IlI
vulnerabilities coming from you are my priorities
boks
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Canelo oc musorularınız varsa yazin la tirede tek obsessed olduğum alan az kucuk bilsemde
gggye ayıp ettiCanelo oc mu
Bivol beterbiev baya iyiydigggye ayıp etti
BIVOL İDOLÜM AMK KİNG KINGBivol beterbiev baya iyiydi
Karısını sikim bivolun tam ocBIVOL İDOLÜM AMK KİNG KING
Onunda anasına sokayım child supportts haketmiyo o karı düşman etti çocuklarını amkKarısını sikim bivolun tam oc
Aynen ilk maçı alınca taşşak geçmişti öc karıAdama üzüldüm tek mutluluk kaynağı ailesi de değil kokain röportajda diyordu, boşandı diye hatırlıyom
Olum nası boks izliyonuz MMA sarıyorda boks hiç sarmıyorAdam knockout strength dışında tüm statslari fullemis biridir amk beterbievi sonraya becerdi içim rahatladi
hiç bişey haketmiyoAynen ilk maçı alınca taşşak geçmişti öc karı
Mmayi bilgisi olan olmayan salağı akıllısı da izler boş yapar birbik biliyormuş gibiOlum nası boks izliyonuz MMA sarıyorda boks hiç sarmıyor
Kemer maçları keyifli olabiliyorda amatör adamların maçını izlemek çok zor genelde maç boyu hiçbir şey olmuyorMmayi bilgisi olan olmayan salağı akıllısı da izler boş yapar birbik biliyormuş gibi
Boksta zevk Alman için herşeyin amaçlı ve niye olduğunu çözmen gerekiyor onu çözünce de asıl eğlence orda oluyor şahsen bırakmış boksör olmasam izlemezdim boksu çünkü anlayamazdim
Değişir aslında ikisinede birşey diyemem çünkü her ikisindede pasif ve aktif boksörler varKemer maçları keyifli olabiliyorda amatör adamların maçını izlemek çok zor genelde maç boyu hiçbir şey olmuyor