D
Deleted member 100697
Sma Vurgunu
şu tiktokcuların kullandığı volufilineden getiricem fiyatlandırma 1200 lira gibi birşey olucak alır mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Şaka değil harbi alırım benAlırım
5 tane getirtiyorum akrabaya 1 hafta kadar kullanıp etkisine gore satarim size etkisizse çöpŞaka değil harbi alırım ben
maarda cope değil diyosa vardır bildiği5 tane getirtiyorum akrabaya 1 hafta kadar kullanıp etkisine gore satarim size etkisizse çöp
cope değil knk ben eskiden göz kapağıma da buz tutuyodum burda biri yazmıştı tutmayı bıraktım uee azaldı ama hala yorgunluğa göre artıp azalabiliyormaarda cope değil diyosa vardır bildiği
5 tane getirtiyorum akrabaya 1 hafta kadar kullanıp etkisine gore satarim size etkisizse çöp
ne sike yariyo
1200 lira çok amk kaç ml?şu tiktokcuların kullandığı volufilineden getiricem fiyatlandırma 1200 lira gibi birşey olucak alır mısınız
knk %20yi 1100 liraya satiyorlar zaten amazonda turkiyeye gonderim yapmiyor volufiline neden anlamadim çok ahım şahım kâr payım yok getirtmişken tek getirteyim demedim 10 ml
1200 lira çok amk kaç ml?
en az 3 ay kullanman lazim gozle gorulur etki görmek için cünkü
volufiline bebek yağ hücrelerinin olgunlaşmasını hızlandırıyor aniden oraya fat graft yapmiyor 1 haftada etki göremezsin
derinin altındaki yağ hucrelerini arttiriyor goze hooded gorunum vermekte işe yariyor goz altında karalık olanlar icinde işe yarayacaktırne sike yariyo
diğer threaddaki trendyol volufiline 30 ml aynı fiyata geliyor o zaman yine de çok pahalı yaknk %20yi 1100 liraya satiyorlar zaten amazonda turkiyeye gonderim yapmiyor volufiline neden anlamadim çok ahım şahım kâr payım yok getirtmişken tek getirteyim demedim 10 ml
volufiline günlük 2 damla kullanıcaksın 10ml 100damla falan yapıyordiğer threaddaki trendyol volufiline 30 ml aynı fiyata geliyor o zaman yine de çok pahalı ya