Blackpill saçmalığını nasıl hala hayat felsefeniz yapabiliyorsunuz?

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
kanka mtnyım kanka kanka 175ım kanka kanka chadler karımı sıkecek aldatılcam ezıgın tekıyım cunku aynı dıger ınsanlar gıbı ortalama gozukuyorum kanka mükemmel olmadıgım ıcın ropelamalıyım kanka:feelsuhh::feelsuhh::feelsuhh:

• JFL
  • +1
Reactions: just someone, Atsizz, lopaks41 and 7 others
kanka mtnyım kanka kanka 175ım kanka kanka chadler karımı sıkecek aldatılcam ezıgın tekıyım cunku aynı dıger ınsanlar gıbı ortalama gozukuyorum kanka mükemmel olmadıgım ıcın ropelamalıyım kanka:feelsuhh::feelsuhh::feelsuhh:
@Resistance.

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, why not me?, pashanimair and 1 other person
Kerem sunu anlamalisin, sen ve senin mentalde olan cogu kisi kizlar icin looksmaxxer oluyor, ortalama yani high ltn - mtn +170 65kg birisi kendi nichini bulursa %99 kizlarda sorun yasamaz, yani yasar ama herkesin yasadigi basic sorunlari yasar.

• +1
  • JFL
Reactions: Tornoviaa, Kayra139, Serialsuicide and 1 other person
cogu kişi larpliyor ztna

bi kızla ufak bi ilişki yaşayıp memelerine elleseler çiçeğe dönerler muh mukemmel olucam muh kızlar icin yapmiyorum

• +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: Kayra139, Resistance., Serialsuicide and 1 other person
Kerem sunu anlamalisin, sen ve senin mentalde olan cogu kisi kizlar icin looksmaxxer oluyor, ortalama yani high ltn - mtn +170 65kg birisi kendi nichini bulursa %99 kizlarda sorun yasamaz, yani yasar ama herkesin yasadigi basic sorunlari yasar.
bak usta herkesin yaşadığı basic sorunları yaşamakta bir sorun yok.Sorunlar yaşanmak içindir kaçılmak için değil.İnsanların en büyük hatası sorunlarını belirli kalıplara dökerek belirli bahanelere dökerek onlardan kaçmaya çalışmasıdır.Dış görünüş vb şeyler evrimsel psikolojinin ve insan dogasının kacınılmaz mutlak gerçekleridir bu doğru ama sana göre bir insanın sorunsuz bir hayat yaşaması için dış görünüşü önemli olmalı niye çünkü sen kafana şunu sokmuşsun bir insan cok iyi gözükmedikçe saygı görmez,ortamlarda üstün olmaz,halo etkisi olmaz vb sikik sokuk obsesif fikirler ne yani ortamlarda aşırı saygı görmesen ne olacak?halo etkisi vermesen nolacak? gerimi kalacaksın he geri kalma,üstün olma çabası gibi şeylerinde boş olduğunu anlayacaksın elbet birgün çünkü looksmax blackpill vb şeyler ironik bir şekillde müptezelliktir abi insan böyle şeylere kafayı taktıkca hayatta bir sikim tatmin olamaz ok?

• +1
Reactions: Kayra139
bak usta herkesin yaşadığı basic sorunları yaşamakta bir sorun yok.Sorunlar yaşanmak içindir kaçılmak için değil.İnsanların en büyük hatası sorunlarını belirli kalıplara dökerek belirli bahanelere dökerek onlardan kaçmaya çalışmasıdır.Dış görünüş vb şeyler evrimsel psikolojinin ve insan dogasının kacınılmaz mutlak gerçekleridir bu doğru ama sana göre bir insanın sorunsuz bir hayat yaşaması için dış görünüşü önemli olmalı niye çünkü sen kafana şunu sokmuşsun bir insan cok iyi gözükmedikçe saygı görmez,ortamlarda üstün olmaz,halo etkisi olmaz vb sikik sokuk obsesif fikirler ne yani ortamlarda aşırı saygı görmesen ne olacak?halo etkisi vermesen nolacak? gerimi kalacaksın he geri kalma,üstün olma çabası gibi şeylerinde boş olduğunu anlayacaksın elbet birgün çünkü looksmax blackpill vb şeyler ironik bir şekillde müptezelliktir abi insan böyle şeylere kafayı taktıkca hayatta bir sikim tatmin olamaz ok?
ball curve var, yani mtn alti gercekten irl bp her sorununu yasar, cl ustu bp avantajlarini yasar, ortasi icin bp hayat felsefesi olabilir ama main felsefe olabilir mi idk

sorunlarınızı,acılarınızı,bahanelerinizi ve kalıp düşüncelerinizi sorguladıkça,onlar için uğraştıkça onlar size geri tepmeye devam edecektir bari sorunlarınıza anlam yükleyecekseniz sikik sokuk dış görünüş üzerinden chad olmadığınızdan vb şeyletden yüklemeyin çünkü bunlrım hepsi ütopya

