![boneking771](/data/avatars/l/68/68052.jpg?1719108252)
boneking771
Banned
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
cene maskulen ve saglam bir doktora gorun o sey icin
Kuzen aq cocu diyo 5 derece ilerlemez gerilemez falan biseler anlamadimjawline iyide skolyozun ne durumda doktora felan gittin mi
O skolyoz ilerlerse fena over 5 derece değil mi şimdi budaha iyi resimler lazım ayrıca skalyozu düzeltmezsen over.
5 dereceyi bilmiyomda skolyoz bildiğim ileri seviyede tek çözümü ameliyatKuzen aq cocu diyo 5 derece ilerlemez gerilemez falan biseler anlamadim
Değil en az 10 15 var komple lomber bölgen yamulmuş amk.Ameliyatlık seviyeye gelme ihtimalinde çok düşük ayakta omurgana dik yük bindiren hareketler yapma. Yüzme ve pilatesle eğriliği biraz düzeltebilirsin. Her yıl skolyoz grafisi çektir ilerlerse yarrağı yersin.O skolyoz ilerlerse fena over 5 derece değil mi şimdi bu
Oğlum ben buna 2 yıl önce gittiydim ibne dedi 5 derece ilerlemez gerilemez hiç bişi yapma vay bunun ejdadini sikiyim benDeğil en az 10 15 var komple lomber bölgen yamulmuş amk.Ameliyatlık seviyeye gelme ihtimalinde çok düşük ayakta omurgana dik yük bindiren hareketler yapma. Yüzme ve pilatesle eğriliği biraz düzeltebilirsin. Her yıl skolyoz grafisi çektir ilerlerse yarrağı yersin.
Tövbe tövbe sikicem şimdi skolyozunu orospunun oğlu 5 derece ilerlemez verilemez demişti 15 derece nasıl oldu bu amina kodumun kemiği işin yoksa bunla uğraş AMK frameye bakın diye attım onu aqDeğil en az 10 15 var komple lomber bölgen yamulmuş amk.Ameliyatlık seviyeye gelme ihtimalinde çok düşük ayakta omurgana dik yük bindiren hareketler yapma. Yüzme ve pilatesle eğriliği biraz düzeltebilirsin. Her yıl skolyoz grafisi çektir ilerlerse yarrağı yersin.
bunların hiç ama hiç bir önemi yok bir bütün halinde yüzünü paylaşmadığın sürece rate alamazsı
Valla ben chadliteyim kanka rateye gerek yok dedim bi sağ sol atalım Frame paylasacaz diye skolyozcel olduk amini şeyini sikiyimbunların hiç ama hiç bir önemi yok bir bütün halinde yüzünü paylaşmadığın sürece rate alamazsın
boy kaçValla ben chadliteyim kanka rateye gerek yok dedim bi sağ sol atalım Frame paylasacaz diye skolyozcel olduk amini şeyini sikiyim
chadlıte olmana ımkan yok amk max htnsındır cene ucun asırı weak duruyorValla ben chadliteyim kanka rateye gerek yok dedim bi sağ sol atalım Frame paylasacaz diye skolyozcel olduk amini şeyini sikiyim
İşte senin gibi mal orospu evladlari yuzunden burası böyle olmuş zygos geride slayleyemez midface uzun slayleyemez safir slayleyemez gözleri yesil kizlar siyah gözlü seviyo siyah renk tehlikeli der bu salak orospu çocukları yakindachadlıte olmana ımkan yok amk max htnsındır cene ucun asırı weak duruyor
Fena boycel kuzen 77 ama ben baya slayledim ya yüz badboymaxx falanboy kaç
ben slayleyemez mı dedım amını ırzını siktigimin salagı chadlıte ne sen biliyor musun kendını allah sanıyosun ananı gotunu sikeyimİşte senin gibi mal orospu evladlari yuzunden burası böyle olmuş zygos geride slayleyemez midface uzun slayleyemez safir slayleyemez gözleri yesil kizlar siyah gözlü seviyo siyah renk tehlikeli der bu salak orospu çocukları yakinda
ben slayleyemez mı dedım amını ırzını sıktıgımın salagı chadlıte ne sen bılıyor musun kendını allah sanıyosun ananı gotunu sıkeyım
İşte senin gibi mal orospu evladlari yuzunden burası böyle olmuş zygos geride slayleyemez midface uzun slayleyemez safir slayleyemez gözleri yesil kizlar siyah gözlü seviyo siyah renk tehlikeli der bu salak orospu çocukları yakinda
slay queenben slayleyemez mı dedım amını ırzını sıktıgımın salagı chadlıte ne sen bılıyor musun kendını allah sanıyosun ananı gotunu sıkeyım
go slay kuzen i believe in you!Fena boycel kuzen 77 ama ben baya slayledim ya yüz badboymaxx falan
Çok fena bi slay moment aklıma geldi 4 yıl uzun ilişkide köpek ettiğim her türlü pozu kestigim kız yanıma gelince benden uzun çıktı amina kodugumun cocugu 1 52 den 78 oldu elimde büyüdü ayhahahdhw annesiyle tanışınca anası bunla kavga etmiş sen onun yanında boylu poslusun diye nasi bu çocuğa böyle aşık oldun sana büyü yapmışlar diye bıçak çekmiş buna (over)go slay kuzen i believe in you!
