Bir kız instanızı istiyorsa en az htnsinizdir

daddyayaz

daddyayaz

Banned
Bence öyle kızlar zaten utangaç eğer ona rağmen istiyorsa hipergamisini tatmin ediyorsunuzdur beni sorarsanız 4 kişi istedi 1 kişi numaramı istedi

• +1
Reactions: balve
Bence öyle kızlar zaten utangaç eğer ona rağmen istiyorsa hipergamisini tatmin ediyorsunuzdur beni sorarsanız 4 kişi istedi 1 kişi numaramı istedi
Ulan baran ne adamsın

• JFL
  • +1
Reactions: meynet, anathema, balve and 7 others
baran bari altla larplama amk

• JFL
  • +1
Reactions: balve and Kayra139
Vibing Good Morning GIF

• JFL
  • +1
Reactions: anathema, balve, Kayra139 and 4 others
yooo

• +1
Reactions: BugraSA
5 karı instanı isteyecek kadar ayagına gelmişse senin gittiğin 10 dan 8i olumlu dönmüştür ve ona rağmen buraya düştüysen = kolpa sıkıyon devam edersen cimer ile işbirilği yapıp suratına kezzabı döker subhumana ceviririm seni avradını siktimin paraziti

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 160098, blackpillruinedmyli, balve and 10 others
ayaz yeter orospu çocuğu kimin altısın sen

• +1
  • Hmm...
Reactions: yigittsaint, balve and Kayra139
bu kadar mal olup looksmax.orgu bulup bide üstüne subforuma tıklayamazsın amk çünkü

• JFL
  • +1
Reactions: anathema, yigittsaint, blackpillruinedmyli and 5 others
5 karı instanı isteyecek kadar ayagına gelmişse senin gittiğin 10 dan 8i olumlu dönmüştür ve ona rağmen buraya düştüysen = kolpa sıkıyon devam edersen cimer ile işbirilği yapıp suratına kezzabı döker subhumana ceviririm seni avradını siktimin paraziti
Knk göz bölgesi geliştirmek için buradayım ve sohpet etmek için zaten clyim amacım size motivasyon olmak kızlar adamın yüzüne bakmıyor gidiyor 500 tl.koçluk alıyor adam knk özgüvenli ol falan diyor ben sizlere gerçek hayatı gösteriyorum gaza gelmen lazım niye kolpa sıkayım zaten 2 gündür sitedeyim bugün yarın silicem zaten burayı burdakilerin kafa kırık

• Love it
  • +1
Reactions: balve, Serialsuicide, Topkra and 1 other person
bu kadar mal olup looksmax.orgu bulup bide üstüne subforuma tıklayamazsın amk çünkü
Ne alaka lan ne dedim amk sadece merak etiklerimi yazıyorum daha önce deneyimlemediğin şeyleri deneyimledim diye kudurma bro

• +1
Reactions: mekato, balve and Kayra139
Ne alaka lan ne dedim amk sadece merak etiklerimi yazıyorum daha önce deneyimlemediğin şeyleri deneyimledim diye kudurma bro
ya pmden bi yüzünü atsana cl orospu evladı

• JFL
  • +1
Reactions: yigittsaint, balve, Serialsuicide and 2 others
@wetwipes sen mi geldin lan yine

• JFL
  • +1
Reactions: meynet, balve and Topkra
Ne alaka lan ne dedim amk sadece merak etiklerimi yazıyorum daha önce deneyimlemediğin şeyleri deneyimledim diye kudurma
ya pmden bi yüzünü atsana cl orospu evladı
Kanka yüzüme bakıp 31 çekme riskini göze alamam malesef sub5 kardiş

• JFL
  • +1
Reactions: balve, Serialsuicide, Topkra and 1 other person
Ne alaka lan ne dedim amk sadece merak etiklerimi yazıyorum daha önce deneyimlemediğin şeyleri deneyimledim diye kudurma

Kanka yüzüme bakıp 31 çekme riskini göze alamam malesef sub5 kardiş
trolleyemiyeceksin beni oospu cocugu hyaıır izin vemriyorum

• JFL
  • +1
Reactions: yigittsaint, balve and Orcairis
trolleyemiyeceksin beni oospu cocugu hyaıır izin vemriyorum
Off tm sub5 tm sen git benim siktiğim karılara 31 çek

• +1
  • +1
  • Woah
Reactions: anathema, yigittsaint, balve and 3 others
%80 i cl zaten amk
Aynen kanka o yüzden hala 1 yılda 3 incel cinayeti ya da 31 çekmekten yarağı boka dönmüş kişiler var ya da sen öylesin diye algıda seçicilik yapıp sanki herkes öyleymiş gibide düşünüyor olabilirsin yüzde 80 cl değil kesinlikle

