beyler sizce concertaya 1100 lira domalmak mı yoksa cok kafein almak mı 200 lira

kurdistan

kurdistan

swaggy
ne diyosunuz arkadaslar acikmamam laz,m

• +1
Reactions: pashanimair, why not me?, Auchelius and 2 others
Concerta ed yapabilir bide kan basıncı acısından falanda roidle beraber cok ıyı olmaz bence kafeınden devam daha ucuz ztn

• +1
Reactions: pashanimair, Auchelius and kurdistan
  • JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, Auchelius and 3 others
Concerta kesinlikle amk ama 110 vermek yerine reçete alıp ucuza getirebilirken ama 2 yıl kullanma süresi gibi bir şey var kırmızı reçeteli ilaç yani sıkıntı yapar uzun vadede onun dışında eğer öğrenciysen concerts resmen dopingidr 10 saat aralıksız çalışırsın ama concerts bulabilir misin emin değilim rotamın kulalndiysan benzer etki ama concerts daha iyi açikammak için de is yapar resmen robota dönersin saatlerce hiçbir açlık hissetmezsin hattâ susuzluk bile

• +1
Reactions: pashanimair and kurdistan
Concerta kesinlikle amk ama 110 vermek yerine reçete alıp ucuza getirebilirken ama 2 yıl kullanma süresi gibi bir şey var kırmızı reçeteli ilaç yani sıkıntı yapar uzun vadede onun dışında eğer öğrenciysen concerts resmen dopingidr 10 saat aralıksız çalışırsın ama concerts bulabilir misin emin değilim rotamın kulalndiysan benzer etki ama concerts daha iyi açikammak için de is yapar resmen robota dönersin saatlerce hiçbir açlık hissetmezsin hattâ susuzluk bile
knk sen bilgili bi adamin altisin eczaneden reçetesiz alıp cıkabilceğim adhd ilaclari ne

• +1
Reactions: pashanimair and eniyiguresci
knk sen bilgili bi adamin altisin eczaneden reçetesiz alıp cıkabilceğim adhd ilaclari ne
Ne yazıkki öyle bir ilaç yok hepsi kırmızı reçeteli hepsi ama iraden kötüyse zaten yaramaz bağımlılık etkisi yapar methempfetamin türevleri bunlar

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and kurdistan
Ne yazıkki öyle bir ilaç yok hepsi kırmızı reçeteli hepsi ama iraden kötüyse zaten yaramaz bağımlılık etkisi yapar methempfetamin türevleri bunlar
metilfenidat türevi olanlar harici uyarıcı etki yapan ilaçlardan bahsediyom ya
ilaçları biliyorum ama eczaneden alabilir miyim reçetesiz onu bilmiyorum
gidip sorsam mimlenicem o yüzden

• +1
Reactions: pashanimair and eniyiguresci
metilfenidat türevi olanlar harici uyarıcı etki yapan ilaçlardan bahsediyom ya
ilaçları biliyorum ama eczaneden alabilir miyim reçetesiz onu bilmiyorum
gidip sorsam mimlenicem o yüzden
kanka mimlemezsin öncelikle bunları uyuşturucu olarak kullanacağımı düşünmez çünkü tam olarak öyle çalışmıyorlar

Onun dışında uyarıcı etki yapan her ilaç reçeteli diye biliyorum

• +1
Reactions: pashanimair, why not me?, senualF and 1 other person
Öt kuşum öt ötebilirsen

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, kurdistan and eniyiguresci
500 mg citicoline, b12 + ritalin gotten

allahsal bir verimlilik aliyorum

• +1
  • JFL
Reactions: kurdistan, Trenmaxx1, eniyiguresci and 1 other person
  • +1
Reactions: pashanimair, why not me?, kurdistan and 1 other person
  • +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, why not me? and 1 other person
@eniyiguresci + roid kullanıyo aq cocuk mikrodoz trende gircek kalp krizi geçirmesin şimdi concerta kullanıp

• JFL
  • Woah
  • +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, eniyiguresci and 1 other person
500 mg citicoline, b12 + ritalin gotten

allahsal bir verimlilik aliyorum
Kanka sitikolin placebo, ritalin dehşet bir şey ama bide 500 sitikolin mide bulandirmiyormu

• +1
@eniyiguresci + roid kullanıyo aq cocuk mikrodoz trende gircek kalp krizi geçirmesin şimdi concerta kullanıp
Lan roidde kullanma amk OLECEK AMK DURDURUN

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and kurdistan
clav meth alıyodu roideyken LAFINIZ Bİ BANA MI ÇALIŞIYO LAN!!

