bluepill w naszej ojczyznie przekracza wszystkie limity

kdz777

kdz777

real rasputin
:bluepill: ta cwelowa pigułka w naszym kraju jest od początku prawie każdego życia ładowana mu do mózgu,

wiekszosc facetow jakich znam to kompletne cucki które na dodatek wierzą że bycie simpem zfriendzonowanym to główna droga do seksu:lul:

dosłownie nie wiem czy jeszcze gdzie indziej na świecie jest tylu fascynatów bycia w friendzone niz u nas

• +1
Reactions: Blaaki, Canthus23, Divineincel and 1 other person
:bluepill: ta cwelowa pigułka w naszym kraju jest od początku prawie każdego życia ładowana mu do mózgu,

wiekszosc facetow jakich znam to kompletne cucki które na dodatek wierzą że bycie simpem zfriendzonowanym to główna droga do seksu:lul:

dosłownie nie wiem czy jeszcze gdzie indziej na świecie jest tylu fascynatów bycia w friendzone niz u nas
Polska to jest cuckoldystan, sam fakt ze najbaxdziej znany Polak na świecie jest kukoldem, mówi coś o naszym narodIe

• +1
Reactions: Canthus23 and kdz777
Polska to jest cuckoldystan, sam fakt ze najbaxdziej znany Polak na świecie jest kukoldem, mówi coś o naszym narodIe
prawda, doslownie gdzie sie nie obejrzysz już od lat nastoletnich dookoła wszędzie cucków widać

• +1
Reactions: Canthus23 and Divineincel
Your whores literally fuck any Indian that lands in your shithole. What bluepill lmao

nie odpowiadajcie nawet temu cwelowi ktory baituje

• +1
Reactions: fi93
Your whores literally fuck any Indian that lands in your shithole. What bluepill lmao
yea nigga exactly:lul: and even tho they can fuck indians or other bangladeshi shit smelling retards they still have ngas simping and friendzoning for them

• +1
Reactions: Clarence
prawde mówi tylko pewnie down nie wie co to bluepill nawet

ale z tymi hindusami to fakty XD

• +1
Reactions: Canthus23

Nie wiem mordo, ja chodze na siłownię i mam wyjebane na każdego

• +1
Reactions: Canthus23
prawde mówi tylko pewnie down nie wie co to bluepill nawet

ale z tymi hindusami to fakty XD
prawda ale dalej zasmieca to polskie subforum

• +1
Reactions: kdz777
Nie wiem mordo, ja chodze na siłownię i mam wyjebane na każdego
ja zawsze lubilem psychologie i socjologie, pewnie to studiowac bede (wiem jak cwelowsko brzmi psychologia przez altki jebane)
to lubie se poobserwowac dynamike kazdej relacji

bardzo mozliwe ze to polak jakis ktory wstydzi sie wlasnej nacji XD
polska jest goated
ale nigdy nie zgodze sie z ludzmi ktorzy mowia ze jej obywatele sa madrzy
wiekszosc to close minded troglodyci

• +1
Reactions: Divineincel and kdz777
polska jest goated
ale nigdy nie zgodze sie z ludzmi ktorzy mowia ze jej obywatele sa madrzy
wiekszosc to close minded troglodyci
prawda w fajnym kraju żyjemy, mimo że sporo jest prostaków to i tak nie ma co marudzić

• +1
Reactions: Divineincel and Canthus23
Szczezrze to nie wiem do konca co to blue pill ale jak mam byc szczery to mam wrazenie ze 3/4 chlopakow ma od malo lata wpajane ze jak beda mili dla dziewczynek to beda dziewczynki ich lubic. wiemy chyba dlaczego to zle podejscie

• JFL
Reactions: Blaaki
I'm not baiting about anything. I've been to Poland. Literally any jeet or nigger there was holding hands with a Polish whore. Your women are for everyone.

I'm not baiting about anything. I've been to Poland. Literally any jeet or nigger there was holding hands with a Polish whore. Your women are for everyone.
most women i know are racist
even tho its somewhat true that some of them go for niggers because of the west propaganda i dont think that its the case for most

Szczezrze to nie wiem do konca co to blue pill ale jak mam byc szczery to mam wrazenie ze 3/4 chlopakow ma od malo lata wpajane ze jak beda mili dla dziewczynek to beda dziewczynki ich lubic. wiemy chyba dlaczego to zle podejscie
w bardzo dużym skrócie, wiara w miłość i świat jak z filmów disneya
jak bedziesz mily to na pewno znajdziesz sobie milosc takie sralalala duzo by mowic

most women i know are racist
even tho its somewhat true that some of them go for niggers because of the west propaganda i dont think that its the case for most
>Polish whores
>racist

:lul: