D
Deleted member 107180
Bronze
fake aq
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hatunun; htn+ elemana sikilene kadar fake bro. Fake gelmesinin sebebi karıyı kızı çokta siklememen ve 31'in senin için yeterli olmasıdır başka açıklaması yok, bide şu videoyu izle kral :
Hatunun; htn+ elemana sikilene kadar fake bro. Fake gelmesinin sebebi karıyı kızı çokta siklememen ve 31'in senin için yeterli olmasıdır başka açıklaması yok, bide şu videoyu izle kral :
O pill, bu hap diye temsil ediliyor öğretiler çokta takmamak lazım bir de 3-5 kişi değil en az 20-30 hatta 100'lerce kişinin bilgileriyle zaman içinde gelişiyor ve sonra sınıflandırılıyor böyle öğretiler.. Mastürbasyonla kafayı bozduğum yok ama en fazla es geçilen fakat en önemli mevzu olduğunu düşündüğümden dolayı ara sıra vurguluyorum..kadın-erkek ilişkileri internetteki 3-5 sikiğin ortaya attıkları piller ile açıklanamayacak kadar karmaşık istediğin kadar götünü yırtabilirsin bu konuda. Ayrıca mastürbasyon ile kafayı bozmuşsun sen başka açıklaması yok bu kadar delüzyonel olmanın
aga sen blackpill'in cidden tüm kadın-erkek ilişkilerini açıkladığına inanıyor musun amkO pill, bu hap diye temsil ediliyor öğretiler çokta takmamak lazım bir de 3-5 kişi değil en az 20-30 hatta 100'lerce kişinin bilgileriyle zaman içinde gelişiyor ve sonra sınıflandırılıyor böyle öğretiler.. Mastürbasyonla kafayı bozduğum yok ama en fazla es geçilen fakat en önemli mevzu olduğunu düşündüğümden dolayı ara sıra vurguluyorum..
depresiflik ile alakası yok benim dediğim şeyinBlackpill gerçek ama sırf medyada tasvir edilen mankenler gibi olamayacağın için depresifliğe girmenin anlamı yok eğer truecel değilsen pes etmeyeceksin.
tamamı değil tabi ki blackpill sadece önemli bir konuya dikkat çeken bir öğreti, kadın-erkek ilişkilerinde başka faktörlerde vardır ama en önemlisi budur..aga sen blackpill'in cidden tüm kadın-erkek ilişkilerini açıkladığına inanıyor musun amk
sen fake dersin, ama o zaman altıma atığım kızları nasıl açıklıyorsunfake aq
dogru kanka yuzde 100fake aq
qanqa 31i 4 günde bir yapıyom artıkO pill, bu hap diye temsil ediliyor öğretiler çokta takmamak lazım bir de 3-5 kişi değil en az 20-30 hatta 100'lerce kişinin bilgileriyle zaman içinde gelişiyor ve sonra sınıflandırılıyor böyle öğretiler.. Mastürbasyonla kafayı bozduğum yok ama en fazla es geçilen fakat en önemli mevzu olduğunu düşündüğümden dolayı ara sıra vurguluyorum..
evetqanqa 31i 4 günde bir yapıyom artık
nıye tebrık etmedınevet
nıye tebrık etmedın
hanı bırakıyoduneojpawjpeoıawjpıeapjıoeqanqa 31i 4 günde bir yapıyom artık
4 gundn sonra dayanamadımhanı bırakıyoduneojpawjpeoıawjpıeapjıoe
az önce 31 mi çektin sen?4 gundn sonra dayanamadım