Iranidnordid
Gold
Lan bune amk bugün 185 üzeri herkes anlaşıp dışarı falan mı çıkıyor bide 1 tane 2 metrewyw yakın lhtn gördüm ananızı sikeyim noluyor bugün orospu cocuklarııı deliriyorum amkkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
nerdeydin bugünLan bune amk bugün 185 üzeri herkes anlaşıp dışarı falan mı çıkıyor bide 1 tane 2 metrewyw yakın lhtn gördüm ananızı sikeyim noluyor bugün orospu cocuklarııı deliriyorum amkkkk
Beni görmüşsün ama lhtn değil HHTN olucak1 tane 2 metrewyw yakın lhtn
nerde yaşıyorsun sen aqLan bune amk bugün 185 üzeri herkes anlaşıp dışarı falan mı çıkıyor bide 1 tane 2 metrewyw yakın lhtn gördüm ananızı sikeyim noluyor bugün orospu cocuklarııı deliriyorum amkkkk
knk ben erkek giyim mağazasında çalışıyorum hergün onlarca gurbatci geliyo yalan söylüyosam oçum hepsi +187 ben 183 üm ben kısa hissediyorum kızlar bile +180nerde yaşıyorsun sen aq
Umarım felaket olur bir gün doğal yaşama geri döneriz zaten su kıtlığı da var bunları kabileden dışlarız fazla kaynak tüketiyolar diyeknk ben erkek giyim mağazasında çalışıyorum hergün onlarca gurbatci geliyo yalan söylüyosam oçum hepsi +187 ben 183 üm ben kısa hissediyorum kızlar bile +180
ankaranerdeydin bugün