daddyayaz
Banned
Bence öyle kızlar zaten utangaç eğer ona rağmen istiyorsa hipergamisini tatmin ediyorsunuzdur beni sorarsanız 4 kişi istedi 1 kişi numaramı istedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ulan baran ne adamsınBence öyle kızlar zaten utangaç eğer ona rağmen istiyorsa hipergamisini tatmin ediyorsunuzdur beni sorarsanız 4 kişi istedi 1 kişi numaramı istedi
Baran değilim amk o kim foto atsanıza o gözleri mala benzeyen adam mıUlan baran ne adamsın
Knk göz bölgesi geliştirmek için buradayım ve sohpet etmek için zaten clyim amacım size motivasyon olmak kızlar adamın yüzüne bakmıyor gidiyor 500 tl.koçluk alıyor adam knk özgüvenli ol falan diyor ben sizlere gerçek hayatı gösteriyorum gaza gelmen lazım niye kolpa sıkayım zaten 2 gündür sitedeyim bugün yarın silicem zaten burayı burdakilerin kafa kırık5 karı instanı isteyecek kadar ayagına gelmişse senin gittiğin 10 dan 8i olumlu dönmüştür ve ona rağmen buraya düştüysen = kolpa sıkıyon devam edersen cimer ile işbirilği yapıp suratına kezzabı döker subhumana ceviririm seni avradını siktimin paraziti
Ne alaka lan ne dedim amk sadece merak etiklerimi yazıyorum daha önce deneyimlemediğin şeyleri deneyimledim diye kudurma brobu kadar mal olup looksmax.orgu bulup bide üstüne subforuma tıklayamazsın amk çünkü
ya pmden bi yüzünü atsana cl orospu evladıNe alaka lan ne dedim amk sadece merak etiklerimi yazıyorum daha önce deneyimlemediğin şeyleri deneyimledim diye kudurma bro
Ne alaka lan ne dedim amk sadece merak etiklerimi yazıyorum daha önce deneyimlemediğin şeyleri deneyimledim diye kudurmabu kadar mal olup looksmax.orgu bulup bide üstüne subforuma tıklayamazsın amk çünkü
Kanka yüzüme bakıp 31 çekme riskini göze alamam malesef sub5 kardişya pmden bi yüzünü atsana cl orospu evladı
trolleyemiyeceksin beni oospu cocugu hyaıır izin vemriyorumNe alaka lan ne dedim amk sadece merak etiklerimi yazıyorum daha önce deneyimlemediğin şeyleri deneyimledim diye kudurma
Kanka yüzüme bakıp 31 çekme riskini göze alamam malesef sub5 kardiş
Off tm sub5 tm sen git benim siktiğim karılara 31 çektrolleyemiyeceksin beni oospu cocugu hyaıır izin vemriyorum
Forumda çoğu kişi cl bu arada dostum haberin olsun daOff tm sub5 tm sen git benim siktiğim karılara 31 çek
Ben kimse yokmu dedimForumda çoğu kişi cl bu arada dostum haberin olsun da
%80 i cl zaten amkBen kimse yokmu dedim
Aynen kanka o yüzden hala 1 yılda 3 incel cinayeti ya da 31 çekmekten yarağı boka dönmüş kişiler var ya da sen öylesin diye algıda seçicilik yapıp sanki herkes öyleymiş gibide düşünüyor olabilirsin yüzde 80 cl değil kesinlikle%80 i cl zaten amk
bişey bildiğin yokAynen kanka o yüzden hala 1 yılda 3 incel cinayeti ya da 31 çekmekten yarağı boka dönmüş kişiler var ya da sen öylesin diye algıda seçicilik yapıp sanki herkes öyleymiş gibide düşünüyor olabilirsin yüzde 80 cl değil kesinlikle
tm knkbişey bildiğin yok
olm sen larplıyon iyi güzelde şakasız subun ortalama hmtn lhtn falan seni allahına kadar mogluyo büyük ihtimal burdakilerin %80 85 i flntm knk
Knk yüzde 100 yanıma bile yaklaşamaz amk idoleriniz bile benim yanımda fısolm sen larplıyon iyi güzelde şakasız subun ortalama hmtn lhtn falan seni allahına kadar mogluyo büyük ihtimal burdakilerin %80 85 i fln
Yok ltn olmama rağmen isteyen olmuştu
