Bi destek almadan spora gitmek boş gibi gelmeye başladı

dgn.b

dgn.b

Iron
Çevremde 2 yıldır spor yapıp hala boş gözüken insanları görünce artık dışarıdan bir şey almayıp spora gitmek çok saçma gelmeye başladı

Şuan 17 yim 2 yıl sonra lise bitiyor istediğim fiziğe o zaman ulaşsam şuanki appealın %50 si anca olur

Roidmaxxing e başlamalımıyım:unsure:

• +1
  • Hmm...
Reactions: Tallooksmaxxer and Kayra139
2 yilda birşey olmuyorsa genetiğin bok gibidir e genetiğin bok gibiyse ilaçlarada kötü tepki vereceksin demektir o yüzden ilacada girmemek gerekli başkasının doğal elde ettiği fiziği ilaçla elde etmek çok rezil bir durum :unsure:

• +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, Kayra139, why not me? and 1 other person
2 yilda birşey olmuyorsa genetiğin bok gibidir e genetiğin bok gibiyse ilaçlarada kötü tepki vereceksin demektir o yüzden ilacada girmemek gerekli başkasının doğal elde ettiği fiziği ilaçla elde etmek çok rezil bir durum :unsure:
Öyle değil
Ben 5 ay civarıdır gidiyorum
Gelişimim çok kötü diyemem ama çok iyi de diyemem
Ama istediğim fizik için en az 1 yılımı daha çok planlı şekilde vermem lazım yada 2 yıl
İşte o yüzden cycle a başlamak geliyor içimden
Cycle yaparsamda zaten basit bir şey yaparım
500 test + ai belki de tbol gibi

Öyle değil
Ben 5 ay civarıdır gidiyorum
Gelişimim çok kötü diyemem ama çok iyi de diyemem
Ama istediğim fizik için en az 1 yılımı daha çok planlı şekilde vermem lazım yada 2 yıl
İşte o yüzden cycle a başlamak geliyor içimden
Cycle yaparsamda zaten basit bir şey yaparım
500 test + ai belki de tbol gibi
turinabol ne alaka bir sikime yaramiyorki testo masteron veya anavar falan yapabilirsinde bence yapma çünkü daha 5 aydır spor yapıyorsun sen daha idman atmayı bilmiyorsun beslenmeyi bilmiyorsun tükeniş nedir progressive overload nedir daha onlari kavrayamamisken ilac ne alaka

turinabol ne alaka bir sikime yaramiyorki testo masteron veya anavar falan yapabilirsinde bence yapma çünkü daha 5 aydır spor yapıyorsun sen daha idman atmayı bilmiyorsun beslenmeyi bilmiyorsun tükeniş nedir progressive overload nedir daha onlari kavrayamamisken ilac ne alaka
Dediğin kavramları biliyorum

Mast saçımı döker diye bulaşmak istemedim
Anavar mantıklı evet

• +1
Reactions: Kayra139
Dediğin kavramları biliyorum

Mast saçımı döker diye bulaşmak istemedim
Anavar mantıklı evet
Kavramları bilmiyorsun manasında demedim onları daha uygulamayı bilmiyorsun manasında söyledim

Kavramları bilmiyorsun manasında demedim onları daha uygulamayı bilmiyorsun manasında söyledim
Şuan idman programım var(upper 3x lower 1x yapıyorum)

Kalori fazlası olarak +200

Her setim tükeniş (belki zararlıdır ama öbür türlü zevki olmuyor)

Her idmanda ağırlıklarımı tekrar sayısını not alıyorum

Daha yapabileceğim bir şey kaldımı bilmiyorum ama aklımdan çıkmıyor roidler

5 ay karar vermek için çok erken

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l
benim omuzlar 1 ayda baya genişlemişti genetik yani örnek omuzların dümdüz olacak kısaysa ne kadar kas olursa olsun küçük durursun

benim omuzlar 1 ayda baya genişlemişti genetik yani örnek omuzların dümdüz olacak kısaysa ne kadar kas olursa olsun küçük durursun
Claviclelarım normal kısa da değil uzun da değil

Çevremde 2 yıldır spor yapıp hala boş gözüken insanları görünce artık dışarıdan bir şey almayıp spora gitmek çok saçma gelmeye başladı

Şuan 17 yim 2 yıl sonra lise bitiyor istediğim fiziğe o zaman ulaşsam şuanki appealın %50 si anca olur

kanka almana gerek yok bence 1 sene düzgün beslen düzenli disiplinli idman at yine sik gibiyse alabilirsin amasırf fizik için şuan roid alma bence gym hakkında thread açmayı düşünüyom baya detaylı kanıtlarla fotolarla yardımcı olabilecek biri varmı düzgün bi guide thread nası yazabilirim bilmiyorum bide fotolarımı direk galerimden koysam doxxlanma ihtimalim varmı yoktur umarım.

