Beyler size bi sırrımı açıklıyım bu konuda şanslıyım

Serialsuicide

Serialsuicide

Gold
sünnetsizim. @pashanimair gibi femboy varsa yazsın;) bu konuda şanslıyım ltn 173 olmama rağmen en azından yarrağımın derisi var soru sorcaksanız sorun ama sikimi kimseye atmam söyliyim:lul:

• JFL
  • Nerd
Reactions: Auchelius, Dathomirian Zabrak and pashanimair
sünnetsizim. @pashanimair gibi femboy varsa yazsın;) bu konuda şanslıyım ltn 173 olmama rağmen en azından yarrağımın derisi var soru sorcaksanız sorun ama sikimi kimseye atmam söyliyim:lul:
he bide türküm türkmüsün diye sorucaksınız

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Auchelius, İNTİKAM VAKTİ and pashanimair
Banane amk

• Hmm...
Reactions: Serialsuicide
La sen değil miydin göt kıllarını alan :lul: kimin verdiği belli bence
lan olm ben o yüzden mi alıyorum NCMDKSMDN ( fazla olduğunda alıyorum genellikle kıllı oluyo yani kılsız olduğu zaman çok kısa bi süre sen almıyon mu sende uzamıyo mu amk?)

bende bilmiyom ama daha fazla sinir var daha fazla zevk alıyomuşum chatgptye göre:lul:
cekerken ahlıyomusn

ritalini fazla atınca ben ses cıkartıyorum cekerken uyarıcı alıp cekince erkeklerde oyle oluyo

• +1
Reactions: Auchelius
cekerken ahlıyomusn

ritalini fazla atınca ben ses cıkartıyorum cekerken uyarıcı alıp cekince erkeklerde oyle oluyo
Ritalin nasıl bir şey ne etkilerini gördün

• +1
Reactions: Auchelius, auitistsurvior and pashanimair
sunnet olmamanın zevki arttırması cope btw uzun uzun bilimsel acıklama yapmıyımda

normal ortalama bi erkekten daha cok zevk alıyosan sunnetli olsanda aynı hissi alcaktın g3enetik olarak dahafazla sinir ucu varmıs okadar

• +1
Reactions: Auchelius and Serialsuicide
sunnet olmamanın zevki arttırması cope btw uzun uzun bilimsel acıklama yapmıyımda

normal ortalama bi erkekten daha cok zevk alıyosan sunnetli olsanda aynı hissi alcaktın g3enetik olarak dahafazla sinir ucu varmıs okadar
o deri ama koruyo o sinirleri derisiz olan biri 31 i kuru çektiginde sinirleri zarar görebilir

• +1
Reactions: auitistsurvior
o deri ama koruyo o sinirleri derisiz olan biri 31 i kuru çektiginde sinirleri zarar görebilir
sunnetsizler cekerken nazik olmaası lazım acelesi yok sıkmadan yavas yavas

• JFL
Reactions: Serialsuicide
ben erken boşalıyom ya pelvik kasları harici başka bi yöntem var mı
cek kanka tam bosalcekken dur kendini edgele bu edgeleme olayının 4. turunda bosal bunu tekrarla bi sure sonra gec bosalmaya baslarsın

tam bosalcakken ucunda bırak 50 saniye kadar bekle yeniden basla tam bosalcakken ucunda bırak wsonra 50 saniye daha bekle bu donguyu 4 defa yap 4 defa ucunda bırak yeniden yukarı assagı cek bikac hafta sonra erken bosxalman azalcak

• +1
Reactions: Auchelius and Serialsuicide
cek kanka tam bosalcekken dur kendini edgele bu edgeleme olayının 4. turunda bosal bunu tekrarla bi sure sonra gec bosalmaya baslarsın

tam bosalcakken ucunda bırak 50 saniye kadar bekle yeniden basla tam bosalcakken ucunda bırak wsonra 50 saniye daha bekle bu donguyu 4 defa yap 4 defa ucunda bırak yeniden yukarı assagı cek bikac hafta sonra erken bosxalman azalcak
4.de yanlışlıkla altıma sıçtım

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius and Resistance.