sonra git kızdan insta iste

• +1
Reactions: ascendantwill, kurdistan and Serialsuicide