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, eniyiguresci and 2 others
Kanka sitikolin placebo, ritalin dehşet bir şey ama bide 500 sitikolin mide bulandirmiyormu
bulandirmiyo

evde stok var zaten mk 500 500 aliyom her gun belki bir ise yarar

• +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, eniyiguresci and 1 other person
bulandirmiyo

evde stok var zaten mk 500 500 aliyom her gun belki bir ise yarar
Al bu arada sadece anlık etki vermez ya da odaklanma vs yaşatmaz

ama uzun vadede (baya uzun vadede) alzeihmer riskini neredeyse yok eder ve hafızan o yaşlara geldiğinde sorun çıkmaz o yüzden ben de kullanıyorum

• +1
clav meth alıyodu roideyken LAFINIZ Bİ BANA MI ÇALIŞIYO LAN!!
Clav methi saldı diye biliyom + yayındayken sertleşme sorunu yaşadıydı kızı sikemedi :lul:

• JFL
  • +1
Clav methi saldı diye biliyom + yayındayken sertleşme sorunu yaşadıydı kızı sikemedi :lul:
tam olarak meth almıyodu ztn meth ve amfetamin türevi bi ilaç alıyodu usa de adhd için kullanılan ismini hatırlamıyom suan

• +1
Reactions: pashanimair
abart amg en zayıf methylphenidate türevi adhd ilacı concerta
özellikle adhd teshisin yoksa ritalin cok daha mantıklı ve iyi,ritalin kullanmıs biri (sonunda eczanede buldum amk) olarakta 10 saat calısamazsın max 3-4 diyebilirim concerta cok daha uzun salınımlı olup güne yayıldığı için onda çok daha kısadır ama kisiye doza göre değisir tabi

• +1
Reactions: BugraSA, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person
özellikle adhd teshisin yoksa ritalin cok daha mantıklı ve iyi,ritalin kullanmıs biri (sonunda eczanede buldum amk) olarakta 10 saat calısamazsın max 3-4 diyebilirim concerta cok daha uzun salınımlı olup güne yayıldığı için onda çok daha kısadır ama kisiye doza göre değisir tabi
knk sence napim

• +1
Reactions: pashanimair and Serialsuicide
Ben gittim ders çalışamıyom dedim bana ders programı yazdı karı amk

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, maarda and 1 other person
knk sence napim
büyüksehirde yasıyosan ritalin concerta bulman zor biraz receten olsa bile bulamazsın bi süre,zaten teshisin yok beyin sisindendir odak kaybın,telefon kullanımını falan azalt bi süre normie geleneksel yöntemleri dene her gün 5 dkda olsa arttıra arttıra ders falan calıs odağını topla yani bi yerde

• +1
  • Hmm...
büyüksehirde yasıyosan ritalin concerta bulman zor biraz receten olsa bile bulamazsın bi süre,zaten teshisin yok beyin sisindendir odak kaybın,telefon kullanımını falan azalt bi süre normie geleneksel yöntemleri dene her gün 5 dkda olsa arttıra arttıra ders falan calıs odağını topla yani bi yerde
knk acıkmiyim diye ya yoksa sikim odak kaybını

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, Trenmaxx1 and 1 other person
Bence adderal concerta ritalin
Concerts söyleme sebebim senin dediğin gibi 10 12 saate yayılabilmesi bu yüzden acıkmamak için en iyisi eğer ders içinse dehb değilseniz kullanmayın aslında sonuçta bir süre sonra sadece gece uyuyabilmek için alırsınız ben 9 saat çalışmıştım ama odaklanmami çok geliştirdim bende adhd var ama bunun çözümü sadece ilaç değil
Adderali de amerika da denemiştim turkiyede yok heralde varsa da gelir gelmez peşkeş çekiliyor direkt olarak zengin çocuklarına vb geliyor

• +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, Trenmaxx1 and 1 other person
şimdi normal olarak günde 3-4 saat arası ders calısan biriyim ama adhd var birazda. kücğk sehşrde yasıyorum bulmak konusunda da sıkıntım yok ama sence cidden alsam çok büyük etki yapar mı ekran sürem flnda cok değil

• +1
knk acıkmiyim diye ya yoksa sikim odak kaybını
ikiside çöp bu açıdan glp-1 agonisti bakman lazım
Bence adderal concerta ritalin
Concerts söyleme sebebim senin dediğin gibi 10 12 saate yayılabilmesi bu yüzden acıkmamak için en iyisi eğer ders içinse dehb değilseniz kullanmayın aslında sonuçta bir süre sonra sadece gece uyuyabilmek için alırsınız ben 9 saat çalışmıştım ama odaklanmami çok geliştirdim bende adhd var ama bunun çözümü sadece ilaç değil
Adderali de amerika da denemiştim turkiyede yok heralde varsa da gelir gelmez peşkeş çekiliyor direkt olarak zengin çocuklarına vb geliyor
iyide rebound olcak yine tolerans da gelistiriceksin aclık icin kullanılması sacma

• +1
iyide rebound olcak yine tolerans da gelistiriceksin aclık icin kullanılması sacma
Haklisin ama
Bence değil çünkü doz oranlamasi vs çok etkili toleransta o yuzden pskiyatrist tavsiysi ile alindiginda tolerans oluşmaz ve açlık hissetmemek için gereken düşük bir doz sen etkisini kaç grmlik hapla alıyosun bu arada?

• +1
Reactions: pashanimair and kurdistan

Users who are viewing this thread

Back