Bir kadının sadıklıgını nasıl anlarsınız easy way

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
genellikle aldatan insanlar 2ye ayrılır gencler ya asırı kıskanc takıntılı fazla baglanan tipler yada hiç bağlanmayan sızi cepte goren orul orospu cocukları.Peki karsımdaki insan hangisi ve nasıl anlarım? gelin size sterotipik ozelliklerini söyleyeyim ve neden aldatabilirler.

Obsesif baglanan sizi gafil avlayanlar

Bunlar arkadaslar zıhınlerı normal degıldır kafalarında sureklı sız varsınızdır bundan dolayı en normal karsı cıns etkılesımınde bıle zıhınlerı bunu bile tabu bulur ve yasaklayıp bastırır.Zihinde her karsı cınse karsı duyulan arzu bastırılıp yasaklandıkca birikir ve tasma raddesine gelir.Onun gozunde en cırkın erkek bile güzel gelmeye baslar birsüre sonra ve sıze karsı tam bır arzuve sevgi besleyemez hale gelir.Muhtemelen ilişkinin başında fazla size meraklı değildir fakat ortalarına dogru beynınde ısze karsı bır obsesyon besler ve geliştirir. bu insan bana aşık kesin aldatmaz dersiniz ama ilişkinin sonunda sizi 50 insanla aldatmıs sekılde yakalarsınız.

Kaçıngan bağlanan veya Hiç bağlanma Kapasitesi olmayıp sizi enayi görenler

Bu insanlarda ilişkinin başında size aşırı meraklıdır cunku bu insanlar yeni insan tanımayı veya bır ınsanı elde etmeyı cok severler ama sonrası yok bunlarda genellikle sizle ilk datelerinde baska birileriyle sevgili veya flörttürler ve bunu sonradan öğrenirsiniz ve aynı sızle baskalarını aldattıkları gibi sizide başkalarıyla aldatacaklardır cunku onların zıhnınde sızın ısmınızın herhangi bir değeri yoktur sadece hayatta var olan bir insansınız.Ama bu insanlar sizi cok aldatmazlar ama genellıkle exıne veya bır flortune giderler.

Umarım hayatınızda saglıklı baglanan bır ınsan olur.

• +1
Reactions: tekeng, ascendantwill, jsbera and 8 others
genellikle aldatan insanlar 2ye ayrılır gencler ya asırı kıskanc takıntılı fazla baglanan tipler yada hiç bağlanmayan sızi cepte goren orul orospu cocukları.Peki karsımdaki insan hangisi ve nasıl anlarım? gelin size sterotipik ozelliklerini söyleyeyim ve neden aldatabilirler.

Bunlar arkadaslar zıhınlerı normal degıldır kafalarında sureklı sız varsınızdır bundan dolayı en normal karsı cıns etkılesımınde bıle zıhınlerı bunu bile tabu bulur ve yasaklayıp bastırır.Zihinde her karsı cınse karsı duyulan arzu bastırılıp yasaklandıkca birikir ve tasma raddesine gelir.Onun gozunde en cırkın erkek bile güzel gelmeye baslar birsüre sonra ve sıze karsı tam bır arzuve sevgi besleyemez hale gelir.Muhtemelen ilişkinin başında fazla size meraklı değildir fakat ortalarına dogru beynınde ısze karsı bır obsesyon besler ve geliştirir. bu insan bana aşık kesin aldatmaz dersiniz ama ilişkinin sonunda sizi 50 insanla aldatmıs sekılde yakalarsınız.

Bu insanlarda ilişkinin başında size aşırı meraklıdır cunku bu insanlar yeni insan tanımayı veya bır ınsanı elde etmeyı cok severler ama sonrası yok bunlarda genellikle sizle ilk datelerinde baska birileriyle sevgili veya flörttürler ve bunu sonradan öğrenirsiniz ve aynı sızle baskalarını aldattıkları gibi sizide başkalarıyla aldatacaklardır cunku onların zıhnınde sızın ısmınızın herhangi bir değeri yoktur sadece hayatta var olan bir insansınız.Ama bu insanlar sizi cok aldatmazlar ama genellıkle exıne veya bır flortune giderler.

mirin

• +1
  • JFL
Reactions: ascendantwill, wateriswet, stacyworshipper and 3 others
iki ucu boklu değnek :)

