Body hair

divisionpanzerfaust

divisionpanzerfaust

Kâfirin vatanı göz yaşıyla dolsun
Tüm gün evde yatağımda çürüyen biriyim güneş görmeden vampir gibi yaşıyorum yaşım 17 geçen hastaneye gittim ve ürolojide 1100-1200 ng dl civarı bir t seviyesi çıktı yüzümde hayvan gibi kıl çıkıyor ama aynısı vücudum için değil kolumda az kıl var göğüs kısımları içinde aynı hormonlarım falan mı bozuk yoksa normal bir durum mu
(kürt değilim yunan türk meleziyim)

@ER enjoyer babaya selam olsun

• +1
Reactions: yndra
Tüm gün evde yatağımda çürüyen biriyim güneş görmeden vampir gibi yaşıyorum yaşım 17 geçen hastaneye gittim ve ürolojide 1100-1200 ng dl civarı bir t seviyesi çıktı yüzümde hayvan gibi kıl çıkıyor ama aynısı vücudum için değil kolumda az kıl var göğüs kısımları içinde aynı hormonlarım falan mı bozuk yoksa normal bir durum mu

oha amk

niye body hair istiyorsun diye soracaksanız yüzüm mma dovusculerine benziyor vucudum femboylara benziyor amk:lul:

• JFL
Reactions: Arisylva, htn666 and yenesy
niye body hair istiyorsun diye soracaksanız yüzüm mma dovusculerine benziyor vucudum femboylara benziyor amk:lul:
Bende kıl çok ama s.et temiz body kaslıyken iyidir kas yap takıl kesme derdin olmaz

• +1
Reactions: htn666
Bende kıl çok ama s.et temiz body kaslıyken iyidir kas yap takıl kesme derdin olmaz
ama bu t seviyelerine göre sencede anormal değilmi femboy vucudü(kil anlaminda) derken cidden abartmıyorum aşırı az kıl var tek tük

• JFL
Reactions: htn666
Derdini sikiyim aq genetigin öyledir ayrıca büyüdükçe çıkar ne bu kıl tüy meragi
20 yasinda saniyorlar beni aminakoyim daha gecen ay 17 olmama ragmen:lul:

• JFL
Reactions: orbitalover

"kıl çıkarmak" diye bir şey varsa bilmiyorum ama femboy gibi görünmemenin en iyi yöntemi kas yapmak zaten fit olursan 0 tüy ile de iyi gözükürsün

• +1
Reactions: orbitalover
vucudum femboy vucuduna benzemiyoe zaten sadece kilsiz diye oyle diyorum

oğlum benim de vucudumda çıkıyor yüzümde çok çıkmıyor 13 yaşında duruyorum neeee biliyim ya:feelsthink:
siktir git lan burdan

Users who are viewing this thread

Back