Boktan hayatım

hanma lover

hanma lover

close your eyes and make a wish
Yaşadığım boktan hayat kötü gelmiyor, hiç bir şeyle uğraşmıyorum, obezlesiyorum, iyi hissettirmiyor ama kötüde hissettirmiyor.Yaşadığımı hissetmiyorum sanki, her gün aynı olaylar farklı bi durum yok.Memnunum ama böyle olmamasını isterdim.Gelecegime ne kadar etki eder bilmiyorum
Sosad:lul:

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: ascendantwill, Deleted member 277275, meatenjoyer9 and 2 others
Yaşadığım boktan hayat kötü gelmiyor, hiç bir şeyle uğraşmıyorum, obezlesiyorum, iyi hissettirmiyor ama kötüde hissettirmiyor.Yaşadığımı hissetmiyorum sanki, her gün aynı olaylar farklı bi durum yok.Memnunum ama böyle olmamasını isterdim.Gelecegime ne kadar etki eder bilmiyorum
10 dkya dm gel dertlesek la gardas

• +1
  • Love it
Reactions: Deleted member 277275, Deleted member 310923, stacyworshipper and 1 other person
  • +1
Reactions: Deleted member 310923 and stacyworshipper
There is no god, No king only Man. Günün sonunda senin derdin sana kalacak. İnsanlar sana çirkinsin demeyecekler ona buna ihtiyacın yok diyecekler belki de sana delisin diyecekler ama hepsi pembe bir yalan. gerçek denilen şeyi kendin anlayacaksın. Elinden geleni yap kingo

• +1
  • Love it
  • Hmm...
Reactions: Deleted member 277275, Deleted member 310923, Deleted member 307488 and 5 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 277275, Deleted member 310923, szenn and 1 other person
.

• +1
Reactions: Deleted member 277275
benim de hayatim bok gibi drugz eyleyip evde dizi izliyorum

• So Sad
Reactions: stacyworshipper
There is no god, No king only Man. Günün sonunda senin derdin sana kalacak. İnsanlar sana çirkinsin demeyecekler ona buna ihtiyacın yok diyecekler belki de sana delisin diyecekler ama hepsi pembe bir yalan. gerçek denilen şeyi kendin anlayacaksın. Elinden geleni yap kingo
he yarragim he daha sikik dertlerine cozum bulamiyorsun ama allahin olmadigina karar vermissin insanoglu ne aciz varlik mk

• +1
Reactions: Fridx
he yarragim he daha sikik dertlerine cozum bulamiyorsun ama allahin olmadigina karar vermissin insanoglu ne aciz varlik mk
Dini görüşüne saygı duyuyorum, sadece bioshock serisinden sevdiğim ve örnek aldığım bir repliği söyledim. Aciz bir mahluk olduğum da doğrudur. Burada olma sebebimin çözümü ise adımda yazıyor zaten: Ameliyat Masası.

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: maarda, susisesi, Orcairis and 1 other person
Dini görüşüne saygı duyuyorum, sadece bioshock serisinden sevdiğim ve örnek aldığım bir repliği söyledim. Aciz bir mahluk olduğum da doğrudur. Burada olma sebebimin çözümü ise adımda yazıyor zaten: Ameliyat Masası.
önce allaha tevekkül et sonra çözersin işini

• +1
Reactions: Fridx
önce allaha tevekkül et sonra çözersin işini
atsız filistindeyim allaha tevekkül ediyorum da israil çocuğumu ailemi bombaladı karımı da sikti şimdi de sde teiman da bana tecavüz ediyorlar devam edeyim mi tevekküle düzelir mi çözülür mü ne dersin

• JFL
  • +1
Reactions: h1rumirinx, Atsizz, temelyeterliliktest and 3 others
atsız filistindeyim allaha tevekkül ediyorum da israil çocuğumu ailemi bombaladı karımı da sikti şimdi de sde teiman da bana tecavüz ediyorlar devam edeyim mi tevekküle düzelir mi çözülür mü ne dersin
devam inşAllah

• JFL
Reactions: maarda
İlerleme var bende ama amibakoyayim nt olmak lazım nt nt nt nt nt anasını sikeyim