BIÇAKMAXXİNG

İNTİKAM VAKTİ

İNTİKAM VAKTİ

Bronze
KOMANDO BIÇAĞI YA DA ÇAKI ALACAĞIM AKLIMDA BAZI SEÇENEKLER VAR TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

Nick cok sus oneri yapmayin. JFL

Last edited:
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: IlI, ZerefDragnee1l, Arisylva and 10 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Aven and MogEater
KOMANDO BIÇAĞI YA DA ÇAKI ALACAĞIM AKLIMDA BAZI SEÇENEKLER VAR TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM
Yaptiklarindan play store mu sorumlu

• JFL
  • +1
Reactions: ZerefDragnee1l, Arisylva, Misogynist_Maxxer and 1 other person
hedefin kim amk

• +1
  • Love it
Reactions: Misogynist_Maxxer, Aven and beingntiscool
intikam pesinde

Attachments

• 1751495012988.png
    1751495012988.png
    2.3 MB · Views: 0
  • Woah
  • +1
Reactions: cakdripa, İNTİKAM VAKTİ and Aven
trendyoldan bıçak alma bileme sınırı var sadece o bıçağın maks kapasitesinin %50sini gönderebiliyolar sana alacaksanda kasaba gidiyosun bıçagı bile diyosun 50-100 tlye yapıyolar zehir de sürebiliyon bu arada bıçağa basit o

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
trendyoldan bıçak alma bileme sınırı var sadece o bıçağın maks kapasitesinin %50sini gönderebiliyolar sana alacaksanda kasaba gidiyosun bıçagı bile diyosun 50-100 tlye yapıyolar zehir de sürebiliyon bu arada bıçağa basit o

bu zehir difenakum bıçağın üzerinde akıtırsan 2 aya kadar etkisi kalabiliyo kesik açtığın yerdne aşırı seri kana karışır ve bu zehir insanlar üzerinde düşük dozda bile aşırı ölümcül fiyat olarakta baya ucuz

KEKE BİLEME TAŞIYLA KENDİMİZ YAPSAK OLMAZ MI BU KASAPLARIN YAPTIĞI BİLEME ÖZEL BİR BİLEME Mİ

KEKE BİLEME TAŞIYLA KENDİMİZ YAPSAK OLMAZ MI BU KASAPLARIN YAPTIĞI BİLEME ÖZEL BİR BİLEME Mİ
bıçağın boyutuna göre değişir ama 15-20 cm arası kasaba vermen hep daha iyi çünkü adamlar farklı ve ustaca yöntemlerle yapıyo bizim yaptığımızla bir değildir %100 açar çelik kaliteliyse bıçağı

• +1

bu zehir difenakum bıçağın üzerinde akıtırsan 2 aya kadar etkisi kalabiliyo kesik açtığın yerdne aşırı seri kana karışır ve bu zehir insanlar üzerinde düşük dozda bile aşırı ölümcül fiyat olarakta baya ucuz
Micah'ın kendisinden betersin amk öneriye bak

Micah'ın kendisinden betersin amk öneriye bak
Afrika'da hala kabileler bıçakları kurbağa zehri ile kaplayıp takılıyo, düşününce orda doğabilirdin amk brutal

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer
Afrika'da hala kabileler bıçakları kurbağa zehri ile kaplayıp takılıyo, düşününce orda doğabilirdin amk brutal
yılanın ağzından da akıtabiliyon kuruyunca çoğu 2+ ay gidiyomuş bu arada poison bullet tarzı şeylerde vardı sanırım ama kullanılmıyor nedenini bilmiyom onursuz kabul edildiğinden olabilir

Ben bıcak alsam dehb yüzünden yanlıslıkla bıcakla metroya veya avmye girerim sikerler neni sonra

• JFL
  • So Sad
Reactions: Misogynist_Maxxer and maarda
Ben bıcak alsam dehb yüzünden yanlıslıkla bıcakla metroya veya avmye girerim sikerler neni sonra
Bıçak alacak olsam eren montana dışında birinden almam
Geçen dc forumunda geziyodum senle erenin videoya denk geldim patladım amk ne zaman buluştunuz

Bıçak alacak olsam eren montana dışında birinden almam
Geçen dc forumunda geziyodum senle erenin videoya denk geldim patladım amk ne zaman buluştunuz
Erenle biz 6-7 ay önce tanıştık irlde sonra düzenli buluşmaya başladık şaka maka adamla aramızda 2 km var aq xD .Eren brom bana verecekti bitane çakıda hala vermedi alacam ama çünkü üsküdarda çingene saldırısına uğruyordum az kala intikamımı alacam oçlardan