esenler bağcılar gaziosmanpaşa
Boy kaç ciddi ciddi?Fena boycel kuzen 77 ama ben baya slayledim ya yüz badboymaxx falan
çok büyük blackpill momentÇok fena bi slay moment aklıma geldi 4 yıl uzun ilişkide köpek ettiğim her türlü pozu kestigim kız yanıma gelince benden uzun çıktı amina kodugumun cocugu 1 52 den 78 oldu elimde büyüdü ayhahahdhw annesiyle tanışınca anası bunla kavga etmiş sen onun yanında boylu poslusun diye nasi bu çocuğa böyle aşık oldun sana büyü yapmışlar diye bıçak çekmiş buna (over)
çok büyük blackpill moment
İlk tanismada o kız bana ana bacı sovuyodu siktiririm seni oturqmazsin dalan diyodu görüntülü aradı açtım yana donuyom jawline sikıyom yalandan diyom noldu aşık mı oldun falan o zaman red pil copeliyoz tabi karı birden gülmeye neşeli neşeli konuşmaya başladı MK 5dk önce kan kusuyodu sonra wp sexting cart curt ana bacı soven kız otobüsle yanıma geldi gitti kaç kez amk black pill her yerde.çok büyük blackpill moment
77 78 aq kaç olcakBoy kaç ciddi ciddi?
Gormedim77 78 aq kaç olcak
postür konusunda bilgin varsa boyun düzleşmesin düzeltebilir miyim düzeltebilirsem sporda hangi hareketler işime yararDeğil en az 10 15 var komple lomber bölgen yamulmuş amk.Ameliyatlık seviyeye gelme ihtimalinde çok düşük ayakta omurgana dik yük bindiren hareketler yapma. Yüzme ve pilatesle eğriliği biraz düzeltebilirsin. Her yıl skolyoz grafisi çektir ilerlerse yarrağı yersin.
maalesef bir bilgim yok ama fizik tedavi ile çoğu postür temelli bozukluklar tedavi edilebiliyor.postür konusunda bilgin varsa boyun düzleşmesin düzeltebilir miyim düzeltebilirsem sporda hangi hareketler işime yarar
fizik tedavi, psikolojimaalesef bir bilgim yok ama fizik tedavi ile çoğu postür temelli bozukluklar tedavi edilebiliyor.
aynen kankafizik tedavi, psikoloji
bunların hepsi yalan
Olm 45kg musun kemiklerin sayiliyo neyin frame inden bahsediyosun. Git spora kilo al biraz. Ve duzgun rate istiyorsan duzgun fotograf atman gerek.
şu forumda gördüğüm en değişik insan sensin sadece bu yazdığın için değil bu arada genel olarak günlük hayatta nasıl yaşadığını o kadar merak ediyorum ki her sike muhalifsinfizik tedavi, psikoloji
bunların hepsi yalan
Gormedim
Olm 45kg musun kemiklerin sayiliyo neyin frame inden bahsediyosun. Git spora kilo al biraz. Ve duzgun rate istiyorsan duzgun fotograf atman gerek
Ya siktir git mal yapıyorum zaten kas spor dünyanın en büyük copesi belin ince omuz scapula geniş değilse boşuna kendini yorup hamallık yapma otur ölümünü bekle çok iyiyim aq rezili 20 yağ oranı kolu kalın olan fit saniyo kendini önemli olan FrameOlm 45kg musun kemiklerin sayiliyo neyin frame inden bahsediyosun. Git spora kilo al biraz. Ve duzgun rate istiyorsan duzgun fotograf atman gerek.
at önden bi fotoğraf bakalımYa siktir git mal yapıyorum zaten kas spor dünyanın en büyük copesi belin ince omuz scapula geniş değilse boşuna kendini yorup hamallık yapma otur ölümünü bekle çok iyiyim aq rezili 20 yağ oranı kolu kalın olan fit saniyo kendini önemli olan Frame
Dediklerinin bir kısmına katılıyorum dostum ama attığın iki fotoğraftan çıkardığım şey senin çok zayıf bir birey olduğun. Eğer boyun dediğin gibi 178 ise sen en fazla 55kg falansındır. Öyle bir kiloda yağ oranın da tabiki düşük olacaktır ve bu da çene şeklinin bu kadar belirgin ve belinin TR'deki kızlardan çok daha ince olmasını açıklıyor. Sen şuanki vücuduna iyi diyorsan sadece kendini kandırırsın iskeletor. O kadar iyiyse vücudun aynanın karşısından düzgün ışıkla çekilmiş bir fotoğraf at rateliyelim.Ya siktir git mal yapıyorum zaten kas spor dünyanın en büyük copesi belin ince omuz scapula geniş değilse boşuna kendini yorup hamallık yapma otur ölümünü bekle çok iyiyim aq rezili 20 yağ oranı kolu kalın olan fit saniyo kendini önemli olan Frame
Kütle yok ki kemiksel yapisi iyi adamin sadeceşu kadar olsak yeter
Haklısın kemik genetiği sağlam baya ama hiç kütle yok da değil çalışmış belli. Benim böyle gözükmem için bu adamın çalıştığı süre x2Kütle yok ki kemiksel yapisi iyi adamin sadece
Dediklerinin bir kısmına katılıyorum dostum ama attığın iki fotoğraftan çıkardığım şey senin çok zayıf bir birey olduğun. Eğer boyun dediğin gibi 178 ise sen en fazla 55kg falansındır. Öyle bir kiloda yağ oranın da tabiki düşük olacaktır ve bu da çene şeklinin bu kadar belirgin ve belinin TR'deki kızlardan çok daha ince olmasını açıklıyor. Sen şuanki vücuduna iyi diyorsan sadece kendini kandırırsın iskeletor. O kadar iyiyse vücudun aynanın karşısından düzgün ışıkla çekilmiş bir fotoğraf at rateliyelim.
ÖNDEN AT ÖNDEN AMINA KOYDUĞUM ÖNDEN