• +1
Reactions: Serialsuicide
kim kardeşime gerçeği söylemek ister 💔🥀🥀

• +1
Reactions: hightestuser
cok duz bakis acisi bu arada

2 yilda birşey olmuyorsa genetiğin bok gibidir e genetiğin bok gibiyse ilaçlarada kötü tepki vereceksin demektir
bu baya yanlış bir şey bu arada androjen reseptör kalitenizi natty halde anlamak o kadar basit değil doğal olarak testo veya benzeri anabolizanlarda düşüklük yaşıyor olabilirsiniz

• +1
Reactions: MogEater
1. naturel diye birsey olmadigini dusunmeye basladim, birisnin naturel siniri 250ngdl digeri 1200 burada adeletsizlik var.
2. ilaclara kotu tepki ne demek, 1. kardiyocaskuler tepki olabilir, beta blocker ile easy fix 2. liver sorunu olabilir ama te primo kuru liver sorun olmayacak.
3. 3. clavicula dar olsa bile dogru kurde bel incelecek omuz buyuycek kol buyuyecek belki tt videosu icin cok yetersiz olabilir ama irlde %99 sorun yasamaz.
4. dusuk dozlar hayat kurtarir, jack fitness mesela, gymde oyle bir cocuk var ama 160 35kg filan, o cocugun roid kullanmadi demek onun normal olmasi demek, 300te 300 primo 2gh yapsa cocuk 2 yilin sonunda normal olacak mesela, o zaman naturel olmanin anlami yok.
5. ortalma kg dusuk bf olamamak 300te 300primo 2gh yarattigi sorundan daha buyuk.

• +1
Reactions: Tallooksmaxxer
bu baya yanlış bir şey bu arada androjen reseptör kalitenizi natty halde anlamak o kadar basit değil doğal olarak testo veya benzeri anabolizanlarda düşüklük yaşıyor olabilirsiniz
olm az once bir barista ile muhakket yakaladim hayvan gibi amk 1 yildir gyme girmiyor evde tren stocku filan vardi fotosunu fosterdi, satiyomus hic kullanmamis, amk naturel genetigi cok farkli, ilac ile yakalayabiliyorsam o degerleri sikerim benim normalim o olur. 210mg t zaten trt dozlari neden kullanmiyacagim cok sacma, ama surgeryleri + ll beklemem lazim. yada llden once roid kullanacaksam dusuk doz no bulk no legday ilerlemeliyim.

roidde degil misin zaten

nots

t + primo + gh best cycle bence, anavar olabilir menas bahsetmisti cok kaliteli bir ilac ama oral olmasi kotu.

tren dbol filan cok sacma geliyor, insan icin yapilmamis tipta yeri olmayan seyler.
veya 1gr t kullanmakta sacma

1. naturel diye birsey olmadigini dusunmeye basladim, birisnin naturel siniri 250ngdl digeri 1200 burada adeletsizlik var.
2. ilaclara kotu tepki ne demek, 1. kardiyocaskuler tepki olabilir, beta blocker ile easy fix 2. liver sorunu olabilir ama te primo kuru liver sorun olmayacak.
3. 3. clavicula dar olsa bile dogru kurde bel incelecek omuz buyuycek kol buyuyecek belki tt videosu icin cok yetersiz olabilir ama irlde %99 sorun yasamaz.
4. dusuk dozlar hayat kurtarir, jack fitness mesela, gymde oyle bir cocuk var ama 160 35kg filan, o cocugun roid kullanmadi demek onun normal olmasi demek, 300te 300 primo 2gh yapsa cocuk 2 yilin sonunda normal olacak mesela, o zaman naturel olmanin anlami yok.
5. ortalma kg dusuk bf olamamak 300te 300primo 2gh yarattigi sorundan daha buyuk.
kanka ilki için bişey dicem onu bende androgenicten duydum oda aynı şeyi diyodu ama şimdi diyelimki naturel testi 250ngdl olan bi adam 1000ngdl olan bi adamın seviyesine gelmek için test basıyo test seviyeleri aynı ama biri nauturel diğeri değil bence bu durumda test basan %100 daha sağlıksızdır pek bilgili değilim bu konuda ama naturel olan pek bi sağlık sorunları yaşamazken test basan sağlık parametrelerini normal seviyelerde tutmak için başka druglar falan kullanmak durumdu kalıcak e bunlarında yan etkileri var her türlü genetiği iyi olan daha iyi durumda

