biri high t ne demek diye sorarsa bunu atın

sladekilic

sladekilic

pretty boy
1748718914341

• JFL
  • +1
Reactions: Dathomirian Zabrak and orbitalover
5008787 IMG 5270

• +1
Reactions: Kayra139
Adama yazık aq ama düşünsene çocuklarının yanında dayak yiyon ve cevap veremiyon + haberlere cikiyon ropemaxx aq
sosyal hizmetler yardım edin ihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh benim pederin zamanı olsa adamı dönüp vururlardı amk

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak
Şaka maka dövülen adam harbi low t

Attachments

• Screenshot_2025-05-31-22-40-15-374_com.ss.android.ugc.trill-edit.jpg
    Screenshot_2025-05-31-22-40-15-374_com.ss.android.ugc.trill-edit.jpg
    260.9 KB · Views: 0
  • So Sad
Reactions: htn666 and yenesy
  • +1
Reactions: Neroem, yenesy and Kayra139
beyninde hıyar olan orospunun evladı soldaki adam daha yaşlı bundan
Amına kodum çocukları orda bide ben mavi gömlekli alavgavattan bahsediyorum

• +1
Reactions: Kayra139
ciddi misiniz amk? hic mi racon bilmiyorsunuz? hasmin olsa bile yaninda cocugu olan insana bulasilmaz madem bu kadar high t adam gibi erkeklersiniz temel raconlarida ogrenin, ayrica yaninda 7 8 yaslarinda cocuklari olan birisi kavgaya girmeden once kendi yiyecegi dayagi degil yanindaki cocuklari dusunur? hic mi yaninizda sizden gucsuz bir cocuk varken kavgaya girmediniz hadi ben dayak yesem neyse yanimdaki elemani doverlerse diye hic mi dusunmediniz amk? birde cocugun yani orada bicaklansan bisey olsa yine cocugun var high t filan degil bu bombos gerizekali aptallik, tam tersi low t olduklari icin yanindaki cocugu oldugu icin sesini cikarmayan insana karisiyolar, 20 yasinda kaybedecek biseyi olmayan birine bagiramazlar bile, cunku orospu cocugu biliyor ne kadar gucsuz ve low t oldugunu bu yuzden yaninda cocugu olan insana sesi cikiyor anca, forumda boyle sacma postlar acmayin lutfen.

• +1
  • JFL
Reactions: Tornoviaa, Neokrinshaaa, IlI and 8 others
ciddi misiniz amk? hic mi racon bilmiyorsunuz? hasmin olsa bile yaninda cocugu olan insana bulasilmaz madem bu kadar high t adam gibi erkeklersiniz temel raconlarida ogrenin, ayrica yaninda 7 8 yaslarinda cocuklari olan birisi kavgaya girmeden once kendi yiyecegi dayagi degil yanindaki cocuklari dusunur? hic mi yaninizda sizden gucsuz bir cocuk varken kavgaya girmediniz hadi ben dayak yesem neyse yanimdaki elemani doverlerse diye hic mi dusunmediniz amk? birde cocugun yani orada bicaklansan bisey olsa yine cocugun var high t filan degil bu bombos gerizekali aptallik, tam tersi low t olduklari icin yanindaki cocugu oldugu icin sesini cikarmayan insana karisiyolar, 20 yasinda kaybedecek biseyi olmayan birine bagiramazlar bile, cunku orospu cocugu biliyor ne kadar gucsuz ve low t oldugunu bu yuzden yaninda cocugu olan insana sesi cikiyor anca, forumda boyle sacma postlar acmayin lutfen.
Ya alagavat orrrospu çocukları bunlar millete sesleri çıkmaz güçsüz yanında çocukları olan birini görünce adam kesiliyor sen ben veya bir keko olsa başlarını eğer susarlar alagavatlar

• +1
Reactions: MogEater
Ya alagavat orrrospu çocukları bunlar millete sesleri çıkmaz güçsüz yanında çocukları olan birini görünce adam kesiliyor sen ben veya bir keko olsa başlarını eğer susarlar alagavatlar
kendini mi tarif ediyon amın oğlu susan kim

