Bir soru

balve

balve

balvebalve
Arkadaslar aziz sancar gibi asiri asiri caliskan insanlar nasil hu kadar fazla calisiyor
Bilgi acligi yada takinti falanmi yani
Ne yapsam bende bu kadar calisirim hani evet okul sonrasi 4 5 saat ders calisma rutini fln olusturabilecek kapasitedeyim ama bazi adamlar okuldan sonrada 7 8 saat calisiyormus
Kolpami sikiyorlar yoksa gercek olabilirmi ya

• +1
Reactions: Trenmaxx1
Arkadaslar aziz sancar gibi asiri asiri caliskan insanlar nasil hu kadar fazla calisiyor
Ne yapsam bende bu kadar calisirim hani evet okul sonrasi 4 5 saat ders calisma rutini fln olusturabilecek kapasitedeyim ama bazi adamlar okuldan sonrada 7 8 saat calisiyormus
Double Helix Motion Graphics GIF by Butlerm

• +1
Reactions: caglar3, Topkra, coax96 and 1 other person
takıntı denilebilir sevme ve meraktan kaynaklıda olabilir ama takıntılı olmayıp sadece çalışmak isteyen hic kimse bu kadar uzun süreler calısamaz

• +1
Reactions: balve and veneficus
Ya caliskanlikta genetik degildir be
Ne yaparsam bu kadar calisirim diye sormak yerine direkt calismamlazim
anlama seklin ve bilgiyi nasıl karsıladıgın genetiktir ama takıntıyı kendin gelistirirsin

• +1
Reactions: balve and veneficus
kanka dikkat eksikliğin olabilir bende dikkat eksikliği var ama ilaç kullanmıyorum ve şuan ders çalışıyordum ama dikkatim dağıldı tekrar sitedeyim derse odaklanamıyorum konu videosu izlerken videoya dalıp farklı şeyler düşünüyorum kesinlikle doktorla anlaşıp ilerde başıma dert açmasın diye annemin üzerine dikkat eksikliği hapı yazdırıcam yoksa bu kafaysa asla odaklanamıyorum sadece ders değil genel hayattada öyle dükanda çalışırken falan 3 saniye önce söylenen şeyi unutuyordum

• +1
Reactions: balve
Kolpa + okulun ustune 7 8 saat calisan adamin arka kapisi gacur gucurdur

• +1
Reactions: coax96
kanka dikkat eksikliğin olabilir bende dikkat eksikliği var ama ilaç kullanmıyorum ve şuan ders çalışıyordum ama dikkatim dağıldı tekrar sitedeyim derse odaklanamıyorum konu videosu izlerken videoya dalıp farklı şeyler düşünüyorum kesinlikle doktorla anlaşıp ilerde başıma dert açmasın diye annemin üzerine dikkat eksikliği hapı yazdırıcam yoksa bu kafaysa asla odaklanamıyorum sadece ders değil genel hayattada öyle dükanda çalışırken falan 3 saniye önce söylenen şeyi unutuyordum
Kanka dikkat eksikligim var ama basa cikmayi ogreniyorum sanirsam
Ekran suremi 3 saatlere daha dogrusu doomscrool suremi 3 saatlere kadar indirdim diger surelerde birseylerle ugrasitoeum
Gitarda aldigimda dolayi insta falan kaydirmak yerine ders disinda sadece bununla ugrascam sanirsam
Dikkat eksikligi genetik degil diye biliyorum ya kendi cabanla bir sekilde cozersin bence

anlama seklin ve bilgiyi nasıl karsıladıgın genetiktir ama takıntıyı kendin gelistirirsin
Basari takintisi tarzi birseymi bu
Takinti nasil ediniliyor amk ihtiyacim var yav
Tmm anlama seklim fln sorun degilde bence neee kadar cok calisirsam o kadar iyi gibime geliyor

