Bitcoin Yukksekte Olup Etheryumun dusukte kalmasi

Tornoviaa

Tornoviaa

Bronze
Şişirilme var btc gerileyecek bu gidişle ethercuk hala yükselmedi

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak
ula ben kriptoyu salmadan önce hangisine girsem düşüyodu ben pepe veya dogeye elimdeki parayı atıyım anasının amına kadar düşsün siz de 50x short açın

• JFL
Reactions: Tornoviaa
ula ben kriptoyu salmadan önce hangisine girsem düşüyodu ben pepe veya dogeye elimdeki parayı atıyım anasının amına kadar düşsün siz de 50x short açın
6-7 ayda %100 civarı kar elde ettik valla

• +1
Reactions: IlI
6-7 ayda %100 civarı kar elde ettik valla
başta ben de parama oranla büyük karlar elde ettim ama kripto için ya çok iyi research yapıcaksın yada çok şanslı olcaksın

başta ben de parama oranla büyük karlar elde ettim ama kripto için ya çok iyi research yapıcaksın yada çok şanslı olcaksın
İşin püf noktasını kaçıranlar oluyor. Şuan belli bir plan cizdim. Asla kaldıraç girmiyorum mesela. Girsem de min giriyorum. Her ay %10 kar sağlasan yeterli.

• +1
İşin püf noktasını kaçıranlar oluyor. Şuan belli bir plan cizdim. Asla kaldıraç girmiyorum mesela. Girsem de min giriyorum. Her ay %10 kar sağlasan yeterli

• +1
Şişirilme var btc gerileyecek bu gidişle ethercuk hala yükselmedi

alt coinlerde hala aynı duruyor bitcoin geri eski seviyesine çıktı ama hiç bir şey yükselmedi hala yükselecek gibide durmuyor birde plan çizmekten bahsetmişsin açıklarsan guzel olur

O sırada btcyi 16k dolardan beri trade eden ben
Ss atabilirim 1 araba parası kazandım daha fazla koysam ev bile gelirdi

• Love it
Reactions: menas and yenesy
Şu dünyada bp falan boş; tek gerçek yaşım yetmediği için bu konuları araştırmayıp, gerekli coinlere yatırım yapmamak oldu.

hodl mu yoksa al sat yaotin mi tradeddn kasit

hodl mu yoksa al sat yaotin mi tradeddn kasit
İkisini de yaptım .
Hodl bedelli askerliğimi ödeyene kadar tuttum (2023 sonu).Sanırım 40klarda falan verdim üstüne tl de devalüe edilmişti baya kar ettiğimi hatırlıyorum
Bunun dışında devamlı al satta yaptım ondan da o kadar kazanmışımdır
Şu an btc yok elimde alt coin de yok sadece faizdeyim