• +1
  • Woah
Reactions: Orcairis, stacyworshipper, Thrill and 3 others

üsteki gafil avlayan ço ktanıdık

• +1
Reactions: ascendantwill, stacyworshipper, Thrill and 3 others
Hepsi cope aq

Herkes dolayli yoldan olsa da aldatir

• +1
  • JFL
Reactions: Orcairis, stacyworshipper, Thrill and 5 others
Hepsi cope aq

Herkes dolayli yoldan olsa da aldatir
o ınsanın durtu kontrolune sana duydugu saygıya baglı ve herseyıde aldatma saymamak gerekir

• JFL
  • Hmm...
Reactions: stacyworshipper, Thrill, Serialsuicide and 4 others

Attachments

• ssstik.io_@jester_ich_1773864193532.mp4
    1.6 MB
  • JFL
Reactions: stacyworshipper, Thrill, meynet and 2 others
eger sız karsı cınsle olan her etkılesımı(flortlesme,seks ve aşırı samimiyet dısında) aldatma sayıyorsanız kusura bakmayın ama sızınde zıhnı durumunuz saglıklı degıl kı zaten looksmax org userlarının ve komunitesinin yuzde yuzu insecure insanlardsan olusuyor bu yuzden aldatılma ve cucklanma cok konusuluyor

• +1
  • So Sad
Reactions: stacyworshipper, Thrill, ochinchin and 2 others
eger sız karsı cınsle olan her etkılesımı(flortlesme,seks ve aşırı samimiyet dısında) aldatma sayıyorsanız kusura bakmayın ama sızınde zıhnı durumunuz saglıklı degıl kı zaten looksmax org userlarının ve komunitesinin yuzde yuzu insecure insanlardsan olusuyor bu yuzden aldatılma ve cucklanma cok konusuluyor
Kiz arkadasin baska bir erkege sulanirken sen aldigin bir iki sikimsonik ilgiden dolayi kendini kör edip bunlari gormezden geliyorsan:

Ask icerisinde oldugunu sanip gizlice cucklanmaya devam et, hak ediyorsun.

• +1
Reactions: Orcairis, ascendantwill, jsbera and 4 others
şu devirde bi kadını sevmek aptallık başka açıklaması yok

• +1
Reactions: tekeng, Orcairis, ascendantwill and 7 others
Kiz arkadasin baska bir erkege sulanirken sen aldigin bir iki sikimsonik ilgiden dolayi kendini kör edip bunlari gormezden geliyorsan:

Ask icerisinde oldugunu sanip gizlice cucklanmaya devam et, hak ediyorsun.
kusura bakma ama bana görede aşk diye birşey yoktur ama bir insanla güzel bir yaşam mümkündür neyazikki bir ilişkiye girdiğimizde karşı cinse karşı olan arzumuz ve cınsel dürtümüz körelmiyor bundan dolayı sende karsındaki insanda baska bir insanı cekici bulabilir onemlı olan sana duydugu saygıdan dolayı durtulerını regüle edebilme yeteneğidir yoksa ilişki diye bir kavram insan dogasında yok birkere aşk diye birşeyde yok biz üremeye programlandık ama senın gıbı dusunurse bır ınsan paranoyadan ilişki yapamaz aq yok sevgılım sunu dusunecek yok bunu dusunecek XD karsındaki insanı iyi sec yavrum ve karsındaki insanında bir insan oldugunu kabullen yoksa its over

• +1
Reactions: ascendantwill, maarda, stacyworshipper and 2 others
herhangi bir insanı sevmek pragmatistik bir bicimde bakıcak olursak aptallıktır cunku ınsanlar dogaları geregı benmerkezcidir.Ama iyi bir insan secip onu sevmek ve sınır koyup onları aştırmamakta senın elınde

• +1
Reactions: ascendantwill, stacyworshipper, Thrill and 3 others
katılıyorum, ustam o statlar gerçek mi harbi, öyle olsan kızlar seni zorla alır mk

• +1
Reactions: ascendantwill, stacyworshipper, Thrill and 1 other person
katılıyorum, ustam o statlar gerçek mi harbi, öyle olsan kızlar seni zorla alır mk
statların ne kdar yuksekse rakiplerın o kdar zorlu oluyor / forumda 5-10 kişide yüzüm var
kralların rakibi köylüler değil başka krallardır