kanka ilki için bişey dicem onu bende androgenicten duydum oda aynı şeyi diyodu ama şimdi diyelimki naturel testi 250ngdl olan bi adam 1000ngdl olan bi adamın seviyesine gelmek için test basıyo test seviyeleri aynı ama biri nauturel diğeri değil bence bu durumda test basan %100 daha sağlıksızdır pek bilgili değilim bu konuda ama naturel olan pek bi sağlık sorunları yaşamazken test basan sağlık parametrelerini normal seviyelerde tutmak için başka druglar falan kullanmak durumdu kalıcak e bunlarında yan etkileri var her türlü genetiği iyi olan daha iyi durumda
%90 trt seviyelerinin ustune cikmadigi zaman saglik sorunu yasamayacak.
ayrica saglik dedigin sey parametre, yeterli saglik bilgin varsa saglik seviyelerini ortalama tutabilirsin, dozlari sikip atmazsan, yani 1gr t alan birisi 5mg nebivolol kurtarmayacak amk

evet bu arada, iyi genetik onemli, ee? so what?

ne yapabilirim? genetigim kotu ropemaxxed?

yapabilcegim tek sey daha iyi yapmak.

hersey olculebilir.
1ll femur ile ortalama boydan uzun olabilirim.
12 ay t + primo + gh + gym ile ortama gym fiziginin cok onunde olabilirim.
saglik oarametreleri icin liver kidney heart takip parametrelerini biliyorum, bunlari iyi seviyede tutabilirim.
isotretionin + duta ile saglikli gorunebilirim.

yani sayfigim seyler drug veya surgery ama bu siktigimin oyununda hile yapmazsam ve gercekte olan seyleri kendim icin kullanmazsam daha iyi olamayacagim. onemli olan mesele su.

llden once roid roidden once skalyoz + ortho fixlemem lazim.
kronik kalp problemim var, trt doselarini asmamaliyim kardiyolojisr ve endokrin ile sureci yonetmeliyim.
dsac dokulmem var dht blocker kullanmaliyim.
suan aklima gelenler bunlar

planlamak en onemli sey, bilgi kadar.

• +1
Reactions: Charm0
evet bu arada, iyi genetik onemli, ee? so what?

ne yapabilirim? genetigim kotu ropemaxxed?

yapabilcegim tek sey daha iyi yapmak.

hersey olculebilir.
1ll femur ile ortalama boydan uzun olabilirim.
12 ay t + primo + gh + gym ile ortama gym fiziginin cok onunde olabilirim.
saglik oarametreleri icin liver kidney heart takip parametrelerini biliyorum, bunlari iyi seviyede tutabilirim.
isotretionin + duta ile saglikli gorunebilirim.

yani sayfigim seyler drug veya surgery ama bu siktigimin oyununda hile yapmazsam ve gercekte olan seyleri kendim icin kullanmazsam daha iyi olamayacagim. onemli olan mesele su.

llden once roid roidden once skalyoz + ortho fixlemem lazim.
kronik kalp problemim var, trt doselarini asmamaliyim kardiyolojisr ve endokrin ile sureci yonetmeliyim.
dsac dokulmem var dht blocker kullanmaliyim.
suan aklima gelenler bunlar

planlamak en onemli sey, bilgi kadar.
trt yapsam mı sence 16 da

Yani sence roid benim için çok ta kötü olmaz değil mi?

Research yaptım bayağı

Primo biliyorum benim için en iyisi ama gerçek bulamayacağım büyük ihtimalle
O yüzden 500 test+bir oral(mild)+ai
Kür sonu belki hcg + pct
Ancak ben 1 yıl t gibi bir şey yapmak istemiyorum orda normal testomun full durmasından korkuyorum
O yüzden 18 hafta civarı yapacağım

Bir tavsiyen var mı?Ne yapabilirim başka

Research yaptım bayağı

Kür sonu belki hcg + pct
Ancak ben 1 yıl t gibi bir şey yapmak istemiyorum orda normal testomun full durmasından korkuyorum

primoda t bulabilirsin
500 cok
gh ekle
peptidleri dusunebilirsin

orgda dhaa once yapildi sanirim ama tam bir method cikarmak lazim

300TE 300PrimoE 2IUGH
Koruyucu AI + Nebivolol
Duta + Iso

ai kullanma ruitini nssil olmali ?
peptid ne eklenebilir?
nebivolol alternatifi bodyciler arasinda populer
bir drug ne var?
@ZerefDragnee1l @Zagro

Orda bahsettiğim şey mesela göğüslerin genetik olarak küçüktür mesela omuz çapın daha dardır veya göğüs aran boştur bunun en büyük örneği gökalafın yanındaki enes azaklı bok gibi bir genetiğe sahip olduğu için ilaçlı olmasına rağmen alt sırtı boş göğüsleri bok gibi