• +1
Reactions: Kayra139 and tiredman
ball curve var, yani mtn alti gercekten irl bp her sorununu yasar, cl ustu bp avantajlarini yasar, ortasi icin bp hayat felsefesi olabilir ama main felsefe olabilir mi idk
anlatmaya çalıştığım şey şu senin avantaj diye adlandırdığın şeyler aslında avantaj falan değil sadece onlara avantaj niyetiyle bakman ve yüklediğin anlam için kendi yapay hayat felsefen için boş birşekilde koşturman.Unutma şuan sisfus gibi sonsuza kadar kayayı götürüyorsun hiçbir sonuç hiçbir sonu yok bunuda looksmaxxerlar biliyor zaten o yüzden never enough diyorlar bu yüzden sen mentalini değiştirmedikçe hiçbir zaman never enough brocan

• +1
Reactions: Kayra139
'' chadler karımı sıkecek aldatılcam ezıgın tekıyım cunku '' Bu kişi chadonly olan kırmızı bayraklı kadını tanıyamayıp hayatından çıkaramayacaksa evet öyle

• +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius and why not me?
bir insanın sorunsuz bir hayat yaşaması için dış görünüşü önemli olmalı niye çünkü sen kafana şunu sokmuşsun bir insan cok iyi gözükmedikçe saygı görmez,ortamlarda üstün olmaz,halo etkisi olmaz vb sikik sokuk obsesif fikirler ne yani ortamlarda aşırı saygı görmesen ne olacak?halo etkisi vermesen nolacak? gerimi kalacaksın he geri kalma,üstün olma çabası gibi şeylerinde boş olduğunu anlayacaksın elbet birgün çünkü looksmax blackpill vb şeyler ironik bir şekillde müptezelliktir abi insan böyle şeylere kafayı taktıkca hayatta bir sikim tatmin olamaz ok?
Üstün olma çabasıyla ne alakası var knk mesela azıcık açıklar mısın?

Normal olarak bir insan çevresınde sevilmek ve saygı görmek ister. Eşinin ona saygı duymasını ister adam yerine konulmak ister bununda en büyük faktörü fiziksel özellikler sonra da zekadır.

Ayrıca yanlış anlama seni severim 1 senedir tanışıyoruz neredeyse senle ama ilk geldiğinde bu forumda aşağı yukarı neler yazdığını biliyoruz knk ama asendleyince şimdide blackpille saçma diyip laf falan atman hoş olmadı neyse eyvallah olur öyle şeyler dostumsun np

• +1
Reactions: nevaevametheratall, Serialsuicide, Auchelius and 1 other person
, sen ve senin mentalde olan cogu kisi kizlar icin looksmaxxer oluyor
ben bu subforumda ciddi bir denial incel artışının olduğu düşünüyorum

• +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius, why not me? and 1 other person
yani yasar ama herkesin yasadigi basic sorunlari yasar.
:lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul:

Ya olum biz size bulamaz mısınız diyoruz high ltn olunca over mi diyoruz bulursun bundan yana sıkıntı yok. Fakat high ltn kim bilir kaçıncı ilişkinde ciddi bir ilişkiye başlayacak, çoğu konuştugun kız seninle evlenmek yerıne takılmak ısteyecek sakın ola ki gelipte herkese böyleler deme hepsi en tepeye odaklı ve işin sonunda o en tepedekilerden biriyle evlenemezse betabbux atıp kocasına hayatı zehir ediyor ok?

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair, Auchelius and 2 others
"Blackpill saçmalığı" :lul:
Hayat felsefesi değil hayatın kendisi btw
Htn ramblings gibi geldi

• +1
  • JFL
Reactions: oldgymcel, Serialsuicide, pashanimair and 2 others
Üstün olma çabasıyla ne alakası var knk mesela azıcık açıklar mısın?

Normal olarak bir insan çevresınde sevilmek ve saygı görmek ister. Eşinin ona saygı duymasını ister adam yerine konulmak ister bununda en büyük faktörü fiziksel özellikler sonra da zekadır.