• +1
  • Woah
Reactions: apo, ascendantwill, stacyworshipper and 3 others
statların ne kdar yuksekse rakiplerın o kdar zorlu oluyor / forumda 5-10 kişide yüzüm var
kralların rakibi köylüler değil başka krallardır
stacy ile ltr yaşa

• +1
Reactions: stacyworshipper and Thrill
stacy ile ltr yaşa
trde stacy/sl milyonda bir onlara chad olsan bile 2m olmadıktan sonra gücün yetmez
kafamın uyustugu mtb olsa yeter

• +1
Reactions: apo, ascendantwill, stacyworshipper and 2 others
trde stacy/sl milyonda bir onlara chad olsan bile 2m olmadıktan sonra gücün yetmez
o statlarla kafanın uyuştuğu mtb bulamıyorsan evden dışarı çıkmıyorsun ve internette yüzün yok

• +1
  • Woah
Reactions: ascendantwill, stacyworshipper, Thrill and 1 other person
o sırada low ltn beyaz femboycel ile 1.5 yıldır sevgili olan, kendini he/they tanımlayan lgbtli htb+ beyaz tenli bir kız tanıyor olmam

• +1
  • Woah
Reactions: stacyworshipper, Thrill and wetwipes
o sırada low ltn beyaz femboycel ile 1.5 yıldır sevgili olan, kendini he/they tanımlayan lgbtli htb+ beyaz tenli bir kız tanıyor olmam
@meynet sen ne dion bu işe

• +1
Reactions: Thrill, apo and stacyworshipper
o statlarla kafanın uyuştuğu mtb bulamıyorsan evden dışarı çıkmıyorsun ve internette yüzün yok
Grsel 2026 03 18 234042992
kadınlar konusunda bi sorunum yok istediğim doyuma ulaştım artık bana kafası çalısan bi kadın lazım o kdar

• +1
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, apo and 1 other person
brutal amk, ben daha kadınları etkileyemiyorum eğer %99unun kafası çalışmıyosa benim için terra over
never over boyun 175-180 arası ise proplara dikkat ederek iyi bi fizik yap 3-4 tane dövme yaptır slayercel olursun ttde tonla örneği var

• +1
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and apo
yeminle overrate yapmıyom okulda sl kız var amk

• +1
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and wetwipes
never over boyun 175-180 arası ise proplara dikkat ederek iyi bi fizik yap 3-4 tane dövme yaptır slayercel olursun ttde tonla örneği var
tugrul küpe taktırıyom ne diyon

• +1
  • Woah
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and wetwipes
ben mtb+ oneitis istiyorum slay eternal peace yaşatmaz, boy 176

• +1
Reactions: Thrill and wetwipes
tugrul küpe taktırıyom ne diyon
senin appealı manyak boostlar iki kulağada yaptır iced out al ama çok büyük olmasınlar

• +1
Reactions: Thrill and Trenmaxx1

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Orcairis, Serialsuicide and 2 others
  • So Sad
  • +1
Reactions: Thrill, wetwipes and maarda
sarısın mavi göz = min sl kardesim öğrende gel
Mavi gozlu olmasina gerek yok cakma sarisin olsa yeter kardesim:lul:

• JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and maarda
Valla ben direkt sövüyorum akıllılıl yaparsa vardı bi tane karı geçen akıllılılk yaptı kendince 1 Parargaf sırf sövdüm diğer.türlü şiddete yönelecek bu nefret çok zeki sanıyorlar kendilerini amk kim izin veriyor kim şımsrtıyor bu orospuları birgün bir kızın yüzünü dağıtıcam dövmekten ama net tarih bilmiyorum

• JFL
Reactions: Thrill and Gordon Freeman
  • JFL
Reactions: Thrill, Serialsuicide and Gordon Freeman
Olayı kavrayamadım amk yazık olmuş femboy bneim olmalıydı en iyi ben domine ederim
ben senın femboyun olurum dert etme

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill and meynet
Valla ben direkt sövüyorum akıllılıl yaparsa vardı bi tane karı geçen akıllılılk yaptı kendince 1 Parargaf sırf sövdüm diğer.türlü şiddete yönelecek bu nefret çok zeki sanıyorlar kendilerini amk kim izin veriyor kim şımsrtıyor bu orospuları birgün bir kızın yüzünü dağıtıcam dövmekten ama net tarih bilmiyorum
Sen bensin dogu

• JFL
  • +1
Reactions: dogu and Gordon Freeman