blackpilled doktorum

G

gtfhgoonkmsf

Iron
uhu uhu o paraya estetik amacli bimax olmaz diyenler ortodontistimle ameliyati vs konusurken yurtdisinda estetik amaclinin daha yaygin oldugundan vs bahsetti 30mm advancement alayim da gorun hahayt
bu arada overbiteim vs olmamasina ragmen bircok kisiyi kabul etmiyormus doktorlar ama benimki ben cene ucu isterken cift cene dedi kendisi. big 2027

Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, pashanimair, ascendantwill and 8 others
uhu uhu o paraya estetik amacli bimax diyenler ortodontistimle ameliyati vs konusurken yurtdisinda estetik amaclinin daha yaygin oldugundan vs bahsetti 30mm advancement alayim da gorun hahayt
bu arada overbiteim vs olmamasina ragmen bircok kisiyi kabul etmiyormus doktorlar ama benimki ben cene ucu isterken cift cene dedi kendisi. big 2027
Ne anlatıyon amk

• JFL
  • +1
Reactions: erkenboşalangarson, pashanimair, Auchelius and 2 others
cenem uste ve ileri alinacak yuzum bi tik uzun oldugundan, amacim sadece yan profil zaten ve o da beni tatmin edecegini soyledi sonucun

• +1
  • Love it
Reactions: Kayra139, pashanimair, Thrill and 1 other person
@Dathomirian Zabrak doktor olunca bize belese amelyat yap:LOL:

• JFL
  • +1
  • Woah
Reactions: pashanimair, Auchelius, Thrill and 2 others
  • JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Auchelius, Thrill and 1 other person
ameliyatin parasinin yarisindan fazlasini biriktirdim ama 100k civari hala eksikteyim iban vereyim atin

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, ascendantwill, Thrill and 3 others
Mogyiyicinin salak salak konuşması özlendi ya

• +1
  • JFL
Reactions: kurdistan, Thrill, pashanimair and 4 others
hangi doktor la benimde çene için lazım

• +1
Reactions: kurdistan, Thrill, pashanimair and 1 other person
uhu uhu o paraya estetik amacli bimax olmaz diyenler ortodontistimle ameliyati vs konusurken yurtdisinda estetik amaclinin daha yaygin oldugundan vs bahsetti 30mm advancement alayim da gorun hahayt
@Mogeater geri gelmis amk sosad

• JFL
  • +1
Reactions: kurdistan, Thrill, pashanimair and 5 others

Users who are viewing this thread

Back