Body halonun underrated olmasi

velwetyy

velwetyy

Lone
Temiz cilt, kasli ve lean bir vucut smvnizi ucurabilir

Pek konusulmuyor ama kizlarin vucut konusunda sizin kadar takintili standartlari yok kas kutleniz fazla olmasa bile lean oldugunuz surece iltifat alirsiniz

• +1
Reactions: Topkra, OversallSülo and kullancı1998572619
Tt deki Biceps için 10tl si olan kızlar

• JFL
Reactions: stacyworshipper and OversallSülo
Temiz cilt, kasli ve lean bir vucut smvnizi ucurabilir

Pek konusulmuyor ama kizlarin vucut konusunda sizin kadar takintili standartlari yok kas kutleniz fazla olmasa bile lean oldugunuz surece iltifat alirsiniz
Kadinlarda da sydney sweeney gibi cirkin birininin bile baya seveninin olmasinin sebebi vucudu

Aslinda sacinin sari olmamasiyla birlikte sacini boyamasiyla da coloring halosu da var biraz o da tasiyor tabii

7C55DC5F BA7D 4201 9F17 8342601F6E06

Last edited:
  • +1
Reactions: Topkra and OversallSülo
cok gercek jeremy allen white en buyuk orneklerden biri ya da masktoktaki pezevenkler vucut yapıp ghost cosplay yapıp karı dusurup unlu oluyo

• +1
Reactions: velwetyy and OversallSülo
IMG 3142

• JFL
Reactions: aquetin32, susisesi, velwetyy and 1 other person
cok gercek jeremy allen white en buyuk orneklerden biri ya da masktoktaki pezevenkler vucut yapıp ghost cosplay yapıp karı dusurup unlu oluyo
Begendigin icerigi reple dostum

• +1
Reactions: kullancı1998572619
  • +1
Reactions: aytcanavari, Topkra, aquetin32 and 2 others
Kadinlarda da sydney sweeney gibi cirkin birininin bile baya seveninin olmasinin sebebi vucudu

Aslinda sacinin sari olmamasiyla birlikte sacini boyamasiyla da coloring halosu da var biraz o da tasiyor tabii

View attachment 5161117
"çirkin"

1000057666

Dünyada bi sen bi sydney kalsa. Karı gider marsıklara siktirir kendini

• JFL
Reactions: Serialsuicide
"çirkin"

View attachment 5163270

Dünyada bi sen bi sydney kalsa. Karı gider marsıklara siktirir kendini
Bu kadina dunyanin en guzel kadini falan diyorlar glazeledikleri icin oyle yazdim yoksa tabii cirkin degil

Sozum biraz buyuk meme ve got gorunce kadina dunya disi varlik gibi muamele yapanlara

Bu kadina dunyanin en guzel kadini falan diyorlar glazeledikleri icin oyle yazdim yoksa tabii cirkin degil

Sozum biraz buyuk meme ve got gorunce kadina dunya disi varlik gibi muamele yapanlara
Dünyanın en güzel yüzlü kadını gelsin. Chad yine de şu götü tercih edecektir. High t çünkü. Stacy de her zaman geniş omuzlu, kaslı ve geniş iskeletli erkeği tercih edecektir. O da high e çünkü
1000059139

• +1
Reactions: veneficus
Dünyanın en güzel yüzlü kadını gelsin. Chad yine de şu götü tercih edecektir. High t çünkü. Stacy de her zaman geniş omuzlu, kaslı ve geniş iskeletli erkeği tercih edecektir. O da high e çünkü
View attachment 5163639
Tamam ben bunu inkar etmiyorum zaten benim threadi acma sebebim zaten senin dedigin olay vucudu iyi olan birisi her zaman tercih edilir

Sydneyin vucudu da iyi zaten smvsi de yuzu guzel flat kadinlara gore daha yuksektir ama abartildigi kadar guzel degil sadece fiziginden dolayi insanlara guzel gibi geliyo ve glazeleniyo

Last edited: