susisesi
quadruple mixed ethnic soup
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bir anlığına buradaki herkes kavgayı gürültüğü biryana bırakıp kardeşliği dostluğu eğlenceyi seçti göz yaşartan olaylardan ciddenduygulandim aminakoyim
ya sen birtanesinbir anlığına buradaki herkes kavgayı gürültüğü biryana bırakıp kardeşliği dostluğu eğlenceyi seçti göz yaşartan olaylardan cidden
burada kim kimi nekadar sevsede sevmesede aynı ortamda bulunsak birbirimizi güldürebilirmişiz gerçekten
bu komik değildi bakya sen birtanesin
View attachment 4357025
ya avimi kaybettim kürdistan oldum her anlamda amkbu komik değildi bak
ofyabu komik değildi bak
@Resistance.beyler bi dc falan mı kursak amk bi gece harbiden org kapansa bidaha toplaşamayız
At numaranı qnq buraya biz sana ulaşırızbeyler bi dc falan mı kursak amk bi gece harbiden org kapansa bidaha toplaşamayız
Vardı zaten ben admindim quit çaktım ama owner @kökleyicifallik duruyo mu hala sunucu@Resistance.![]()
Duruyo açarız aslındada trollemeye gelen çok oluyodu tek sıkıntı oVardı zaten ben admindim quit çaktım ama owner @kökleyicifallik duruyo mu hala sunucu
Tmm şimdi acak istiyosan veya diğer yaz sana kalmışDuruyo açarız aslındada trollemeye gelen çok oluyodu tek sıkıntı o
baya zevkli olurDuruyo açarız aslındada trollemeye gelen çok oluyodu tek sıkıntı
Yarın boş zaman ayarlıyım 10 dk da toparlarız çoğu kişi duruyo zaten link sallarız ok bitti dursun köşedeTmm şimdi acak istiyosan veya diğer yaz sana kalmış
Tmm pm gelYarın boş zaman ayarlıyım 10 dk da toparlarız çoğu kişi duruyo zaten link sallarız ok bitti dursun köşede
Vardı zaten ben admindim quit çaktım ama owner @kökleyicifallik duruyo mu hala sunucu