IlI
vulnerabilities coming from you are my priorities
altıma sıçacam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
nasialtıma sıçacam
bilmiyomnasi
Seni bi güzel sikmek lazımaltıma sıçacam
senin ananı bacını sikerim orospu evladı kimsin sen random bok kendini biri falan mı sanıyosun aqSeni bi güzel sikmek lazım
15 16 yasında cocuksun ananı sıkerım uzaSeni bi güzel sikmek lazım
altıma sıçacam
3cm siki var sikerim falan diyo ayn yaparsınsenin ananı bacını sikerim orospu evladı kimsin sen random bok kendini biri falan mı sanıyosun aq
yurtta sigara içmek yasak tuvalette içiyodum 50 kere uyardılar bidahakine atıcaklar bahçeye çıkmaya üşeniyom bide çok soğuk hastayım ak15 16 yasında cocuksun ananı sıkerım uza
yurtta ananı getirecem dansöz diye yemekhanede oynatıcam soytarı orospu evladı seniyurtta sigara içmek yasak tuvalette içiyodum 50 kere uyardılar bidahakine atıcaklar bahçeye çıkmaya üşeniyom bide çok soğuk hastayım ak
napabilirm pencere de açılmıyo bunun kokusunu yaymadan içme yöntemi yok mu oda kokusus aldım bastırmıyo cok kokuyu
yurtta internet çeken yer buldum west lol çarı kasmaya başladım daha da mental oldumyurtta ananı getirecem dansöz diye yemekhanede oynatıcam soytarı orospu evladı seni
yurtta dansöz buldum (yagızın anası)yurtta internet çeken yer buldum west lol çarı kasmaya başladım daha da mental oldum
Ppndeki kimSerhat abi bokum geldi
O zaman sıç
Amk köylüsü daha karşı cinsle yemeği fsrkli yerde yiyonuz dansöz getirdim diyoyurtta dansöz buldum (yagızın anası)

Neden ck mu guzelPpndeki kim
Turkiyedeki tüm kızları mogluyoNeden ck mu guzel
Turkiyede kiz mi var amk makeupceller ben onlardan daha güzelimTurkiyedeki tüm kızları mogluyo
50kg makyaj yapiyolar genel ev orospularına benziyorlar amk ama erkeklerinde çoğu sub5 birbirlerine denkler sorun yokTurkiyede kiz mi var amk makeupceller ben onlardan daha güzelim![]()

Dogru amk50kg makyaj yapiyolar genel ev orospularına benziyorlar amk ama erkeklerinde çoğu sub5 birbirlerine denkler sorun yok![]()