beyler volufiline getirsem benden alır mısınız?

D

Deleted member 100697

Sma Vurgunu
şu tiktokcuların kullandığı volufilineden getiricem fiyatlandırma 1200 lira gibi birşey olucak alır mısınız

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
Alırım

• +1
Reactions: Deleted member 100697
  • +1
5 tane getirtiyorum akrabaya 1 hafta kadar kullanıp etkisine gore satarim size etkisizse çöp
maarda cope değil diyosa vardır bildiği

• +1
Reactions: Deleted member 100697
maarda cope değil diyosa vardır bildiği
cope değil knk ben eskiden göz kapağıma da buz tutuyodum burda biri yazmıştı tutmayı bıraktım uee azaldı ama hala yorgunluğa göre artıp azalabiliyor

• +1
ne sike yariyo

5 tane getirtiyorum akrabaya 1 hafta kadar kullanıp etkisine gore satarim size etkisizse çöp
ne sike yariyo

şu tiktokcuların kullandığı volufilineden getiricem fiyatlandırma 1200 lira gibi birşey olucak alır mısınız
1200 lira çok amk kaç ml?

en az 3 ay kullanman lazim gozle gorulur etki görmek için cünkü
volufiline bebek yağ hücrelerinin olgunlaşmasını hızlandırıyor aniden oraya fat graft yapmiyor 1 haftada etki göremezsin

Last edited:
  • +1
Reactions: mtn4evER and cornerd nerd

1200 lira çok amk kaç ml?

en az 3 ay kullanman lazim gozle gorulur etki görmek için cünkü
volufiline bebek yağ hücrelerinin olgunlaşmasını hızlandırıyor aniden oraya fat graft yapmiyor 1 haftada etki göremezsin
knk %20yi 1100 liraya satiyorlar zaten amazonda turkiyeye gonderim yapmiyor volufiline neden anlamadim çok ahım şahım kâr payım yok getirtmişken tek getirteyim demedim 10 ml

• +1
Reactions: Zodiac and menas
ne sike yariyo
derinin altındaki yağ hucrelerini arttiriyor goze hooded gorunum vermekte işe yariyor goz altında karalık olanlar icinde işe yarayacaktır

knk %20yi 1100 liraya satiyorlar zaten amazonda turkiyeye gonderim yapmiyor volufiline neden anlamadim çok ahım şahım kâr payım yok getirtmişken tek getirteyim demedim 10 ml
diğer threaddaki trendyol volufiline 30 ml aynı fiyata geliyor o zaman yine de çok pahalı ya

diğer threaddaki trendyol volufiline 30 ml aynı fiyata geliyor o zaman yine de çok pahalı ya
volufiline günlük 2 damla kullanıcaksın 10ml 100damla falan yapıyor

• +1
Reactions: Zodiac
3 ay oldu işe yarıyo gencolar hadi bb

• +1
Reactions: Ashoimex

Users who are viewing this thread

Back