bonesmashing cope mu real mi

erhnogrr

erhnogrr

Iron
Bonesmashing başa çıkmam ise nasıl satın alacağım detaylı

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, stacyworshipper and Deleted member 277275
cope

• +1
Reactions: jsbera, Auchelius, Thrill and 3 others
tambpull yap

• +1
Reactions: Auchelius, Thrill, why not me? and 2 others
Kanka olabildiğince sert vur o zaman etki eder

• +1
Reactions: Auchelius, Thrill, Deleted member 277275 and 1 other person
@Auchelius bir tane metod mu ne vardı adını unuttum

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius, szenn and 4 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, stacyworshipper and 1 other person
kingo zoretanin alıyorum yapsam problem olur mu
Ya muhtemelen taşşak geciyon ama yüzüne vurmak ile kazanabileceğin tek şey beyin ve sinir hasarı

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 277275
Ya kanka muhtemelen taşşak geciyon ama yüzüne vurmak ile kazanabileceğin tek şey beyin ve sinir hasarı
knk ne yapalirim biri yap dior diğeri yapma dior

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, Thrill, why not me? and 1 other person
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill and Orcairis
Bonesmashing başa çıkmam ise nasıl satın alacağım detaylı
Kanka burdaki insanlarin ozel olarak urettiyi
BUZ METODU🥶🧊❄️ nu
Kullanarak ltnden high chade kadar ciktim ben amerikada 400 dolara aldim ama sana 300 olur sen yabanci degilsin
Aktif fiziyim
IMG 8448
(50cm)

• JFL
Reactions: Deleted member 277275 and Orcairis
Kanka burdaki insanlarin ozel olarak urettiyi
BUZ METODU🥶🧊❄️nu
Kullanarak ltnden high chade kadar ciktim ben amerikada 400 dolara aldim ama sana 300 olur sen yabanci degilsin
Aktif fiziyim
View attachment 4596163(50cm)
nası bişi knk bu buz metodu

• +1
Reactions: Deleted member 277275 and Thrill
Tam olarak kaslarla aynı fizyoloji de olmasa da evet kemiklerinde gelişmesi olağan bir şeydir. Kemiklerimiz de aldığı darbeler karşısında mikro kırık dediğimiz doku bozulmaları yaşamakta, kemik bu kırıkları tamir ederek eskisinden güçlü bir hale getirir. Özellikle de boksör kişilerin el kemiklerinin yıllar içerisinde ciddi manada yoğunluk kazandığı bilinen bir gerçek. Ayriyeten ağırlık idmanları da kemik yoğunluğu muzu artırmamızı sağlayabilir. Beslenmede kemik yoğunluğu ve gelişim açısından son derece önemlidir, normal bir birey yetersiz bir beslenmeye sahip ise kemikleri zayıflamaktadır. buradan yola çıkarak özellikle de kemiklerin ihtiyacı olan besin maddeleri ile yoğun beslenen kişilerin kemik yoğunluğunun artacağını söyleyebilmek mümkündür.

Ancak burada altını çizmek istediğim bir şey var kemik yoğunluğunun artması demek bir nevi gelişim olsa da her zaman iyi bir şey değildir. Kemiklerin belli bir sertlik derecesinde olması gerekmektedir, ancak bazı durumlarda kemiklerin aşırı sertleşmesi kemikleri düşünülenin aksine daha kırılgan hale getirmektedir.

Üniversitede anatomi derslerinde bir hocamız şöyle demişti; bir kemik ufak darbelerde kırılmayacak kadar dayanıklı, büyük darbelerde kırılmayacak kadar esnek olmalıdır.

