Bilgisi olan kardeşlerim yardımcı olsun bi

serenade

serenade

Iron
Somatropin kullanıyorum yaklaşık 1.5 aydur falan ama bütçe sorunlarından 4 ui geçemiyorum ondan dolayı mk677 eklemek mantıklı olur mu fazla bi zararı olabilir insulin hassasiyetini sikebilir mi bi bilgisi olanlar bi el atabilir mi

ne için kullandığına bağlı, kemik mi bodybuilding için mi

gerekli dozlarda mk667 trde bulmak veya getirtmek daha pahali olabilir, alternatif peptidlere bakabilirsin @maarda @menas @Angutoid @Zagro

• +1
Reactions: Angutoid

kankam burda aradım cevap yok sanırım diyorumki mk ile somatropin berabar kullansam çok sorun olur mu onu demek istemiştim

o zaman hiçbi boka yaramaz iğne vurman lazım
kankam iğne vuruyorum zaten threade anlatamamış mıyım ya diyorumki 4 ui kullanmaktayım fazlasına geçersem para yetişmiyo ondan dolayı hem enjeksiyon hemde mk kullansam 5 ui etkisi 6 ui etkisine çıkar mı

• JFL
Reactions: Aven
kankam iğne vuruyorum zaten threade anlatamamış mıyım ya diyorumki 4 ui kullanmaktayım fazlasına geçersem para yetişmiyo ondan dolayı hem enjeksiyon hemde mk kullansam 5 ui etkisi 6 ui etkisine çıkar mı
Pardon kardeşim 31'den dolayı b12 biraz azaldı bende. Bilemiyorum @maarda sor biliyodur büyük ihtimal

• JFL
Reactions: divisionpanzerfaust
Pardon kardeşim 31'den dolayı b12 biraz azaldı bende. Bilemiyorum @maarda sor biliyodur büyük ihtimal
çekme çekme sikiyo hayatı valla

• JFL
Reactions: Aven
kankam burda aradım cevap yok sanırım diyorumki mk ile somatropin berabar kullansam çok sorun olur mu onu demek istemiştim
Olmaz ama pek etkisi de olmaz,hgh kalitesinde etki görmek için büyük ihtimalle çok büyük dozlar lazım olacak ve oda dozaj arttırmaktan pahalıya patlar
Kaç kilosun hesaplama yapayim

Olmaz ama pek etkisi de olmaz,hgh kalitesinde etki görmek için büyük ihtimalle çok büyük dozlar lazım olacak ve oda dozaj arttırmaktan pahalıya patlar
85

• +1
Reactions: maarda
chat gpt 5 ui demişti yanlış hatırlamıyosam ondan mkya bi yöneldim

• +1
peptid al alacaksan

64-256mg alman lazım ki çok fazla
saçmalık ya en iyisi dahada para biriktirip genotropin dozajı arttırma peptid trde bulamicama göre

• +1
saçmalık ya en iyisi dahada para biriktirip genotropin dozajı arttırma peptid trde bulamicama göre
Peptid satan arkadaşlarım var kral igf 1 prptidi alacaksan yönlendireyim istersen

mantıklı olabilir aslında mk endojen salgılatıyo damardan, iğne egzojen gh sokuyor vücuda bir süre sonra vücut tolerans geliştirse bile endojen salgılandığı için daha düzenli olabilir blki

Users who are viewing this thread

Back