Tornoviaa
Bronze
Şişirilme var btc gerileyecek bu gidişle ethercuk hala yükselmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
6-7 ayda %100 civarı kar elde ettik vallaula ben kriptoyu salmadan önce hangisine girsem düşüyodu ben pepe veya dogeye elimdeki parayı atıyım anasının amına kadar düşsün siz de 50x short açın
başta ben de parama oranla büyük karlar elde ettim ama kripto için ya çok iyi research yapıcaksın yada çok şanslı olcaksın6-7 ayda %100 civarı kar elde ettik valla
İşin püf noktasını kaçıranlar oluyor. Şuan belli bir plan cizdim. Asla kaldıraç girmiyorum mesela. Girsem de min giriyorum. Her ay %10 kar sağlasan yeterli.başta ben de parama oranla büyük karlar elde ettim ama kripto için ya çok iyi research yapıcaksın yada çok şanslı olcaksın
İşin püf noktasını kaçıranlar oluyor. Şuan belli bir plan cizdim. Asla kaldıraç girmiyorum mesela. Girsem de min giriyorum. Her ay %10 kar sağlasan yeterlibaşta ben de parama oranla büyük karlar elde ettim ama kripto için ya çok iyi research yapıcaksın yada çok şanslı olcaksın
Şişirilme var btc gerileyecek bu gidişle ethercuk hala yükselmedi
Şu dünyada bp falan boş; tek gerçek yaşım yetmediği için bu konuları araştırmayıp, gerekli coinlere yatırım yapmamak oldu.O sırada btcyi 16k dolardan beri trade eden ben
Ss atabilirim 1 araba parası kazandım daha fazla koysam ev bile gelirdi
hodl mu yoksa al sat yaotin mi tradeddn kasitO sırada btcyi 16k dolardan beri trade eden ben
Ss atabilirim 1 araba parası kazandım daha fazla koysam ev bile gelirdi
İkisini de yaptım .hodl mu yoksa al sat yaotin mi tradeddn kasit