Ayrıca yanlış anlama seni severim 1 senedir tanışıyoruz neredeyse senle ama ilk geldiğinde bu forumda aşağı yukarı neler yazdığını biliyoruz knk ama asendleyince şimdide blackpille saçma diyip laf falan atman hoş olmadı neyse eyvallah olur öyle şeyler dostumsun np
Evet normal olarak bir insan çevresinde sevilmek ve saygı görmek ister.Ama tuhaf bir şekilde coğu normal insan ailesi tarafından ezilmemiş,topluma uyum sağlayıp belirli bir mikro statü elde edebilmiş insanlar sevilir ve saygı duyulur güzel gözükmesede.Sen diyorsunki eski threadlerini biliyoruz falan.Ben sana yalan söylemeyeyim ben fotoğraflarda fraud yapan bir adamım ve bir bok değişmedi suratımda gözlerim hala aynı çenem hala aynı dudaklarım hala aynı burnum hala aynı hiçbir özelliğim değişmedi senelerce.Tek değişen şeyim deneyimlerim ve topluma karışma sürecim oldu.Siz evinizde oturup karahap marahap diye ağlarken ben ileri seviye sosyal kaygım ile dışarı cıkıp panik atak geçireceğimi bilmeme rağmen sosyal eventlere katıldım insanlarla sohbet başlattım kalbim küt küt attı beynim ne diyecğeini şaşırdı ama ben ne yapacağımı biliyordum.Kendimi 4 duvara kapatıp insanlarla olan ilişkilerimi dış görünüşüme göre endekslemek yerine sosyal becerimle ve nörolojimle belirledim.İnsanlar bana saygı duyar ve sever bunun sebebi dış göünüşüm değil çünkü aslen ben normieyim ne htn nede ltn belki boy halom vardır boyum uzun ama bunlar var olsa bile eskidende vardı ve eskiden insanlar benle ezik ucube vb şeyler diyerek dalga geçerdi daha 4 5 ay önce zar zor cesaretle acılıp cıktıgım kız bile hakkımda bu cocuk eziğin teki salak ve duygusuz diyordu hakkımda neyse size birşey acıklamaya çalışmayacağım.Ama şunu bilinki sorunlarınızı kafanızda siz sorun yapıyorsunuz herşeyiniz algıdan ibaret,gerçekliği yansıtmıyor.

• +1
Reactions: Kayra139 and Resistance.
Bu cocukla da sakın aynı mentalitede veya aynı yaşamda olduğunu dusunme knk bunu yazan eleman 185 boyunda HTN eleman yani sakın ola ki onla aynı mindsete falan bürüneyim deme birkaç aya surgerylerden bile vazgeçersin:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair, Auchelius and 1 other person
Evet normal olarak bir insan çevresinde sevilmek ve saygı görmek ister.Ama tuhaf bir şekilde coğu normal insan ailesi tarafından ezilmemiş,topluma uyum sağlayıp belirli bir mikro statü elde edebilmiş insanlar sevilir ve saygı duyulur güzel gözükmesede.Sen diyorsunki eski threadlerini biliyoruz falan.Ben sana yalan söylemeyeyim ben fotoğraflarda fraud yapan bir adamım ve bir bok değişmedi suratımda gözlerim hala aynı çenem hala aynı dudaklarım hala aynı burnum hala aynı hiçbir özelliğim değişmedi senelerce.Tek değişen şeyim deneyimlerim ve topluma karışma sürecim oldu.Siz evinizde oturup karahap marahap diye ağlarken ben ileri seviye sosyal kaygım ile dışarı cıkıp panik atak geçireceğimi bilmeme rağmen sosyal eventlere katıldım insanlarla sohbet başlattım kalbim küt küt attı beynim ne diyecğeini şaşırdı ama ben ne yapacağımı biliyordum.Kendimi 4 duvara kapatıp insanlarla olan ilişkilerimi dış görünüşüme göre endekslemek yerine sosyal becerimle ve nörolojimle belirledim.İnsanlar bana saygı duyar ve sever bunun sebebi dış göünüşüm değil çünkü aslen ben normieyim ne htn nede ltn belki boy halom vardır boyum uzun ama bunlar var olsa bile eskidende vardı ve eskiden insanlar benle ezik ucube vb şeyler diyerek dalga geçerdi daha 4 5 ay önce zar zor cesaretle acılıp cıktıgım kız bile hakkımda bu cocuk eziğin teki salak ve duygusuz diyordu hakkımda neyse size birşey acıklamaya çalışmayacağım.Ama şunu bilinki sorunlarınızı kafanızda siz sorun yapıyorsunuz herşeyiniz algıdan ibaret,gerçekliği yansıtmıyor.
Daygaming de başarılı olman bile 185 Low HTN olmanla ilgili olm ya. Şuraya ss atıyordun bize arkadaşın sana bir kızı ayarlıyordu senden hoslandıgı ıcın whatsapp konusmasıydı.

