flows5991
Banned
Benim acilen abdye kaçmam lazım beni kuzenimle evlendircekler yardım
@Fridx
@Trenmaxx1
@Fridx
@Trenmaxx1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
şu trumpın anasını sikeyim orospu evladı olmasa meksikadan geçicemsadece kürt ol dostum “acımasız”
Demek sen kürd’üm diye larplayanlardan değilmişsinBenim acilen abdye kaçmam lazım beni kuzenimle evlendircekler yardım
@Fridx
@Trenmaxx1
Bişi olmaz daha iyi hem kuzenle evlenmek en masun şeylerden biri bu devirde hypergamy falan yokBenim acilen abdye kaçmam lazım beni kuzenimle evlendircekler yardım
@Fridx
@Trenmaxx1
sivaslıyık aynı bokDemek sen kürd’üm diye larplayanlardan değilmişsin
beyaz olsa okeyimde bu etnik çöplüklerle çoğalmamBişi olmaz daha iyi hem kuzenle evlenmek en masun şeylerden biri bu devirde hypergamy falan yok
seni götünden sikeyimFakecel
Neydi o kuzenle sikişmekmiydi evlenmekmiydi öyle bi thread açmıştı birisi orda iyi anlatıyoduDemek sen kürd’üm diye larplayanlardan değilmişsin
Kürt olup htb kuzeninle evlen teorisiBenim acilen abdye kaçmam lazım beni kuzenimle evlendircekler yardım
@Fridx
@Trenmaxx1
Kardesim en gatekept guide yazcamabi gizli abd öethodu yok mu yav
ltn sub human akKürt olup htb kuzeninle evlen teorisi
chur valla amerikaya gitmen kolay onu hallederikde kalmak orda zorlasti artik oturum hic vermiyolar sana ICE tecavuz etcekKardesim en gatekept guide yazcam
lan yazarsan beni dövmene izin vericemKardesim en gatekept guide yazcam
ltnltn sub human ak
Gay evlilikltn sub human ak

Izin vermene gerek yok herturlu sikicemlan yazarsan beni dövmene izin vericem
skin bleaching iris depigmentation amerikan aksan maxxingchur valla amerikaya gitmen kolay onu hallederikde kalmak orda zorlasti artik oturum hic vermiyolar sana ICE tecavuz etcek
Ya olum ICE nin anasını siketim onlar kim?chur valla amerikaya gitmen kolay onu hallederikde kalmak orda zorlasti artik oturum hic vermiyolar sana ICE tecavuz etcek
Immigration and Customs EnforcementYa olum ICE nin anasını siketim onlar kim?