Aynen kanka o yüzden hala 1 yılda 3 incel cinayeti ya da 31 çekmekten yarağı boka dönmüş kişiler var ya da sen öylesin diye algıda seçicilik yapıp sanki herkes öyleymiş gibide düşünüyor olabilirsin yüzde 80 cl değil kesinlikle
bişey bildiğin yok

• +1
Reactions: yigittsaint, NoxInfernum, balve and 2 others
olm sen larplıyon iyi güzelde şakasız subun ortalama hmtn lhtn falan seni allahına kadar mogluyo büyük ihtimal burdakilerin %80 85 i fln

• +1
  • JFL
Reactions: yigittsaint, balve, Topkra and 2 others
Yok ltn olmama rağmen isteyen olmuştu

• JFL
  • +1
Reactions: yigittsaint, balve, Serialsuicide and 1 other person
olm sen larplıyon iyi güzelde şakasız subun ortalama hmtn lhtn falan seni allahına kadar mogluyo büyük ihtimal burdakilerin %80 85 i fln
Knk yüzde 100 yanıma bile yaklaşamaz amk idoleriniz bile benim yanımda fıs

• +1
  • +1
fakir ortalama boylu mtnyim son 6 ayda 3 kere fln sordular unide instami aq hepsi mmtb rangeydi jfl
hayatimda hic htn rate almadm 2024ten beri orgdayim appeal pill brutal

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 160098 and Topkra
fakir ortalama boylu mtnyim
Aga be amina koyayım kendimi kötü hissettim bi insan kendini böyle tanimlarmi

• +1
Aga be amina koyayım kendimi kötü hissettim bi insan kendini böyle tanimlarmi
yani kiz acisindan dedim gain olarak bakmiyoruz iq kultur vb degil kiz ilgisi cekmekten bahsediyor 178 mtnyim okula otobusle gidiyorum kizlarin gozunde buyum yani diger ozelliklerim bir anlam tasimiyor

• Love it
  • +1
Reactions: balve and ascendantwill
yani kiz acisindan dedim gain olarak bakmiyoruz iq kultur vb degil kiz ilgisi cekmekten bahsediyor 178 mtnyim okula otobusle gidiyorum kizlarin gozunde buyum yani diger ozelliklerim bir anlam tasimiyor
Benim gözümde elmas gibisin cano

• JFL
  • +1
Reactions: mekato, balve, Serialsuicide and 1 other person
  • Love it
  • +1
Reactions: ascendantwill and balve
Knk göz bölgesi geliştirmek için buradayım ve sohpet etmek için zaten clyim amacım size motivasyon olmak kızlar adamın yüzüne bakmıyor gidiyor 500 tl.koçluk alıyor adam knk özgüvenli ol falan diyor ben sizlere gerçek hayatı gösteriyorum gaza gelmen lazım niye kolpa sıkayım zaten 2 gündür sitedeyim bugün yarın silicem zaten burayı burdakilerin kafa kırık
İsminin hakkını veriyon kral

• JFL
  • +1
Reactions: balve and Serialsuicide
Aynen kanka o yüzden hala 1 yılda 3 incel cinayeti ya da 31 çekmekten yarağı boka dönmüş kişiler var
Subforumun bunlarla ne alakası var aq

• +1
  • JFL
Reactions: yigittsaint, balve and Serialsuicide
Yarrsgımın kafası subforumla alakası ne incel yok zaten forumda hepsi sikişmiş tecrübeli insanlar bide incel cinayeti ne orospu çocugu amını allahını siktigim öldürenler incelmiydi birisi transdı diger veledin tekiydi zatem kimseyi öldürememş

• +1
Reactions: Deleted member 160098, balve and jsbera
IMG 9963
Ah tedesco ah

• So Sad
  • Love it
  • +1
Reactions: yyk117, Deleted member 160098 and Naughty America
Cl isen gozunu kimse siklemez zaten buraya niye geldin amk cl rate kim atti sana anneannen falan mi

• JFL
Reactions: mekato and yigittsaint
Burdakilerin kafasi kiriksa sohbet etmeye niye geldin amk yazdiklarinin hicbiri birbirini tutmuyor

• +1
Reactions: Deleted member 160098 and Serialsuicide
Yarrsgımın kafası subforumla alakası ne incel yok zaten forumda hepsi sikişmiş tecrübeli insanlar bide incel cinayeti ne orospu çocugu amını allahını siktigim öldürenler incelmiydi birisi transdı diger veledin tekiydi zatem kimseyi öldürememş
Yaş ortalaması 16.5

BULDUK AMK

• JFL
  • Hmm...
Reactions: meynet, NoxInfernum, Gordon Freeman and 1 other person
Yarma amk kimi trolluyon ya
Ne alaka la ne dedim amk 2 tane göz surgery olcam sonra chad olucan lchad şuan mid cl yim
Road to 1 7.5 verdi face metrics 7.23

• +1
  • Love it
Reactions: IlI and NoxInfernum