Blackpille hiç alakası olmayan videolara sik sik failo yazan yarrak kafalı newgen orospu evlatları

senualF

senualF

ORSPUNUN ÖZ EVLADI
Bir video gördüm tiplere bak
Screenshot 2025 12 20 13 46 15 876 comzhiliaoappmusically edit

Screenshot 2025 12 20 13 46 29 362 comzhiliaoappmusically edit

Canthal tilti kötü bile değil amk kirpik uzatıp kenarlarını kıvırıp sabitlese 0 sıkıntı amını siktiğimin tiktokcelleri bi bok bildiklerini sanıp alakalı alakasız her videoya blackpil terimleri spamlıyorlar

• +1
Reactions: ascendantwill, Serialsuicide, yadih and 1 other person
Bir video gördüm tiplere bakView attachment 4442296
View attachment 4442298
Canthal tilti kötü bile değil amk kirpik uzatıp kenarlarını kıvırıp sabitlese 0 sıkıntı amını siktiğimin tiktokcelleri bi bok bildiklerini sanıp alakalı alakasız her videoya blackpil terimleri spamlıyorlar
Şu yorumu yazanın soy ağacını mogladığından eminim elemanın.

• +1
Reactions: ascendantwill, senualF, nikolata and 1 other person
bildikleri 3-4 tane ana failo var zaten birine yakın olsa yapışıyorlar direk

• +1
Reactions: senualF and Auchelius
Yüzüne efekt basıp ekrana salak salak bakarsan üstüne bide "just be" memesini kullanırsan tabi bp kitlesi yoruma toplanır aq

Videoda açı yukarı doğru,gerçek hayatta tilti çok daha kötüdür özellikle konuşurken baya belli ediyodur yani yorum haklı sonuçta nerfliyo

• +1
Reactions: Trenmaxx1, elemancomeback31, growthplatessss111 and 5 others
hmmm

• Hmm...
  • JFL
Reactions: Yagiz8928, Auchelius and Serialsuicide
Bir video gördüm tiplere bakView attachment 4442296
View attachment 4442298
So hard kısmı kolpa olsada fraudun amina koymuş şekli bu olduğuna göre evet nerfliyor

• +1
Reactions: growthplatessss111

Users who are viewing this thread

Back