bir insanın ne kadar mal olduğunu anlamak kolay

D

Deleted member 240816

186 kürt htn
özellikle kızlarda. dışarı çıkıyosun birinin yaşından giyinişinden ve sesinden çok rahat anlayabiliyosun ne kadar zeki birisi.

erkeklerde de her ne kadar belli olsa da kızlar kadar ayırt etmek zor. kızlarda özellikle boyadan makyajdan giyinişten çok daha fazla belli oluyor ne mal olduğu. o kişinin küçükken ailesi tarafından nasıl büyütüldüğü bakılıp bakılmadığı zeka seviyesi falan her şeyi belli oluyor ama bazen çok rahatsız edici oluyor

• +1
Reactions: BugraSA
sen zekisin heralde biraz shercock homes

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Serialsuicide, Deleted member 185196, Deleted member 240816 and 1 other person
özellikle kızlarda. dışarı çıkıyosun birinin yaşından giyinişinden ve sesinden çok rahat anlayabiliyosun ne kadar zeki birisi.

erkeklerde de her ne kadar belli olsa da kızlar kadar ayırt etmek zor. kızlarda özellikle boyadan makyajdan giyinişten çok daha fazla belli oluyor ne mal olduğu. o kişinin küçükken ailesi tarafından nasıl büyütüldüğü bakılıp bakılmadığı zeka seviyesi falan her şeyi belli oluyor ama bazen çok rahatsız edici oluyor
Mal mısın olm sen

sen zekisin heralde biraz shercock homes
boyle bi yorum alcagimi bile bile attim da dogru degil mi simdi aq ben burda kendime zeki dedim mi

• Hmm...
Reactions: Deleted member 240816