• +1
Şuan idman programım var(upper 3x lower 1x yapıyorum)

Kalori fazlası olarak +200

Her setim tükeniş (belki zararlıdır ama öbür türlü zevki olmuyor)

Her idmanda ağırlıklarımı tekrar sayısını not alıyorum

Daha yapabileceğim bir şey kaldımı bilmiyorum ama aklımdan çıkmıyor roidler
Zamanında bende roid ile kafayı bozmuştum hatta şuanda elimde ilaçta mevcut overdose tren masteron iran testo ama bir köşede duruyorlar

• +1
cok duz bakis acisi bu arada
Ben düzgün açıklayamamışım orda demek istediğim şey doğalkende göğüslerin küçük omuzların küçük sırtın boş olsa ilaç vurunca göğüslerin en iyi bölgen olmayacak sadece çapı kadar büyüyecek

• +1

roid kadar etkili olmasada igf1 alabilirsin enjeksiyonla kanser genetiğin yoksa problem olmaz çok uzun süreli kullanmazsan

• +1
primoda t bulabilirsin
500 cok
gh ekle
peptidleri dusunebilirsin

orgda dhaa once yapildi sanirim ama tam bir method cikarmak lazim

300TE 300PrimoE 2IUGH
Koruyucu AI + Nebivolol
Duta + Iso

ai kullanma ruitini nssil olmali ?
peptid ne eklenebilir?
nebivolol alternatifi bodyciler arasinda populer
bir drug ne var?
@ZerefDragnee1l @Zagro
ai kullanma rutini değişir, benim bildiğim test+primo da herkes aynı şekilde aromatize olmuyor 1 ay falan kan verilip değerlere bakılması lazım ama kandan önce eğer su tutma ve göğüs hassaslaşması gibi yüksek e2 belirtisi olursa steroidli bir ai kullanılabilir

peptid siktir et gh var zaten gerek yok bence peptidlere tb500 falan da gereksiz bence peptid eklemeye gerek yok hgh + secretagoue mu ne yarram nasıl yazılıyosa saçma bir senaryo

popüler telmisartan var benim bildiğim

İstediğin fiziğe ulaştığında da bitmiyor ki
O fiziği maintain edebilmek için yediğine içtiğine sıçtığına her şeye dikkat etcen hayatının yarısı ona gidecek en fazla 1 sene falan dayanabilcen öyle ömür mü geçer amk.

Hiç fizik olmamasından iyidir bok gibi fizik belki ama buna da eyvallah demen lazım

Research yaptım bayağı

Kür sonu belki hcg + pct

Rimo bulman cidden baya zor ki zaten rimo bulsan bile doluluğu düşük olur eğer orj bulursan 5k testoya 15-20k rimoya gidecek sanırım 1 kutuda 3 ampul oluyor ve bu sadece 1 hafta yetiyor sana 18 kutu rimo alman gerekecek

Rimo bulman cidden baya zor ki zaten rimo bulsan bile doluluğu düşük olur eğer orj bulursan 5k testoya 15-20k rimoya gidecek sanırım 1 kutuda 3 ampul oluyor ve bu sadece 1 hafta yetiyor sana 18 kutu rimo alman gerekecek
Evet rimo kullanmam büyük ihtimalle
Sadece test + ai
Belki de bi oral

seni sarms dünyasına davet ediyorum güzel kardeşim

seni sarms dünyasına davet ediyorum güzel kardeşim
Niye sarms kullanayımki testo ile aynı efekti verse verse rad verir ama en azından testoda ne olacağı belli

Üstüne her türlü pct yapmamda lazım

Niye sarms kullanayımki testo ile aynı efekti verse verse rad verir ama en azından testoda ne olacağı belli

Üstüne her türlü pct yapmamda lazım
30 günlük radı başka bişeyle kombinleyen çok insan gördüm, pctye ihtiyaç duymayanları çok oluyor. veya kullandığın üründe zaten koruyucu varsa işine geliyor

30 günlük radı başka bişeyle kombinleyen çok insan gördüm, pctye ihtiyaç duymayanları çok oluyor. veya kullandığın üründe zaten koruyucu varsa işine geliyor
Sarms a bulaşmak istemiyorum hiç

500 test + anavar yapıcam büyük ihtimalle

Eğer küre girersem bi thread açarım nasıl gittiğine dair

• +1
Reactions: psikozbagimlisi
Testo hgh harici çöp bütçen varsa birini bul kür hazırlasın sana

bağlantı bulabilirsem gh test çok istiyorum, sarms öneriyorumda ben kullanmıyorum zaten.

Users who are viewing this thread

Back