Neyse kendi fikirindir sen öyle olduğunu düşün fakat aynı ligde değiliz knk bunu bil

Last edited:
  • +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, pashanimair and 2 others
"Blackpill saçmalığı" :lul:
Hayat felsefesi değil hayatın kendisi btw
Htn ramblings gibi geldi
1 yıl önce falan da buralarda low-mid htn bir cocuk daha vardı foidlerin ilgisi için bu ameliyatlar yapılır mı aga yaaa diyordu.

Hiç sekmez knk

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, pashanimair and 2 others
Ne saçmalığı amk copelamayın
Tip boy para bunlar önemli işte

• +1
Reactions: MogEater, Serialsuicide, pashanimair and 2 others
Ne saçmalığı amk copelamayın
Tip boy para bunlar önemli işte
Para da surgerymaxx ıcın birde ölmemek ıcın önemli o kadar

O yakışıklı elemanları nasıl beslediklerini baktıklarını iyi biliyoruz

• +1
Reactions: nevaevametheratall, Auchelius, Serialsuicide and 2 others
1 yıl önce falan da buralarda low-mid htn bir cocuk daha vardı foidlerin ilgisi için bu ameliyatlar yapılır mı aga yaaa diyordu.

Hiç sekmez knk
Görünüşünden emin ve tatmin olmuş birisi daha fazlası için tehlikeli girişimlere girmez tabi. Bu kişinin kızlarla da sorunu olmuyor o yüzden cope veriyor ama görünüş olarak geride kalmış biriysen bunu kızlar için değil sub5 gözükmemek için yapıyorsun ya da ortalamanın 1 tık üzerine çıkmak için. Kadınların gelmesi tamamen çabanın ödülü yani yemeğin tuzu gibi bir şey, hayatın odak noktası değil ama olması gereken bir şey.

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and Resistance.
Para da surgerymaxx ıcın birde ölmemek ıcın önemli o kadar

O yakışıklı elemanları nasıl beslediklerini baktıklarını iyi biliyoruz
Evet öyle
En basitinden zamanında LTBler bana karşı çok submussivedi(Prime low HTN)
o submussivelik ve chad treatment çok önemli eğer chad olsaydım ve MTBlerden Allah muamelesi görseydim muazzam olurdu

• +1
Reactions: Serialsuicide, why not me?, pashanimair and 1 other person
Reis peki şunu açıkla neden kız arkadaşını test etmekten korktun?

• +1
Reactions: Serialsuicide
Bu cocukla da sakın aynı mentalitede veya aynı yaşamda olduğunu dusunme knk bunu yazan eleman 185 boyunda HTN eleman yani sakın ola ki onla aynı mindsete falan bürüneyim deme birkaç aya surgerylerden bile vazgeçersin:lul:
H mtn

• Hmm...
Reactions: Resistance.
Olaylara sadece kendi bakış açından bakıyorsun birde diğer insanlarla empati kur
Sırf tipi kötü diye akşamları güvenlik tarafından sorguya alınan insanlarla ilkokulda hocanın yerini değiştirmesini söylediğinde kızın ıyy bu benim yanıma gelmesin denilen çocukla boyu kısa diye zorbalanıp canına kıyan çocukla

Tip tek bir etmen değil ama birçok şeyi etkiliyor
Tipin iyi ya da kötü olması aldığın cezaları bile etkiliyor amk
Blackpil sadece tiple ilgilide değil
blackpil genetiktir
Senin konuşma tarzın zekan sosyal yeteneğin karizman ve daha birçok şey
Birileri sırf şanslı olduğu için bunlara sahip ama sen sahip değilsin ve dezavantajlısın
eğer dersenki bunları çalışıp geliştirebilirsin
Bende derimki çoğu şeyi geliştiremezsin geliştirsende doğuştan bunlara sahip biriyle yarışamazsın
Blackpil hayatın ta kendisidir bundan kaçış yok
Ama bu boş duracağımız anlamına gelmiyor yapabileceğimiz şeyleri yapmaya çalışmalıyız

