ascendantwill
A
Profesyonel olarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
BilardoProfesyonel olarak
Bil Ardasubliminal mesaj mı
Olur olurbilarda. benim babam çok iyi oynuyoda ben bilmiyom babamin numarasini veriyim kardeşim
Sor bana kardeşim profosyonel olarak yapıyorum 17 yıldırProfesyonel olarak
bu arada ciddi öğrenmen lazımsa bilardo ytden tutorial izle evde oklavayla pratik yapabilirsin arkadaşlarla falan gitceksen önden bil biraz rezil olma sonraOlur olur
Ok biliyomda oynamayı profesyonel bilen varsa tüyo alalım milletin eline vereyim arada güzel vuruşlar yapıyorum ama isteyerek de yapmak lazimbu arada ciddi öğrenmen lazımsa bilardo ytden tutorial izle evde oklavayla pratik yapabilirsin arkadaşlarla falan gitceksen önden bil biraz rezil olma sonra
sence subda profosyonel bilardo oynayan biri varmıdır amkY
Ok biliyomda oynamayı profesyonel bilen varsa tüyo alalım milletin eline vereyim arada güzel vuruşlar yapıyorum ama isteyerek de yapmak lazim
Her türden insan var burda belli olmaz öyle demesence subda profosyonel bilardo oynayan biri varmıdır amk![]()
ben pro değilde iyi oynarımsence subda profosyonel bilardo oynayan biri varmıdır amk![]()
Topun kütlesini zart zurt mu hesapplayacamfizik momentum calıs
açı ve hız için dedim lafın gelişiydiTopun kütlesini zart zurt mu hesapplayacam
Oynarken o kadar düşünmüyorsun:d hani üstten atmalı vuruş varya onu yapıyorum arada iyi hissetiriyoraçı ve hız için dedim lafın gelişiydi
iyi oynamak icin düşünüyon işte 3 top oynanmaz ki yoksaOynarken o kadar düşünmüyorsun:d hani üstten atmalı vuruş varya onu yapıyorum arada iyi hissetiriyor