dogu
Kraken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zuffsterın AI olduğunu anlayıp bunun AI hesabı oldugunu anlayamayan atsız ağabeybu nasıl mümkün lan blackpill çöktü
zuffster kürdü ossurukAI kullanmıstı aq bu baya gerçekçi değil miZuffsterın AI olduğunu anlayıp bunun AI hesabı oldugunu anlayamayan atsız ağabey
Bu fotoda gerçek çıkmışlar geçen az tt de scroollarken gördüm bu çarı baya belli oluyo AI olduğuzuffster kürdü ossurukAI kullanmıstı aq bu baya gerçekçi değil mi
aynen oyle trene binemezsek bize binecekler ilerideBu fotoda gerçek çıkmışlar geçen az tt de scroollarken gördüm bu çarı baya belli oluyo AI olduğu
O değilde olum AI çok hızlı gelişiyo bune aq
Ya aq bu AI, isiklndirmaya dayali golge dususleri unideal ve yapay zeka genellikle bunu dogru ayarlayamiyor; buradan da yapay zeka oldugu belli oluyor.
Bir de looksmatch'ler. Kari makyaji silse adam da yuzunu yikasa kaslarini alsa ayni olacaklar cok kasiyonuz aq evt bp coktu hasiktirbu nasıl mümkün lan blackpill çöktü
madem biliyosun tekniği zuffster hesabını acan arkadasını uyarsaydın avel tassak malzemesi olduYa aq bu AI, isiklndirmaya dayali golge dususleri unideal ve yapay zeka genellikle bunu dogru ayarlayamiyor; buradan da yapay zeka oldugu belli oluyor.
O vid ai degil cano, zaten fotolar vs de ai degil hicbir ai dedektor de ai olarak algilayamaz ztnmadem biliyosun tekniği zuffster hesabını acan arkadasını uyarsaydın avel tassak malzemesi oldu
harcadığın mesaiyi sikiyim senin be kardesimView attachment 4681975
Zanoza ve adriana lima bulusmuslar zanoza sangay'deyken
Sence looksmatch midir @Atsizz
Onu ben de ypaiyom amgmillet ai karakteriyle looksmax kursu satıyor
Dox toplamadimlooksmax forumunda dox topluyor...
Benim isim bu askimharcadığın mesaiyi sikiyim senin be kardesim

konu acsana 0a indik amina koyim bu cocukla ortak is yapicaz @maardaOnu ben de ypaiyom amgAma eskidi o artik yeni yeni seyler yapiliyo ben de deniyorum bir seyler
ev sahibi dövcek beni cabukkonu acsana 0a indik amina koyim bu cocukla ortak is yapicaz @maarda
Sanki realde böyle şeyler yokmuş gibi konusmayalimBu fotoda gerçek çıkmışlar geçen az tt de scroollarken gördüm bu çarı baya belli oluyo AI olduğu
O değilde olum AI çok hızlı gelişiyo bune aq