İnternetteki zoretanin tedavisiyle ilgili yorumların komikliği

susisesi

susisesi

seggs
Amk kahkaha atıyorum günde 1 öğün ice latte içip 20mg zoretanin kullanan kızlar dünyanın sonu gibi yorumlar ve videolar atıyolar. Karaciğerini korumayı bilmeyen ya da genel olarak sağlık hakkında hiçbir şey bilmeyen foidler dünyanın en komik şeyi olabilir.

100mg Zoretanin kullanıyorum (doktor yardımsız), eskiden karaciğer yağlanmam falan da vardı kilo vermeden önce ve 6 ay önce verdiğim karaciğer testi çok iyi değildi. NAC ve TUDCA kullanıyorum, sporumu yapıyorum alkol içmiyorum beslenmeme dikkat ediyorum şu anda endokrinoloji uzmanının dediğine göre de karaciğerimle alakalı her şey kusursuz.
Neyse millet korkmaya devam etsin de sadece biz ascendleyelim amk gerizekalıları

• +1
Reactions: ascendantwill, kurdistan, Deleted member 310923 and 6 others
BENDE BÖYLE DİYODUM KREATİN KİNAZ DEĞERLERİM FIRLAMIŞTI Rabdovizmoliz oluyodum

• JFL
  • +1
Reactions: szenn, kurdistan, Serialsuicide and 3 others
Amk kahkaha atıyorum günde 1 öğün ice latte içip 20mg zoretanin kullanan kızlar dünyanın sonu gibi yorumlar ve videolar atıyolar. Karaciğerini korumayı bilmeyen ya da genel olarak sağlık hakkında hiçbir şey bilmeyen foidler dünyanın en komik şeyi olabilir.

100mg Zoretanin kullanıyorum (doktor yardımsız), eskiden karaciğer yağlanmam falan da vardı kilo vermeden önce ve 6 ay önce verdiğim karaciğer testi çok iyi değildi. NAC ve TUDCA kullanıyorum, sporumu yapıyorum alkol içmiyorum beslenmeme dikkat ediyorum şu anda endokrinoloji uzmanının dediğine göre de karaciğerimle alakalı her şey kusursuz.
Neyse millet korkmaya devam etsin de sadece biz ascendleyelim amk gerizekalıları
100mg ne kurudum la

• JFL
  • +1
Reactions: kurdistan, Serialsuicide, Deleted member 310923 and 1 other person
“zoretenin kadar berbat bir ilaç yok benim kalça kemiklerimi eritti artık hiç bişey yapamıyorum rahat rahat uyuyamıyorum bile”

:lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul:

• JFL
  • +1
Reactions: szenn, ascendantwill, maarda and 5 others
100mg ne kurudum la
canim sıkıldı amk 1mg kg de bile bişey olmuyodu bende dozu aşırı arttırdım bakalım yan etki görcek miyim diye 100mg da anca yan etki görmeye başladım ama mal gibi bi ilacı boş boş kullanmadığım için karaciğerim hala harika :lul:

(75kg yim)

• +1
Reactions: kurdistan and flows5991
“zoretenin kadar berbat bir ilaç yok benim kalça kemiklerimi eritti artık hiç bişey yapamıyorum rahat rahat uyuyamıyorum bile”

:lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul:
Senin ilaç underdose mu amk doğru söylüyor

• JFL
Reactions: kurdistan
@susisesi gideyimde zoratenin yazdırayım

• JFL
200MG çelinç

• JFL
Senin ilaç underdose mu amk doğru söylüyor
baya düz eczane zoretanini 3 yıl tret kullandım lisedeyken (onu da kendim rastgele keşfedip kafama göre kullanmıştım) ondan cilt anlamında yan etki görmemek için neler yapmam gerektiğini biliyodum zaten

• +1
@susisesi gideyimde zoratenin yazdırayım
direkt eczaneden alabiliyon ama doktora yazdırabiliyosan daha iyi benim zaten neredeyse 0 sivilce olduğundan yazmazlardı ileride roidliceğim için gözenekleri kapatmaya çalışıyorum

• +1
direkt eczaneden alabiliyon ama doktora yazdırabiliyosan daha iyi benim zaten neredeyse 0 sivilce olduğundan yazmazlardı ileride roidliceğim için gözenekleri kapatmaya çalışıyorum
baba sgk bir kısmını karşılyo bende HS var yazarlar

• Love it
  • +1
Reactions: kurdistan and susisesi
akıllı adam

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 307981, Trenmaxx1, temelyeterliliktest and 2 others

Attachments

• IMG_8423.png
    IMG_8423.png
    2.3 MB · Views: 0
GAZA GELDİM 50 ATİYOM SİMDİ KARDESİM BEKLE BENİ
herhangi bi sorumluluk almiyorum karacigerini korumayip mal mal etkiler gorursen foidlerden farkin yok

herhangi bi sorumluluk almiyorum karacigerini korumayip mal mal etkiler gorursen foidlerden farkin yok
KORUCAM KARDESİM RAHAT OL YARİN 3 BİRA İCCEM

• JFL
Reactions: susisesi

Users who are viewing this thread

Back