Bir kız instanızı istiyorsa en az htnsinizdir

Ne alaka lan ne dedim amk sadece merak etiklerimi yazıyorum daha önce deneyimlemediğin şeyleri deneyimledim diye kudurma bro
lol chate çevirdiniz orospu evlatları burayı bi tane amınakodumun oglu arabamın bi jantı ile hayal ettigin hayatı alırım diyordu ekranı bi verdi 130 fpsi zor alıyordu anasını sikiminevladı

• JFL
Reactions: meynet
Ulan orospu evladı ben mi sana öğreteceğim cl’nin ne demek olduğunu?

Gel Buraya!

• JFL
Reactions: jsbera, Orcairis, Gordon Freeman and 4 others
Ne alaka la ne dedim amk 2 tane göz surgery olcam sonra chad olucan lchad şuan mid cl yim
Road to 1 7.5 verdi face metrics 7.23
llde olucanmı kanka

Ulan orospu evladı ben mi sana öğreteceğim cl’nin ne demek olduğunu?

Gel Buraya!
Knk bendeki kemik kütlesi çene zygolar falan sende olsa mutluluktan 2.5 litrelik kolaya oturursun amına kodumun sub5ı

Knk bendeki kemik kütlesi çene zygolar falan sende olsa mutluluktan 2.5 litrelik kolaya oturursun amına kodumun sub5ı
Ulan ezik orospu evladı, senin babanı ayaz soğuğunda sikerim amına çaktığımın inceli seni. Burası .org fukara götüne akort tellerini soktuğumun ergeni. Burada tiktokta sandığın gibi “OHHH DADY AYAZ WELCOME DADDYYY” diyecek foid sürüsü yok orospu evladı seni.

Annen seni sıçıp hiçbir ilgi göstermediği için bir ilgi bağımlısı olmuşsun, erkek orospuluğu bir nevi. Kendi hayaller aleminde chadsin ve kızlar gelip sana HEYY DADYYY AYAZZZ diyor, ama dışarı çıkınca ACIMASIZ GERÇEK ile karşılaşıyorsun.

“Aa selam. Ben ayaz ben de jeff buckley dinliyorum tanışalım mı?”
“ayaz diye isim mi olur ben de mehtap amk puhahaha”

gururuna yediremiyorsun ve buraya gelip chadliğini ilan ediyorsun. Evet kardeşim hepimiz chadiz, hepimiz genciz, hepimizin siki 25 cm.

Bunu okuyan arkadaşlara tavsiyem kendisini ignorelasınlar, orospudan nasihat dinleyecek halimiz yok.

• JFL
Reactions: Trenmaxx1, szenn, Orcairis and 2 others
Mutluluk tanımın 2,5 litre kola şişesine oturmak ayaz kardeşim, çapını genişlet.

• JFL
Reactions: szenn, Orcairis and Gordon Freeman
Bugrasa kardeşimizi de delirttiler

• JFL
Reactions: Serialsuicide, Trenmaxx1, BugraSA and 1 other person
Ulan ezik orospu evladı, senin babanı ayaz soğuğunda sikerim amına çaktığımın inceli seni. Burası .org fukara götüne akort tellerini soktuğumun ergeni. Burada tiktokta sandığın gibi “OHHH DADY AYAZ WELCOME DADDYYY” diyecek foid sürüsü yok orospu evladı seni.

Annen seni sıçıp hiçbir ilgi göstermediği için bir ilgi bağımlısı olmuşsun, erkek orospuluğu bir nevi. Kendi hayaller aleminde chadsin ve kızlar gelip sana HEYY DADYYY AYAZZZ diyor, ama dışarı çıkınca ACIMASIZ GERÇEK ile karşılaşıyorsun.

gururuna yediremiyorsun ve buraya gelip chadliğini ilan ediyorsun. Evet kardeşim hepimiz chadiz, hepimiz genciz, hepimizin siki 25 cm.

Bunu okuyan arkadaşlara tavsiyem kendisini ignorelasınlar, orospudan nasihat dinleyecek halimiz yok.
sakin olsana dayı ne atar gider yapıyon sanalda böyle kurban seçip ileri geri konuşmayı erkekliğine yedirebiliyormusun ha?

Knk adım ayaz değil zaten anonim kalmak için tüm bunlar hem hayatın boyunda görmediğin ilgiyi girdiğim a101deki kasiyerden görüyorum kanzi

Knk adım ayaz değil zaten anonim kalmak için tüm bunlar hem hayatın boyunda görmediğin ilgiyi girdiğim a101deki kasiyerden görüyorum kanzi
Görebileceğin en elit kızlara sahip olan ortam A-101 tezgahları olduğu için oradaki karıları götürmene izin veriyorum babbyayaz, çapını genişlet.

• JFL
Reactions: Gordon Freeman
lol chate çevirdiniz orospu evlatları burayı bi tane amınakodumun oglu arabamın bi jantı ile hayal ettigin hayatı alırım diyordu ekranı bi verdi 130 fpsi zor alıyordu anasını sikiminevladı
HAHAHAHAHAHAHA

Görebileceğin en elit kızlara sahip olan ortam A-101 tezgahları olduğu için oradaki karıları götürmene izin veriyorum babbyayaz, çapını genişlet.
Bu hayata sahip olabileceğin en büyük nimet güzel olmaktır o kız da güzel yani nerede çalıştığı önemli değil sende çankayadaki escler ile takılabilirsin