• +1
Reactions: Serialsuicide, ayisiken, why not me? and 2 others
Kanka öncelikle chad olsaydın çok fazla çalışmana gerek kalmazdı direk model olur internet sayfanı açar mal mal şeyler söyler zengin olurdun örnek Marlon chad değil ama görüyorsun neyse amaç a bu karımı sikecek yok şu yok bu değil ama bir kadının rasyonelliği bırakıp doğasına dönmesi 1 2 şeye bakar bilmeden konuşma kadınlar ayrı yetten senin aldığın zevkten 7 kata kadar daha fazlasını alıyor ve daha nice şey var kötü görünmek deforme olmadıkça debuflamaz ama iyi görünmenin faydaları çok bi insan istemeden istemeseler seni görünüşün tipin boyuna göre minimalde olsa önyargı yapıyor sana çok örnek veririm ama üşendim

• +1
Reactions: why not me?, Serialsuicide and Resistance.
Kanka öncelikle chad olsaydın çok fazla çalışmana gerek kalmazdı direk model olur internet sayfanı açar mal mal şeyler söyler zengin olurdun örnek Marlon chad değil ama görüyorsun neyse amaç a bu karımı sikecek yok şu yok bu değil ama bir kadının rasyonelliği bırakıp doğasına dönmesi 1 2 şeye bakar bilmeden konuşma kadınlar ayrı yetten senin aldığın zevkten 7 kata kadar daha fazlasını alıyor ve daha nice şey var kötü görünmek deforme olmadıkça debuflamaz ama iyi görünmenin faydaları çok bi insan istemeden istemeseler seni görünüşün tipin boyuna göre minimalde olsa önyargı yapıyor sana çok örnek veririm ama üşendim
Kanka iyi konuşuyon doru konuşuyonda trde günlük hayatta kaç tane chadlite chad görüyorsun ki sen turistler hariç

Kanka iyi konuşuyon doru konuşuyonda trde günlük hayatta kaç tane chadlite chad görüyorsun ki sen turistler hariç
Günlük görmüyorumda bizim okulda 2 tane cl var biri 190 diğer de o boylarda 2 side nt bide

Blackpill herkes kaldiramaz. Millet copelar zaten. Oglum ben senin incel zamanlarını biliyordum la. Sırf sevgili yaptın diye böyle oldun. Ama ben en başından beri sırf kadınlar için değil narsistlik için bunu yapıyorum. Bu çok farklı bir şey.Yunan mitinde ki narcisssos gibi.
Şu da gerçek ki blackpill gayet doğru bir felsefe ama aşırı abartanlar var

Ayrıca chad birisi gelse elinden kız arkadaşını elinden alabilir ve bu muazzam bir güç.
Bu gücü kullanmak istiyorum ben de. Sırf kızlar için değil. Domine etmek ezmek istiyorum amk. Bu hoşuma gidiyor. Acısını çıkartmak istiyorum.

Ozetle sen normielere döndün. Biz aynı değiliz kardesim senle :lul:

Last edited:
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Resistance., why not me? and 1 other person
Blackpill herkes kaldiramaz. Millet copelar zaten. Oglum ben senin incel zamanlarını biliyordum la. Sırf sevgili yaptın diye böyle oldun. Ama ben en başından beri sırf kadınlar için değil narsistlik için bunu yapıyorum. Bu çok farklı bir şey.Yunan mitinde ki narcisssos gibi.
Şu da gerçek ki blackpill gayet doğru bir felsefe ama aşırı abartanlar var

Ayrıca chad birisi gelse elinden kız arkadaşını elinden alabilir ve bu muazzam bir güç.
Bu gücü kullanmak istiyorum ben de. Sırf kızlar için değil. Domine etmek ezmek istiyorum amk. Bu hoşuma gidiyor. Acısını çıkartmak istiyorum.

Ozetle sen normielere döndün. Biz aynı değiliz kardesim senle :lul:
Chad görünce seni boynuzlayıp ona gidecek karının zaten be taaa amk, chadin gücü tamamen dışgörünüş tapar insanlar için geçerli yoksa öyle bir yumruk sokarım ki chad piçine çenesini kırarım onun, bana zorbalık yapmaya hiçbirinin gücü yetmedi alayını sker atarım

• +1
Reactions: Atsizz
Chad görünce seni boynuzlayıp ona gidecek karının zaten be taaa amk, chadin gücü tamamen dışgörünüş tapar insanlar için geçerli yoksa öyle bir yumruk sokarım ki chad piçine çenesini kırarım onun, bana zorbalık yapmaya hiçbirinin gücü yetmedi alayını sker atarım
Chad does whatever Chad wants :lul:

Senin gibi öz farkındalığı yüksek insanların varlığı beni mutlu ediyor,

Allah işini gücünü rast getirsin kardeşim.

Users who are viewing this thread

Back