Kaynaklar​

1. Bernhard N. Tillman. İnsan Anatomi Atlası.
  2. Prof. Dr. Davut Özbağ. İnsan.

• +1
Reactions: Deleted member 277275 and Thrill
nası bişi knk bu buz metodu
Kanka her sabah uyandiginda mutfaga GIDIP bir adet buz aliyorsun
Ardindan, buzu agzina atiyor ve agzinda dolandiriyorsun bu buz yanak yaglarini eritiyor ve HALLOW CIKS etkisini tam olarak destekliyor
Ardindan aksam uyumadan once sol ayak parmaklarinin arasina buz koyup MASAYI KABILE ZIPLAYISI yapiyorsun bu da boyunu uzatiyor
Ve tehlike olan bi yani var bunu yapmani onermem☠️☠️💀
Haftada bir kez makat bolgene buz uyguluyorsun bu kortizolunu dusurup lefort 1 ameliyati olmadan ayni etkiyi almani sagliyor🧊❄️ fiyat dustu knk 200 dolar sen yabanci degilsin

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275 and Orcairis
Tam olarak kaslarla aynı fizyoloji de olmasa da evet kemiklerinde gelişmesi olağan bir şeydir. Kemiklerimiz de aldığı darbeler karşısında mikro kırık dediğimiz doku bozulmaları yaşamakta, kemik bu kırıkları tamir ederek eskisinden güçlü bir hale getirir. Özellikle de boksör kişilerin el kemiklerinin yıllar içerisinde ciddi manada yoğunluk kazandığı bilinen bir gerçek. Ayriyeten ağırlık idmanları da kemik yoğunluğu muzu artırmamızı sağlayabilir. Beslenmede kemik yoğunluğu ve gelişim açısından son derece önemlidir, normal bir birey yetersiz bir beslenmeye sahip ise kemikleri zayıflamaktadır. buradan yola çıkarak özellikle de kemiklerin ihtiyacı olan besin maddeleri ile yoğun beslenen kişilerin kemik yoğunluğunun artacağını söyleyebilmek mümkündür.

Ancak burada altını çizmek istediğim bir şey var kemik yoğunluğunun artması demek bir nevi gelişim olsa da her zaman iyi bir şey değildir. Kemiklerin belli bir sertlik derecesinde olması gerekmektedir, ancak bazı durumlarda kemiklerin aşırı sertleşmesi kemikleri düşünülenin aksine daha kırılgan hale getirmektedir.

Üniversitede anatomi derslerinde bir hocamız şöyle demişti; bir kemik ufak darbelerde kırılmayacak kadar dayanıklı, büyük darbelerde kırılmayacak kadar esnek olmalıdır.

Kaynaklar​

1. Bernhard N. Tillman. İnsan Anatomi Atlası.
  2. Prof. Dr. Davut Özbağ. İnsan.
Aynen çok değişiklik yaratacak Cl olucan:love:

• +1
Kanka her sabah uyandiginda mutfaga GIDIP bir adet buz aliyorsun
Ardindan, buzu agzina atiyor ve agzinda dolandiriyorsun bu buz yanak yaglarini eritiyor ve HALLOW CIKS etkisini tam olarak destekliyor
Ardindan aksam uyumadan once sol ayak parmaklarinin arasina buz koyup MASAYI KABILE ZIPLAYISI yapiyorsun bu da boyunu uzatiyor
Ve tehlike olan bi yani var bunu yapmani onermem☠️☠️💀
Haftada bir kez makat bolgene buz uyguluyorsun bu kortizolunu dusurup lefort 1 ameliyati olmadan ayni etkiyi almani sagliyor🧊❄️ fiyat dustu knk 200 dolar sen yabanci degilsin
nerden tanıon amerikada hiç tanıdığım yok kral

• +1
nerden tanıon amerikada hiç tanıdığım yok kral
Trumpun eski ogluyum evlatliktan reddetti
@donaldtrump burdan sana sesleniyorum

• +1
Reactions: Thrill

Attachments

• IMG_4783.jpeg
    IMG_4783.jpeg
    17.1 KB · Views: 0
  • +1
  • JFL
Reactions: why not me?, bre3001, Auchelius and 1 other person
Cope olm vonesmash zaten napcan

• +1
Reactions: Thrill
cigneme metodu var aslinda onu uygulayabilirsin zygolara bile etki ettigi oluyor ama parali metod dmden yaz ulastirayim

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, why not me?, Auchelius and 1 other person
Cope kanka (kemiksiz bir orrospu evladıyım İsrail'i destekliyorum)

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, iwishiwastaller and why not me?