NoxInfernum
A Larp a Day Keeps Reality Away.
Arkama bakmam nuke atarim saygilar sevgiler riske atilacak seyler degil biri illa burayi tirrikiyede ortaya atar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

tirrikiye niye diyon aqArkama bakmam nuke atarim saygilar sevgiler riske atilacak seyler degil biri illa burayi tirrikiyede ortaya atar.
ŞANLI TÜRKİYEM artık sanli degil birbirine geciren insanlarla dolu mlsftirrikiye niye diyon aq
çok korkuyorumArkama bakmam nuke atarim saygilar sevgiler riske atilacak seyler degil biri illa burayi tirrikiyede ortaya atar.
bende direkt dusmanlık sandım bebegım gussura bakmaŞANLI TÜRKİYEM artık sanli degil birbirine geciren insanlarla dolu mlsf
Halkin Şanlı durum dediğin durum ne zaman? Zaten siyasetle ne zaman düzeldi?bende direkt dusmanlık sandım bebegım gussura bakma
gercekten sanlı durumdan paspas durumuna dusurduler, halki bile kendi içine çürüdü, siyasetle düzelecek bisey degil artik.
Halkin Şanlı durum dediğin durum ne zaman? Zaten siyasetle ne zaman düzeldi?
Halkin Şanlı durum dediğin durum ne zaman?Halkin Şanlı durum dediğin durum ne zaman? Zaten siyasetle ne zaman düzeldi?
Kurtuluş zamanı halk isyan da etti tecavüz de etti hırsızlık yağma kundaklama neler oldu neler. halk hep homojen. Ee amk yani? Ayrica bastakiler demişsin kurtuluş savasi 100 yıl önce oldu amk ne anlatiyonkurtulus savasında halk herseyını verdı corabını cetıgı vs. Sımdı tek yaptıkları bırbırıne ve devlete olan dusmanlık, zaten en basta halkın ve devletın sanının dusus sebebı en bastakıler.
adam geleceği görmüş@Resistance. bu yüzden mi self ban attı
ibne rezidans herşeyi biliyormuydu@Resistance. bu yüzden mi self ban attı
tutuklanma durumunda BaranPSLi suclamak lazımlooksmax.org en güvenilir ve oturmuş forumlardan biri bu olaylar kesinlikle bir tutuklanmaya yol açmaz rahat olun
@maarda niye hmm atıyorsun gönderme yaptıklooksmax.org en güvenilir ve oturmuş forumlardan biri bu olaylar kesinlikle bir tutuklanmaya yol açmaz rahat olun
Yav tales aq taleslooksmax.org en güvenilir ve oturmuş forumlardan biri bu olaylar kesinlikle bir tutuklanmaya yol açmaz rahat olun
Yav tales aq tales
Sence o zenciye Turkiye hukumeti ulassa tehdit etse ve para teklif etse buranin datasini satmayacak mi
KFC icin gotunu bile verecek bir zencinin forumuna guvenilir diyonuz bagirtma amg![]()
Amk hayatımda gördüğüm en kötü fikir

aynen öyle bilader. her koyun kendi bacağından asılır bizim alnımız aklooksmax.org en güvenilir ve oturmuş forumlardan biri bu olaylar kesinlikle bir tutuklanmaya yol açmaz rahat olun
olm semih celige incel dendi o zaman bile kimse forumdan alınmadı şuan alakası olmayan konudan mi alıncaz amk
tam onu yaziyodumolm semih celige incel dendi o zaman bile kimse forumdan alınmadı şuan alakası olmayan konudan mi alıncaz amk
cahreynin yanında alınan bi lavuk vardı forumdan alakasız onuda salmislardi zaten hemen
biz bisey yapmadık ki ne saldiriyla dalga gectik kinadik zaten aq, bunu oven bi post olmadı zaten.olm semih celige incel dendi o zaman bile kimse forumdan alınmadı şuan alakası olmayan konudan mi alıncaz amk
cahreynin yanında alınan bi lavuk vardı forumdan alakasız onuda salmislardi zaten hemen
looksmax.org en güvenilir ve oturmuş forumlardan biri bu olaylar kesinlikle bir tutuklanmaya yol açmaz rahat olun
Kanki tmm da semih celik tek seferdi bu seferkinin planli gibi durma olasiligi daha yuksek ve bi organizasyon aricaklar salak gibi o zaman da bu foruma bakilirsa burada konusuldugunu gorup uzerine konabilirlerolm semih celige incel dendi o zaman bile kimse forumdan alınmadı şuan alakası olmayan konudan mi alıncaz amk
Benim konuyla uzaktan yakindan bir alakam yoktur.
Nasıl nuke atıyoruzArkama bakmam nuke atarim saygilar sevgiler riske atilacak seyler degil biri illa burayi tirrikiyede ortaya atar.
Adminle iletisime gec belirli para karsiliginda (post sayina gore degisiyor) nuke atiyolarNasıl nuke atıyoruz
3 ay önce daha iyi görünmek istediğimden kayıt olup yazdığım salakça şeylerden mapus yatarsam
kac dolar post başınaAdminle iletisime gec belirli para karsiliginda (post sayina gore degisiyor) nuke atiyolar
Nuke dedigin sey de tek tek butun postlarini siliyolar iste
Degisiyor, ben onceden bi defa sadece yaptim bilmem kac post icin (700+) 500usd'ydikac dolar post başına
Evet doğru burada kimse öyle şeyler yapılmasını söylemiyor zaten burası kendini geliştirme forumu sorumlular bilgisayar oyunları ile günümüzdeki diziler ve filmlerdirBenim konuyla uzaktan yakindan bir alakam yoktur.
anasının amı keşke resistance tüm threadları tek tek silseydiDegisiyor, ben onceden bi defa sadece yaptim bilmem kac post icin (700+) 500usd'ydi
yav salak bunlar 8.sınıf cocuk sikisemediği icin saldırı yaptı he
dathonun memurluk yanıcakYAPILAN OLAYLARLA ALAKAM YOKTUR SPORA GİDİYOM JFL GÖRÜNCE SEVİNİYORUM
HER ŞEYİN SORUMLUSU MAARDADIR TEŞEKKÜRLER.
ORGDAN DOLAYI AYNI NEZARETE ATILAN TÜM İSTANBULLU ORGCELLERLE CL FACECARDIMIZDAN DOLAYI GOTTEN VERMEYİNCE BICAKLANAN BIZZIKO3 ay önce daha iyi görünmek istediğimden kayıt olup yazdığım salakça şeylerden mapus yatarsam
View attachment 4917723
diyelimki oldu ya nuke için boşuna para verirsen ve bi bok da olmazsaArkama bakmam nuke atarim saygilar sevgiler riske atilacak seyler degil biri illa burayi tirrikiyede ortaya atar.
Ananın amı olur o zaman en fazla nolacak başkadiyelimki oldu ya nuke için boşuna para verirsen ve bi bok da olmazsa
Yurtdışında değil misin sen amınakoyduğum sana noluyoArkama bakmam nuke atarim saygilar sevgiler riske atilacak seyler degil biri illa burayi tirrikiyede ortaya atar.