flows5991
Banned
Ananı sikeyim bune hahahahahs yarıldm ak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
we look similar
(Sac ve cins)
leanlersek bizim özgüven
Yo valla dalga gecerim aq bu yarrak kafa kendini ne saniyor mbappe triplere gelnormalde böle şeylerle dalga geçmemde kardeşim bune amk adam he dese nolcak amk ahahahhaha
nordic karıyla dateye çıkarsak şöle triplere gireriz meselaYo valla dalga gecerim aq bu yarrak kafa kendini ne saniyor mbappe triplere gel
Koydugun bir hedefe ulasinca gelen gurur ve ozguven inanilmaz bisey buarada ege fitness da dediydileanlersek bizim özgüven
EYW KRDSMnordic karıyla dateye çıkarsak şöle triplere gireriz mesela
O yuzden hayatinizda amac,hedefler olsun kucuk olsa bileKoydugun bir hedefe ulasinca gelen gurur ve ozguven inanilmaz bisey buarada ege fitness da dediydi
evt oradan gelen dopamin güzel hissetiriyorKoydugun bir hedefe ulasinca gelen gurur ve ozguven inanilmaz bisey buarada ege fitness da dediydi
kardeşim bu yaşında hayatı çözmüşsünO yuzden hayatinizda amac,hedefler olsun kucuk olsa bile
bunun hakkinda guide yapmistimdaKoydugun bir hedefe ulasinca gelen gurur ve ozguven inanilmaz bisey buarada ege fitness da dediydi
forumun özeti mk chad şöle chad böleMuhhh chad is confident
Muhhh just be confident
Bir tane videosunda soyle bisey demisti malesef bulamadim.kardeşim bu yaşında hayatı çözmüşsün![]()
Gine gavatlik gine gavatlikforumun özeti mk chad şöle chad böle
Guzel soru@Fridx bu çocuğu ne rateliyon
misc kötü lmtn diyom ben
zenginler daha nt de oluyor (IT ciler dışında ) bide sosyal çevreleri geniş oluyor ilişki edinmek istiyorsan (sevgili arkadaş farketmez) sosyal çevrenin geniş olması lazımBir tane videosunda soyle bisey demisti malesef bulamadim.
Adam zengin lavugun kiz tavladigini goruyor ve diyorki
Ama ben zengin olsam bende yapardim yau
HAYIR DOSTUM YAPAMAZDIN
cunku sende ozguven yok
O zenginde neden ozguven var biliyormusun bir hedef koydu ve basardi ben para kazanicagim dedim ve kazandi o yuzden ozguvenli cunku istedigini basardi.
BIZ NERDEN BILELIM BIZ EMEKCIYIZzenginler daha nt de oluyor (IT ciler dışında ) bide sosyal çevreleri geniş oluyor ilişki edinmek istiyorsan (sevgili arkadaş farketmez) sosyal çevrenin geniş olması lazım
knk zario chad smv archie mhtn CL smv boyundan dolayıGuzel soru
Aq ben zario archie onlara mtn falan diyomda biraz kendimemi baksam![]()
knk zario chad smv archie mhtn CL smv boyundan dolayı
knk dediğim gibi adam mhtn ama tronder+190cm olması taşıyor adamı
öle valla bayadır rating yapmıyomBIZENE BASKA ERKEK ADAMIN TIPINDEN ASLINDA YAUV
knk dediğim gibi adam mhtn ama tronder+190cm olması taşıyor adamı
şu kemikleri etnik adama ver isa olur
Evet valla prensiplerime uymuyor cok cunku bir ratingin bile karsidaki kisinin mental sagligna etkisi varöle valla bayadır rating yapmıyom
Isa exotic degil abi ondan,iranliya benzior
he valla mentala iyi değilEvet valla prensiplerime uymuyor cok cunku bir ratingin bile karsidaki kisinin mental sagligna etkisi var
Bide gaymiyik aq
Ben kotu ratelemedim seni insallahhe valla mentala iyi değil
lmtn-mmtn demiştin fazla bile rateledinBen kotu ratelemedim seni insallah
hmmm@Fridx benim yüzümü gördün phenom ne sence
bende unutuyom vallahmmm
baya unuttum acikcasi yuzunude
Pheno hakkinda cok bisey bilmiyorum allah var
Kalbimde çedsinlmtn-mmtn demiştin fazla bile rateledin
Fazla degildi bu aradalmtn-mmtn demiştin fazla bile rateledin
yarin coloring postu acmayi dusunuyom bakarsiniz di mi@Fridx benim yüzümü gördün phenom ne sence

knk yarın sabah açyarin coloring postu acmayi dusunuyom bakarsiniz di mi
@Thrill @flows5991 @Fridx
simdi acsam kimse bakmicak ama sacimi ona gore boyatmak istiyom
BAKMADIGIM TIRAD YOK KINKyarin coloring postu acmayi dusunuyom bakarsiniz di mi
Ac ac ben bakarim yarin coloring benimde aklimda birkac soru,takilan sey varyarin coloring postu acmayi dusunuyom bakarsiniz di mi
her turlu ordayimyarin coloring postu acmayi dusunuyom bakarsiniz di mi
tr looksmax camiasını sikeyim knkbu adamlara laf yapıyosunuz da tr looksmax camiasını yönetiyor
İsa görmesintr looksmax camiasını sikeyim knk