Sarı olan mı?!bir arkadasim instagramini istiyor![]()
Aga be amina koyayım kendimi kötü hissettim bi insan kendini böyle tanimlarmifakir ortalama boylu mtnyim
yani kiz acisindan dedim gain olarak bakmiyoruz iq kultur vb degil kiz ilgisi cekmekten bahsediyor 178 mtnyim okula otobusle gidiyorum kizlarin gozunde buyum yani diger ozelliklerim bir anlam tasimiyorAga be amina koyayım kendimi kötü hissettim bi insan kendini böyle tanimlarmi
Benim gözümde elmas gibisin canoyani kiz acisindan dedim gain olarak bakmiyoruz iq kultur vb degil kiz ilgisi cekmekten bahsediyor 178 mtnyim okula otobusle gidiyorum kizlarin gozunde buyum yani diger ozelliklerim bir anlam tasimiyor
eyw canim gamblite hayatimi domaldm aq onercegin siteyi skmBenim gözümde elmas gibisin cano
İsminin hakkını veriyon kralKnk göz bölgesi geliştirmek için buradayım ve sohpet etmek için zaten clyim amacım size motivasyon olmak kızlar adamın yüzüne bakmıyor gidiyor 500 tl.koçluk alıyor adam knk özgüvenli ol falan diyor ben sizlere gerçek hayatı gösteriyorum gaza gelmen lazım niye kolpa sıkayım zaten 2 gündür sitedeyim bugün yarın silicem zaten burayı burdakilerin kafa kırık
Ya ororspu çocugu 50 tane altın var adama delete at deme hakkın yok amcıkkkkkkkkİsminin hakkını veriyon kral
Subforumun bunlarla ne alakası var aqAynen kanka o yüzden hala 1 yılda 3 incel cinayeti ya da 31 çekmekten yarağı boka dönmüş kişiler var
Yarrsgımın kafası subforumla alakası ne incel yok zaten forumda hepsi sikişmiş tecrübeli insanlar bide incel cinayeti ne orospu çocugu amını allahını siktigim öldürenler incelmiydi birisi transdı diger veledin tekiydi zatem kimseyi öldürememşAynen kanka o yüzden hala 1 yılda 3 incel cinayeti ya da 31 çekmekten yarağı boka dönmüş kişiler var ya da sen öylesin diye algıda seçicilik yapıp sanki herkes öyleymiş gibide düşünüyor olabilirsin yüzde 80 cl değil kesinlikle
Burdakilerin kafasi kiriksa sohbet etmeye niye geldin amk yazdiklarinin hicbiri birbirini tutmuyorKnk göz bölgesi geliştirmek için buradayım ve sohpet etmek için zaten clyim amacım size motivasyon olmak kızlar adamın yüzüne bakmıyor gidiyor 500 tl.koçluk alıyor adam knk özgüvenli ol falan diyor ben sizlere gerçek hayatı gösteriyorum gaza gelmen lazım niye kolpa sıkayım zaten 2 gündür sitedeyim bugün yarın silicem zaten burayı burdakilerin kafa kırık
Ne alakaİsminin hakkını veriyon kral
Yaş ortalaması 16.5Yarrsgımın kafası subforumla alakası ne incel yok zaten forumda hepsi sikişmiş tecrübeli insanlar bide incel cinayeti ne orospu çocugu amını allahını siktigim öldürenler incelmiydi birisi transdı diger veledin tekiydi zatem kimseyi öldürememş
face metrics,road to 1 percentCl isen gozunu kimse siklemez zaten buraya niye geldin amk cl rate kim atti sana anneannen falan mi
Göz ile chad olacamCl isen gozunu kimse siklemez zaten buraya niye geldin amk cl rate kim atti sana anneannen falan mi
@NoxInfernumGöz ile chad olacam
Yarma amk kimi trolluyon yaGöz ile chad olacam
Ne alaka la ne dedim amk 2 tane göz surgery olcam sonra chad olucan lchad şuan mid cl yimYarma amk kimi trolluyon ya
Betdice de bu sabah 9dl to 8bgl yaptimeyw canim gamblite hayatimi domaldm aq onercegin siteyi skm
olm alaka 0 aq sakalim sacim benzemezken bu adamla alakam yokANAFOR PİLL
![]()