Kanka dikkat eksikligim var ama basa cikmayi ogreniyorum sanirsam
Ekran suremi 3 saatlere daha dogrusu doomscrool suremi 3 saatlere kadar indirdim diger surelerde birseylerle ugrasitoeum
Gitarda aldigimda dolayi insta falan kaydirmak yerine ders disinda sadece bununla ugrascam sanirsam
Dikkat eksikligi genetik degil diye biliyorum ya kendi cabanla bir sekilde cozersin bence
abimde de var hatta abim için doktora gitmişlerdi ama abim asker olmak istediği için iptal oldu alamadık

• +1
Ya caliskanlikta genetik degildir be
Ne yaparsam bu kadar calisirim diye sormak yerine direkt calismamlazim
Amk bu da mı genetik
Sizce adam mardinde ortaokula giderken sizin bizim gibi olmayıp o kadar çalışmaya baslaması genetik değil mi herhangi birisi yaptığı maçı düşünürken o adamın bilime ilgisi bile genetik

• +1
Reactions: BladerFlame, balve and veneficus
Basari takintisi tarzi birseymi bu
Takinti nasil ediniliyor amk ihtiyacim var yav
Tmm anlama seklim fln sorun degilde bence neee kadar cok calisirsam o kadar iyi gibime geliyor
kendini odaya kapat uyuya kalana kadar o konuda calıs

daha üstünü istiyorsan odandaki bütün cihazları kaldır yanına 3-5 gun yetecek erzak al o sure boyunca sadece calıs

• +1
Sizce adam mardinde ortaokula giderken sizin bizim gibi olmayıp o kadar çalışmaya baslaması genetik değil mi herhangi birisi yaptığı maçı düşünürken o adamın bilime ilgisi bile genetik
Ama cevremdede cogu kisi ilgi duydugu seye asiri vakit harcayabiliyor hani o zaman merak duygudumuz seylerdemi genetik
Birde hani benimde bilime biyolojiye vs cok ilgim var kucuklugumden beri fakat ciddi hayatimda ilk kez bu yil ders calismaya basladim
Hatirladigim kadariyla ilk ders calismaya basladigim hafta ilk gun 3 saat okul sonrasi yaz tatili civarina kadarda neredeyse hergun 4 5 saat civari calismistim
Yazinda ilk haftasi 10 15 saat civari tekrar yapiyodum
Bence genetigin cok bir etkisi yoktur yani umuyorum

• +1
Reactions: Trenmaxx1
Bunu yaptim birkac defa

bunuda sehrimin 7/24 acik kutuphanesinde yapmayi denicemde okul aciliyor cumadan pazara kadar deneyebilirim belki
evde yapamıyosan kütüphane en iyi yer zaten

oranın effectide hicbisey yapmadan durunca mal hissediyosun zorla kendini calismaya veriyosun

Ama cevremdede cogu kisi ilgi duydugu seye asiri vakit harcayabiliyor hani o zaman merak duygudumuz seylerdemi genetik
Birde hani benimde bilime biyolojiye vs cok ilgim var kucuklugumden beri fakat ciddi hayatimda ilk kez bu yil ders calismaya basladim
Hatirladigim kadariyla ilk ders calismaya basladigim hafta ilk gun 3 saat okul sonrasi yaz tatili civarina kadarda neredeyse hergun 4 5 saat civari calismistim
Yazinda ilk haftasi 10 15 saat civari tekrar yapiyodum
Bence genetigin cok bir etkisi yoktur yani umuyorum
Neye merak duyacağın daha çok çocuklukta anne babanın bilgi birikimi yetiştirme tarzı gibi şeylerle birlikte cocukluk deneyimleri bilinçaltına da bağlı yani hem genetik hem çevresel ama iradeni kendin eğitebilirsin zor ds plsa 8 saat calısabilirsin ama aziz sancar gibi insanlar kendilerini zorlamadan 12 saat çalışabiliyorlar orası genetik

Amk bu da mı genetik
eninde sonunda her şey genetik bana göre zaten o kadar çalışma ve azimli olman tamamen zihninden kaynaklanıyor kendi kontrol ettiğin bişi değil tam anlatabildim mi bilmiyorum

• +1
Reactions: veneficus and BladerFlame
aziz sancar concerta kullanıyomuş hes on that shit yani

• JFL
Reactions: mtn_dude_193