biraz daha single kalırsam kötü şeyler yapacağım.

D

Deleted member 277275

retarded ltn
yok la nişmaxxed mtn arkm hergun date gıdıyo
org hesabını silmiş ama ayisiken bilenler bilir
kanka nichemax guide da yazacam okuyacaksınız tirede yazdım zaten en çok karıyı nichmaxciler sikiyo bende bi ara metal falan dinliyodum

D

Deleted member 277275

retarded ltn
Fridx

Fridx

Exotic Ethnic Thug
D

Deleted member 277275

retarded ltn
Attigi ss lerede falan inanmayin yan hesaptan yazisior kendisiyle
isterseniz her konuştuğum kızı adıyla tarihiyle atarım olum işim gücüm yok yan çardan kendimemi yazcam:lul:

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
D

Deleted member 277275

retarded ltn
Bilmiyormuyuz caaagggal
bu aç aç diyen kız beni 3 tabe kızın oldupu bi wp grubuna aldı ben onlara lukmekcileri puanlatmıştım zetaya 7 vermişlerdi baya birilerinü puanlattım onun hakkındada tired açicam

Ameliyat Masası

Ameliyat Masası

Dying on a Surgery Table is a bliss
Onlarin günde 8 saat ders çalışacak disiplini yok ki nerden bilsinler dolu vakti, biz yksminciler olarak lurklayip amına koyacaz ortaligin
valla hayat yks çalışırken daha rahattı amk düşünmek istemiyorum artık bir şeyler beynimi yese full keşke

Ameliyat Masası

Ameliyat Masası

Olm oyle deme la iyi adamsın seviyoz seni
sağ ol king de laf gelişi ya bir şeylerle çok odaklanmış olsam akademik olur spor vs kafayı dağıtmak lazım yani onu diyorum

Ameliyat Masası

Ameliyat Masası

Spordan seni ele koyan ne ki
kanka yapıyorum ara vermiyorum aslında baya da güzel gidiyor güzel kütle ekledim ama yüzüm kötü ve spor bunu değişmeyecek ya baya koyuyor bana amk. Çözümü biliyorum evet ama o zamana kadar sağlıklı bir mental korumak gerçekten çok zor ya çünkü ben zengin değilim ve bu ameliyatı olmak benim için minimum 2-3 sene alacak o yüzden sevgili falan yapıp ilgi alıp aklımı çelecek bir şeyler bulsam iyi olabilir

jsbera

jsbera

💫
kanka yapıyorum ara vermiyorum aslında baya da güzel gidiyor güzel kütle ekledim ama yüzüm kötü ve spor bunu değişmeyecek ya baya koyuyor bana amk. Çözümü biliyorum evet ama o zamana kadar sağlıklı bir mental korumak gerçekten çok zor ya çünkü ben zengin değilim ve bu ameliyatı olmak benim için minimum 2-3 sene alacak o yüzden sevgili falan yapıp ilgi alıp aklımı çelecek bir şeyler bulsam iyi olabilir
Looksmatchine illa ki kız olur knk gym dışında hobin olsun ordan tanisirsan mukemmel olur leanle sonrası Allâh kerim ameliyata kadar