Trenmaxx1
There is no tomorrow
elinde gerçek ameliyat görüntüsü olan varsa atabilir mi lefort ve bsso @Resistance. @maarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
foto diyosan forumda bile var video diyosan bilememelinde gerçek ameliyat görüntüsü olan varsa atabilir mi lefort ve bsso @Resistance. @maarda
video arıyorumda fotoyu görmedim atarsan sevinirimfoto diyosan forumda bile var video diyosan bilemem
before after mi ameliyatın yapılış videosu muelinde gerçek ameliyat görüntüsü olan varsa atabilir mi lefort ve bsso @Resistance. @maarda
ameliyat yapılısbefore after mi ameliyatın yapılış videosu mu
birden çok lefort tekniği var knk ccw bunların sadece bir tanesiknk ilk videoda bunlar kolumellayı vomer kemiğini falan kesiyorlar benim bildiğim ccw rotationda onlara dokunulmadan şekil vermioyrlarmıydı burun şekli değişiyor hatta
en başarılı ve uygun bulduğun hangisi ccw en cok konusulanıbirden çok lefort tekniği var knk ccw bunların sadece bir tanesi
burun projeksiyonu için ccw gerekiyor senin ne için yapacağına bağlı mesela nasolabial açıyı düzeltir ilk videodaki ama burunu bilmiyorumen başarılı ve uygun bulduğun hangisi ccw en cok konusulanı
knk en başarılısı diye bişi yok kusurdan kusura kişiden kişiye yöntem değişiyor göz altı desteği midface in vertikal uzunluğu orta yüzün hacimlenmesi için CCW en iyisi fakat farklı flawlarda örneğin short face sendrom içinse CW veya Maxillayı aşağı konumlandırma(downgrafting) uygun oluyor. Doktorunla görüş o sana göre en doğrusunu seçer zaten.en başarılı ve uygun bulduğun hangisi ccw en cok konusulanı
Beyler şöyle bir duyum aldım.
tarihin en iyi ragebaiterı
Bro allah kabab?![]()
idk what their saying but im invested
@Starborn