• +1
Reactions: maarda
bazi insanlar bu forumu yanlis kullaniyor,

eger bicagi kisiel savunma icin istiyorsan aptallik, trde kisisel savunma diye birsey yok.
evine giren hirsizi oldursen hapis yatma veya ceza alma ihtimalin var,
aptalca bir sistem, Amerikada degiliz bu sebeple bicakla ozellijkle sustali gibi olmayan bir bicakla nasil kendini savunacaksin merak ediyorum.
en iyi savunma nato biber gazi, al at eve arabaya cantaya.
ve tr nolife insan oldurmayi iyi birsey sananlar bunu erkeklik sanan gerizekalilarla dolu, herzaman kavgain aptalca birsey oldugunu kendine hatiralt ve gerekirse abi cek ve hayatina odaklan.

emin ol bir roadstarin icinde cl gorunumlu ve iyi bir yasam surerken kendine keske o kanziyle kavga etseydim konuyu kapatip uzaklasmasaydim demeyeceksin.
yada insanlar sana krokak demeyecek, ama basariziz olursan zaten loser olacaksin, insanlar sana o zaman korkak veya gucsuz olarak gorur.

hayat boyle aptal hatalar icin cok kisa ve degerli. her zaman en iyi olmak lazim.

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Misogynist_Maxxer and swaggy
METRODA KONTROL MÜ EDİYORLAR BİRDE AVMDE GİRİŞTE GÜVENLİK GÖREVLİSİNE VERSEN SIKINITI ÇIKMAZ GİBİ

bazi insanlar bu forumu yanlis kullaniyor,

eger bicagi kisiel savunma icin istiyorsan aptallik, trde kisisel savunma diye birsey yok.
evine giren hirsizi oldursen hapis yatma veya ceza alma ihtimalin var,
aptalca bir sistem, Amerikada degiliz bu sebeple bicakla ozellijkle sustali gibi olmayan bir bicakla nasil kendini savunacaksin merak ediyorum.
en iyi savunma nato biber gazi, al at eve arabaya cantaya.
ve tr nolife insan oldurmayi iyi birsey sananlar bunu erkeklik sanan gerizekalilarla dolu, herzaman kavgain aptalca birsey oldugunu kendine hatiralt ve gerekirse abi cek ve hayatina odaklan.

emin ol bir roadstarin icinde cl gorunumlu ve iyi bir yasam surerken kendine keske o kanziyle kavga etseydim konuyu kapatip uzaklasmasaydim demeyeceksin.
yada insanlar sana krokak demeyecek, ama basariziz olursan zaten loser olacaksin, insanlar sana o zaman korkak veya gucsuz olarak gorur.

hayat boyle aptal hatalar icin cok kisa ve degerli. her zaman en iyi olmak lazim.
HAYATTA HERKESE ABİ ÇEKERSEN ÜZERİNE ÇIKAN ÇOK OLUR AYRICA BURASI TÜRKİYE CEVAP VERMEZSEN KORKAK GÖZÜKÜYORSUN İNSANLARIN GÖZÜNDE
CL GÖRÜNÜMLÜ OLMAKTA KİMSEYİ KURTARMIYOR SOKAKTA SEVGİLİNLE YA DA KARINLA YÜRÜRKEN KIÇINI ELLESELER ELLEYİN ABİ BEN SİZİ RAHATSIZ ETMEYEYİM Mİ DİYECEKSİN
BIÇAKTA GAYET İYİ BİR SAVUNMA ALETİ BİR ÇIKARIRSIN SAPLAMANA GEREK KALMADAN İT SÜRÜSÜ GİBİ DAĞILIRLAR HA DAĞILMAZLARSADA BACAĞINA SAPLAMAYA ÇALIŞIRSIN ÖLEN OLMAZ

• +1
Reactions: sladekilic
METRODA KONTROL MÜ EDİYORLAR BİRDE AVMDE GİRİŞTE GÜVENLİK GÖREVLİSİNE VERSEN SIKINITI ÇIKMAZ GİBİ
metro tramvay izban cart curtta kontrol edilmiyo avmlerde de kalp hastasıyım kalp pili kullanıyom de sağdan geç

• +1
metro tramvay izban cart curtta kontrol edilmiyo avmlerde de kalp hastasıyım kalp pili kullanıyom de sağdan geç
GÜVENLİK GÖREVLİSİNE VERSEK ÇIKIŞTA ALMAK İÇİN SIKINTI OLUR MU
ALİMİNYUM FOLYOYA SARSAK ÖTER Mİ

GÜVENLİK GÖREVLİSİNE VERSEK ÇIKIŞTA ALMAK İÇİN SIKINTI OLUR MU
ALİMİNYUM FOLYOYA SARSAK ÖTER Mİ
öter amk soruşturma biel başlatılır boyutuna göre

• +1
Reactions: swaggy
  • JFL
  • +1
Reactions: cakdripa, ER enjoyer and Misogynist_Maxxer
Şimdi usta siyonki ben metroya çakı sokabilirim

Users who are viewing this thread

Back