çocuğu olmasa da dayının gene bunun kafasını patlatacak bi eleman olduğunu anlayabilirsin benim anlamadığım birinin yanında çocuğu kız arkadaşı cartı curtu olunca neden o kişiye vurulduğunda adamın vurmasının sebebinin yanında birisi olması oluyor dayak yedin işte amınakoyim o karı olmasada patlıcak kafan olsa da bu durumun tek kabul edilebileceği zaman eğer annen veya babanlaysan veya herhangi bir yaşlı birey varsa yanında o yandaki küçük çocuğunda kafasını sikeyim olum benim o yaşta babam dayak yicek olsa saniyesinde ordan burdan bişey alır veya en kötü saldırırdım

çocuğu olmasa da dayının gene bunun kafasını patlatacak bi eleman olduğunu anlayabilirsin benim anlamadığım birinin yanında çocuğu kız arkadaşı cartı curtu olunca neden o kişiye vurulduğunda adamın vurmasının sebebinin yanında birisi olması oluyor dayak yedin işte amınakoyim o karı olmasada patlıcak kafan olsa da bu durumun tek kabul edilebileceği zaman eğer annen veya babanlaysan veya herhangi bir yaşlı birey varsa yanında o yandaki küçük çocuğunda kafasını sikeyim olum benim o yaşta babam dayak yicek olsa saniyesinde ordan burdan bişey alır veya en kötü saldırırdım
1. kavga etmek istememesi kaybedecek seyleri olmasi kavga etmeyi bilmiyor olmasi degil, cok boktan bir semte boktan bir mahalede buydum buyurken boks yaptim, cok kavga ettim, suan o adam gibi kacarim kavagdan uzaklasirim karsimdaki kisinin canini alacagimi bilsem bile.
2. adam kagva bilmiyor olabilir, its ok, modern dunyada kavga high t olmak ne kadar paranin oldugu modern yasama ne kadar uydugun ve kadinlarin veya toplumun sana olan degeri ile alakali, kimse kavga etmeyi bilmiyor diye low t olarak algilanmaz kavga edende high t algilanmaz, T = Testesterone = Erkeklik = En temel olarak aileni korumak, toplum icinde toplumu ve kendini gelistirerek yasamak, magdur abimizde tam olarak bunu yapiyor, ailesini dusunuyor, kavga sirasinda kendi burnundan once cocuklarini kolluyor ve uzaklasiyor, bu high t davranistir, o sirada cocuklari siktir edip yumruk yumruga girse bu dusuncesiz low t davranis olur, ve eminim magdur abimiz para ask aile sorumluluk toplum icindeki deger gibi konularda coooooooook daha basarilildir yani daha cok high t.
3. arada dedigini anlamadim, ama onceki verdigim cevap yeterli sanirim.
4.o kucuk cocuk olmadim, yazdigina gore sende olmamissin o durumda bulunmadiysan yazma hakkin yok soyle yaparim boyle yaparimlar yapmadigin surece anlamsiz, bu kavga etmemis birisinin soyle doverim boyle doverim demesi gibi birsey, hersey ilk yumrugu yiyesiye kadardir, sonrasini hatirlamazsin bile korku panik dusunce hepsini bir arada yasarsin en sonunda ( yetiskinlikte kavga etmedigim icin yasamadim ama ) sansliysaniz karakolda soluklanirsiniz ve sosyal olarak kavgaci serseri olursunuz, sansizsaniz en iyi ihtimalle biriniz sakat kalir yada biriniz olur. hayat acsendleyip slayleyip villada yasamamak icin bile cook kisayken kavga gibi sacma bisey ile isim olmaz, her mantikli insanda bu sekilde dusunuyordur eminimki.

• +1
Reactions: Ashoimex, Auchelius, ascendantwill and 1 other person
high tnizi low tnizi sikerim sizin ha

• +1
Reactions: MogEater and ayisiken
Tamam reis sakin ol

• JFL
Reactions: sladekilic