Beyler şu ascension'a bakın

Misogynist_Maxxer

Misogynist_Maxxer

Misogynist who jerks off to women
Rating kısmında paylaştım ama size de göstereyim dedim muhtemelen yapılmış en iyi surgery olabilir doktor işinin babası amk sadece şuna bakın özellikle @MogEater'ın bakmasını istiyorum

E1cb025fd41d89e50b47815fa17654f6

• +1
Reactions: Auchelius, Dathomirian Zabrak, enchanted_elixir and 2 others
Soldakiyle evlenip 300-500k tl verip sagdakini sabah aksam domaltma isi

• JFL
  • +1
Reactions: ayisiken, codeine1119, Zodiac and 2 others
Bump amk baksanıza

• +1
Reactions: pashanimair
Bump'layın sabah bütün sub forum baksın özellikle mogeater'ı biri etiketlesin amk bana ignore atmış

• +1
  • +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and pashanimair
offtopicte uncanny diye anasına sövüyorlar

• +1
  • Woah
Reactions: TrueSub𝟑, Leo Psl and Misogynist_Maxxer
bunun gibi böyle sizde ola bilirsiniz bazen küçük şeyler sizi normalinden fazla kötü gösterir onları düzelitrseniz baya ascenslersinz

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, Resistance. and Misogynist_Maxxer
azeri bir doktor, sanirim klinikte baska spesyalistlerde vardi, genelde baya filler pdo veya botox kullaniyo, erkeklerde iyi sonucu yok, before afterda baya makyaj var.

Turkiye ve vietnamda benzer sisteme sahip iki klinik var, ikiside erkeklerde ortalama iyi sonuc veriyo, bence kendi ameliyatini kendin planlamalisin, ama zaten orgco genelde 16-22 yas arasinda oldugu icin planlanacak cok birsey yok, djs + rhino + duruma gore cantho veya fat transfer genelde %90 pathway cunku implantlar cok pahali ve riskli, yani butce kisitlamam olmasaydi implant yaptirir miydim idk. belki eye areadan sonra duruma gore ekleyebilirdim.

bu klniklerde erkeklerde genelde 2-4k graft + beard transplant + stem cell + co2 laer + rhino + filler + botox yapip gonderiyolar, cogu ltn +30 yas erkek oldugu icin baya ascendliyo btw, saglik turizmi turkiyede harika bir sektor. bse only bpilled doktor bu alanda, ama sonuclari avg.

• +1
Reactions: Auchelius, Ashoimex, Misogynist_Maxxer and 2 others
bunun gibi böyle sizde ola bilirsiniz bazen küçük şeyler sizi normalinden fazla kötü gösterir onları düzelitrseniz baya ascenslersinz
%100

• +1
  • JFL
Reactions: Misogynist_Maxxer, Resistance. and dogu
azeri bir doktor, sanirim klinikte baska spesyalistlerde vardi, genelde baya filler pdo veya botox kullaniyo, erkeklerde iyi sonucu yok, before afterda baya makyaj var.

Turkiye ve vietnamda benzer sisteme sahip iki klinik var, ikiside erkeklerde ortalama iyi sonuc veriyo, bence kendi ameliyatini kendin planlamalisin, ama zaten orgco genelde 16-22 yas arasinda oldugu icin planlanacak cok birsey yok, djs + rhino + duruma gore cantho veya fat transfer genelde %90 pathway cunku implantlar cok pahali ve riskli, yani butce kisitlamam olmasaydi implant yaptirir miydim idk. belki eye areadan sonra duruma gore ekleyebilirdim.

bu klniklerde erkeklerde genelde 2-4k graft + beard transplant + stem cell + co2 laer + rhino + filler + botox yapip gonderiyolar, cogu ltn +30 yas erkek oldugu icin baya ascendliyo btw, saglik turizmi turkiyede harika bir sektor. bse only bpilled doktor bu alanda, ama sonuclari avg.
planlamayı profosyonel birine yaptıra bilir miyiz örnek yüzün 3d modelini çıkartıcam ve yüzümün önü ve yanı çekilecek resimle buna göre planlama nasıl nerede olur

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and MogEater
planlamayı profosyonel birine yaptıra bilir miyiz örnek kemiğin 3d modelini çıkartıcam ve yüzümün önü ve yanı çekilecek resimle buna göre planlama nasıl nerede olur
dedigin sey sadece orthognatik cerrahilerde veya custom implantlarda oluyor, planlamayi profesyonel birine yaptirmak derken ne demek istedin anlamadim, genelde cerrahlar veya ortholar yapiyor.

• +1
Reactions: Auchelius, Misogynist_Maxxer and pashanimair

Küçük şeyler diye söz ettikleri :

-Alt göz desteği
-Filtrum
-Dudak çapı
- Kaş şekli
- Medial Kantus
- Cilt
- Bişektomi veya her neyse karının direkt face shape değişmiş

Aynen beyler küçük şeyler küçük dediğiniz şeyleri cıkarınca yüzde başka kısım kalmıyo zaten amk

• +1
Reactions: ayisiken, Auchelius, Zodiac and 2 others
dedigin sey sadece orthognatik cerrahilerde veya custom implantlarda oluyor, planlamayi profesyonel birine yaptirmak derken ne demek istedin anlamadim, genelde cerrahlar veya ortholar yapiyor.
Şöyle yüzümün tam olarak neye ihtiyacı var gibisinden daha iyi bir şekilde analiz edilmesi açısından

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer
Küçük şeyler diye söz ettikleri :

-Alt göz desteği
-Filtrum
-Dudak çapı
- Kaş şekli
- Medial Kantus
- Cilt
- Bişektomi veya her neyse karının direkt face shape değişmiş

