Aven
I looksmax, therefore I am.
OĞLUM SAÇIM KERTENKELE YARRAĞINA DÖNDÜ MK
DDDDDD BI HAIRCUT YAPCAM NE ONERIRSINIZ. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kardeşim sana şiko lachowski saçı iyi giderOĞLUM SAÇIM KERTENKELE YARRAĞINA DÖNDÜ MKDDDDDD BI HAIRCUT YAPCAM NE ONERIRSINIZ.
![]()
yanlar high fade onler french cropOĞLUM SAÇIM KERTENKELE YARRAĞINA DÖNDÜ MKDDDDDD BI HAIRCUT YAPCAM NE ONERIRSINIZ.
![]()
YAPMAYIN BABA KANDIK BU SACMALIGA TAS KAFA GEZIORUZyanlar high fade onler french crop
iyi berbere gitmek lazim model cok fenaYAPMAYIN BABA KANDIK BU SACMALIGA TAS KAFA GEZIORUZ
Berber fobisi olustu bende artık 3 ayda bi kuafore gisiyorum hem istedigim gibi kesiyo hemde cok pahali degiliyi berbere gitmek lazim model cok fena
kuaforler pek anlamiyor maskulen fade taper tarzi modellerden ama mod cut gibi modeller icin iyi olabilirBerber fobisi olustu bende artık 3 ayda bi kuafore gisiyorum hem istedigim gibi kesiyo hemde cok pahali degil
Mod cut kestiriyom ben zatenkuaforler pek anlamiyor maskulen fade taper tarzi modellerden ama mod cut gibi modeller icin iyi olabilir
OĞLUM SAÇIM KERTENKELE YARRAĞINA DÖNDÜ MKDDDDDD BI HAIRCUT YAPCAM NE ONERIRSINIZ.
![]()
uglum sen mogyiyici misin
3 senedir yanlis kesiolar sanirsam orospu evlatlariiyi berbere gitmek lazim model cok fena
Bu adam keske postlarini silmeseydi cok guzel demis.
uglumuglum sen mogyiyici misin
Sslemis birinden mi aldın bunlari yoksa alt misin amk
CİZRELİ ENES VERDİSslemis birinden mi aldın bunlari yoksa alt misin amk