Fridx
Exotic Ethnic
Water
Ama karistiran cok var
Ama karistiran cok var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bu forumda blackpilled adam cidden gormedimOyle zaten forumun yarısı lookist normie blackpilled olunca direkt cogu seye bqkis acin degisiyor birde ldara düşüyon kadercilik anlayisi mentali bozuyor
Rehab room izlemedimBu forumda blackpilled adam cidden gormedim
Varsa varsa bildigim saint hamudi bide belki rehab room
LOOKSMAX .org olduğu için olabilir gerçekten blackpilled adamlar incels.iste falan takılıyor oranin gorunus olarakta ortalaması buradan düşük 5'3 adamlar falan var baya buraya 160 biri gelse tüm değerlerine söverlerBu forumda blackpilled adam cidden gormedim
Varsa varsa bildigim saint hamudi bide belki rehab room
Dogru dedinLOOKSMAX .org olduğu için olabilir
Allah kurtarsinoranin gorunus olarakta ortalaması buradan düşük 5'3 adamlar falan var baya buraya 160 biri gelse tüm değerlerine söverler
Blackpill mental saglik icin en sik sey,katiliyorumblackpill yani genetik determinizm bir raddeye kadar doğru, ancak tamamıyla kabullenmek insanı hayata karşı çok pasifize ediyor
O kelimeler ne demek bilmiorjm ama whitepill,nihilism de iyi bencehayata karşı irrasyonel optimist olmak en iyisi
yani bir nevi çabaladığın sürece herşeyin daha iyiye gideceğine inanmakBlackpill mental saglik icin en sik sey,katiliyorum
O kelimeler ne demek bilmiorjm ama whitepill,nihilism de iyi bence
Blackpill çok boş bisey işin özünde sadece insanları kapsamıyor ve bir tek görünüş değil asılı herhangi bir şeyde daha üstün kıyaslaması zart zurt yani bilmemek daha iyi cok derin faydasız looksmaxxing ise en doğrusu sonucta işin işin her sey görünüş değil sadece görünüşe bakanlar da genelde orosopu oluyorWater
Ama karistiran cok var
WRehab room izlemedim
Saint hamudi de çok yüzeysel anlatıyor bir şeyleri birkaç videosunu izledim

irrasyonel optimismhayata karşı irrasyonel optimist olmak en iyisi
Yav tamam amk bu yuzde kaclik bir sans?