T
tiredman
Iron
Kapanış sorunu yok, dişlerde yamukluk yok ama ameliyat öncesi ve sonra zorunluymuş galiba bu doğru mu ? Kemikler geride olduğu için dişlerim öne doğru eğilmiş duruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bimax yaptiracak kadar kotu durumda misinKapanış sorunu yok, dişlerde yamukluk yok ama ameliyat öncesi ve sonra zorunluymuş galiba bu doğru mu ? Kemikler geride olduğu için dişlerim öne doğru eğilmiş duruyor
Gelişmemiş zayıf alt ve üst çenem var , yan profil çok kötü denilebilir.bimax yaptiracak kadar kotu durumda misin
yas kacGelişmemiş zayıf alt ve üst çenem var , yan profil çok kötü denilebilir.
22 olacakyas kac
esek kadar adam olmussun bro hala tel diyosun bu konuyu bi doktorunla konus yuzunun scani olmadan ben bisey soyleyemem, zaten ondan duyacagin senin icin en iyisi olur22 olacak
Bu orospu evladini dinlemeesek kadar adam olmussun bro hala tel diyosun bu konuyu bi doktorunla konus yuzunun scani olmadan ben bisey soyleyemem, zaten ondan duyacagin senin icin en iyisi olur
kendisi 194 chad onu dinlemeyipte kimi dinlicekBu orospu evladini dinleme
cok konusma annesi follik o orospu ananin agzina veririm seni mercimek yemege cagiramazBu orospu evladini dinleme
cizmelerle 98 lutfenkendisi 194 chad onu dinlemeyipte kimi dinlicek
Yapmauakendisi 194 chad onu dinlemeyipte kimi dinlicek
küçücük çeneyle yaşamak istemiyorum aq çok geç değil o kadaresek kadar adam olmussun bro hala tel diyosun bu konuyu bi doktorunla konus yuzunun scani olmadan ben bisey soyleyemem, zaten ondan duyacagin senin icin en iyisi olur
o anlamda demedim olm tel icin biraz gecikmissin ameliyat olabilirsin her zaman teli konusman gerek doktorlaküçücük çeneyle yaşamak istemiyorum aq çok geç değil o kadar
bozuklugun ciddiyeti ile alakali doktora sorameliyat öncesi tel ne kadar durması gerekiyor ağızda ?
daha önce tel takdıysan belki takmayabilirlerKapanış sorunu yok, dişlerde yamukluk yok ama ameliyat öncesi ve sonra zorunluymuş galiba bu doğru mu ? Kemikler geride olduğu için dişlerim öne doğru eğilmiş duruyor