Bir düşünsene

D

Deleted member 307488

Rotten.com ex Content-reviewer | Manlet Chad
Hem sağlıklı bir birey olduğunu hem de boyunun 210 cm falan olduğunu bir düşünsene. Hayatın boyunca gittiğin her yerde hiçbir şey yapmadan sadece boyundan dolayı glaze'lenip dururdun. Kız ilgisini bırak toplum içerisinde hiçbir erkek sana baş kaldıramazdı. Ağzını açmadan ortamdaki üstünlük her zaman senin tarafında olurdu.

• +1
  • Love it
Reactions: meatenjoyer9, Auchelius, susisesi and 6 others
Hem sağlıklı bir birey olduğunu hem de boyunun 210 cm falan olduğunu bir düşünsene. Hayatın boyunca gittiğin her yerde hiçbir şey yapmadan sadece boyundan dolayı glaze'lenip dururdun. Kız ilgisini bırak toplum içerisinde hiçbir erkek sana baş kaldıramazdı. Ağzını açmadan ortamdaki üstünlük her zaman senin tarafında olurdu.
210 da çok fazla 193 yeterli

• +1
Reactions: maarda, Deleted member 277275, Fridx and 2 others
  • +1
Reactions: Auchelius, Deleted member 277275, Fridx and 2 others
  • +1
Reactions: Auchelius, Deleted member 307488, Orcairis and 1 other person
yeteneksiz olsan bile sporcu olabilirsin 210 anormal

• +1
Reactions: Deleted member 307488, Orcairis and Fridx
210 da çok fazla 193 yeterli
benim 202 arkadaşım var 17 yaşında daha u21 milli takımda oynuyor voleybolcu

• +1
  • Love it
Reactions: Deleted member 307488, Orcairis, Fridx and 1 other person
210 cm at 6 years old is it over

• JFL
Reactions: Orcairis and Deleted member 277275
  • JFL
Reactions: Orcairis and Deleted member 277275
Millet geliyor sırf uzunsun diye fotoğraf çektirmek istiyor falan cedi osman piçini çok kıskanıyom hem 205 hem yakışıklı ya ben cedi osman olsam tabanlık giyip 215 olurdum

• +1
Reactions: Serialsuicide, Deleted member 307488, flows5991 and 2 others
bizim aç gözlülük
Düşünsene amk yolda sevgılınle yuruyon yanından tabanlıklı cedi osman geçiyor
Screenshot 2026 01 22 14 27 22 476 comandroidchrome edit

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: ascendantwill, Deleted member 277275, Deleted member 307488 and 1 other person
Ben 210 cm olsam Cengiz Han gibi 100 tane filan çocuk yapardım gider sperm bağışı yapardım

• JFL
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası, Deleted member 277275 and flows5991
konu döndü dolaştı cucka geldi anasını bile sikeriz cedi osmanın
Herkesin canı 1 mermi kurşun iki buçuk milyon atara atar gidere gider

• JFL
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası, Serialsuicide, Deleted member 277275 and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası, Deleted member 277275 and Orcairis
  • +1
  • JFL
Reactions: Ameliyat Masası, Deleted member 251512, Deleted member 277275 and 1 other person
he şöyle amk subdaki gavatlığı tedavi ediyoruz çok şükür

• +1
  • Love it
Reactions: ascendantwill, Ameliyat Masası, Serialsuicide and 3 others
he şöyle amk subdaki gavatlığı tedavi ediyoruz çok şükür
Atsız ilim ve irfan yuvasına çevirene kadar benide cuck yaptılar

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Ameliyat Masası, jsbera and 3 others
2.10 baya kötü 1.90-93 iyi

• +1
Reactions: stormerdeccal, maarda, Ameliyat Masası and 1 other person
2.10 baya kötü 1.90-93 iyi
190la 193un arasındaki mesafenin çok fazla olduğunu farkettim uzun olanlar zaten senin rangende kalıyor ama biraz daha uzattığın zaman dev oluyorsun direkt

• +1
Reactions: dogu and Ameliyat Masası
bazen buyurken ucube olmasaydim kisiligim ne kadar farkli olurdu diye merak ediyorum

• +1
Reactions: Fridx and Ameliyat Masası
benim 202 arkadaşım var 17 yaşında daha u21 milli takımda oynuyor voleybolcu
zamanında u17 voleybol milli takımıyla kamplara gittim iyi takımlarda yüksek seviyelerde oynadım ama eninde sonunda 187 yetersiz kaldı ben de gerçekten hayalim olan milli takımdan vaz geçmek zorunda kalıp ders çalışmaya başladım

• +1
Reactions: Fridx, Deleted member 277275 and Ameliyat Masası
zamanında u17 voleybol milli takımıyla kamplara gittim iyi takımlarda yüksek seviyelerde oynadım ama eninde sonunda 187 yetersiz kaldı ben de gerçekten hayalim olan milli takımdan vaz geçmek zorunda kalıp ders çalışmaya başladım
ben voleybol fanatiğiyim erkeklerde boy gereksinimi daha fazla zaten 185 prolar falanda varda çok zor ve zıplama gücünün baya iyi olması lazım libero olcak kadarda kısa değilsin aq :feelscry:

• Nerd
Reactions: Fridx
ben voleybol fanatiğiyim erkeklerde boy gereksinimi daha fazla zaten 185 prolar falanda varda çok zor ve zıplama gücünün baya iyi olması lazım libero olcak kadarda kısa değilsin aq :feelscry:
orta oynadım tüm hayatım pozisyon değiştirmeye çalıştım ama pozisyon değiştirdiğim zaman da yeterince iyi oynayamadım. Ortaların boy ortalaması zaten en yüksek pozisyon

• +1
Reactions: Fridx and Deleted member 277275
@retardedlipos bunada larp desene gotveren

• JFL
Reactions: susisesi and Deleted member 277275
  • Nerd
  • +1
Reactions: Deleted member 307488 and Fridx
  • Nerd
Reactions: Fridx
OROSPU ÇOCUĞU BUNU YAZARKEN 31 ÇEKMİYORSA HİÇ BİR ŞEY BİLMİYORUM

PİSLİK 31Cİ EŞCİNSEL

• JFL
Reactions: Fridx and Serialsuicide