Aynen beyler küçük şeyler küçük dediğiniz şeyleri cıkarınca yüzde başka kısım kalmıyo zaten amk
ben mesela ödem attığım zaman örnek 10/3 ken 10/7 ola biliyorum örnek yada çok bok gibi besleniyorum cildim kötü bırakıyorum su içiyorum cildim canlanıyor yine aynı şekilde 10/7 öluyom

• +1
  • Hmm...
Reactions: Zodiac and Misogynist_Maxxer
ben mesela ödem attığım zaman örnek 10/3 ken 10/7 ola biliyorum örnek yada çok bok gibi besleniyorum cildim kötü bırakıyorum su içiyorum cildim canlanıyor yine aynı şekilde
Üsteki olayla hiçbir alakası yok anlattığının kadının yaptığı direkt yüzün alanındaki tüm kusurlar olabildiğince ya ideal ya da ideale yakın bir hale getirilmiş mk buna küçük şey diyonuz bide aynen beyler

• +1
Reactions: Auchelius and Misogynist_Maxxer

Kadına bakınca bende erkek olarak öyle düşündüm yani erkeklerde o kadar iyi sonuç yok dediğin gibi, bu looksmaxxing'in asıl müşterisi kadınlardı aslında çünkü onlar için güzellik her şey olduğu için bu sektörde çok daha ilerideler

Üsteki olayla hiçbir alakası yok anlattığının
tamam şöyle bende over bite var tek bir problem yüzümü normalinden daha kötü gösteriyor

• +1
Reactions: Resistance. and Misogynist_Maxxer
Şöyle yüzümün tam olarak neye ihtiyacı var gibisinden daha iyi bir şekilde analiz edilmesi açısından
ihtiyac diye birsey yok, estetik tamamen psikolojik ve algi %80 filan, simetri ve ratio avg yeterli, cilt dis + sac bmibf sorunlari cozuldukten sonra ihtiyac diye birsey kalmiyor, mtn olmamak cok zor. bu seviyeden sonra bence artik kendini nasil gormek istedigin ile alakali hersey, cok onemli ama dikkatli olunmali, cunku kendi estetik algilarin seni human doll ken'e cevirebilir. benimde surekli korkutugum kendimi sorguladigim yer burasi.

• +1
  • Love it
Reactions: Auchelius, Neokrinshaaa, pashanimair and 2 others
tamam şöyle bende over bite var tek bir problem yüzümü normalinden daha kötü gösteriyor
Overbite küçük bir şey değil işte amk sadece küçük milimetreler yüzünüzde büyük değişimler açıyor o değişim küçük değil işte.

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair and Misogynist_Maxxer
ihtiyac diye birsey yok, estetik tamamen psikolojik ve algi %80 filan, simetri ve ratio avg yeterli, cilt dis + sac bmibf sorunlari cozuldukten sonra ihtiyac diye birsey kalmiyor, mtn olmamak cok zor. bu seviyeden sonra bence artik kendini nasil gormek istedigin ile alakali hersey, cok onemli ama dikkatli olunmali, cunku kendi estetik algilarin seni human doll ken'e cevirebilir. benimde surekli korkutugum kendimi sorguladigim yer burasi.
neremin ratiosu kötüyse orası hesaplanıp bir düzeltme yapılır diye düşündüm onun dışında benim bilmediğim bir estetik vardır.

zaten bimaxx , palete expander, diş plağı cepte

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer
Kadına bakınca bende erkek olarak öyle düşündüm yani erkeklerde o kadar iyi sonuç yok dediğin gibi, bu looksmaxxing'in asıl müşterisi kadınlardı aslında çünkü onlar için güzellik her şey olduğu için bu sektörde çok daha ilerideler
cirkin erkek olmak 25 yasina kadar biraz sorun max, yani gymcel veya moneymax ile baya birsey duzeltebilirsin, bir erkek olarak toplumun beklentisi senden katki, dolayli olarak guc, bunu gym + moneymax ile easy halledersin, eger kendinden beklentin farkli degilse.
ama kadinlarda toplum tamamen farkli isliyor, inanilmaz brutal.
bu dunyanin gercek taraflarindan birini fakir erkek ve cirkin kizlar gormus olmalilar.

• +1
  • So Sad
Reactions: pashanimair and Misogynist_Maxxer
Overbite küçük bir şey değil işte amk sadece küçük milimetreler yüzünüzde büyük değişimler açıyor o değişim küçük değil işte.
evet doğru aslında

• +1
Reactions: Resistance.
neremin ratiosu kötüyse orası hesaplanıp bir düzeltme yapılır diye düşündüm onun dışında benim bilmediğim bir estetik vardır.

zaten bimaxx , palete expander, diş plağı cepte
mardadan kocluk al jfl

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, pashanimair and Misogynist_Maxxer
cirkin erkek olmak 25 yasina kadar biraz sorun max, yani gymcel veya moneymax ile baya birsey duzeltebilirsin, bir erkek olarak toplumun beklentisi senden katki, dolayli olarak guc, bunu gym + moneymax ile easy halledersin, eger kendinden beklentin farkli degilse.
ama kadinlarda toplum tamamen farkli isliyor, inanilmaz brutal.
bu dunyanin gercek taraflarindan birini fakir erkek ve cirkin kizlar gormus olmalilar.
Her zaman asla dogmamayi dilemisimdir, ne olursa olsun bu hayattaki en şanslı kişi asla doğmamış olandır bunu sonuna kadar savunurum

• +1
Yine biraz konunun dışına çıkıyorum ama senin fikrini merak ettiğim için soruyorum (unemployed olduğum için herkes benden nefret ediyor jfl) @MogEater

Bu adamı daha şimdi tiktok'ta gördüm sen ne düşünüyorsun?

IMG 20250816 025622

• +1
Medisl canthusu nasıl downturned olmuş

• +1