murad.89
Temp. Banned
Temporal lift ile kombo edilirse guzel olurda gordugum sonuclar kadinlar icin yapildi erkekler icin nasi olur?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kalicigi 10 yil gibi bi sure duydum bide erkeklerde feminenmi olur?Kalıcılığı yok
Düzgün yapılırsa feminen Durmaz + ne kadar kaldığı sana bağlı biraz da şansKalicigi 10 yil gibi bi sure duydum bide erkeklerde feminenmi olur?
İsin sonucunda feminen cutecell yada erkeksi gorunum elde edersin ama tam bilemiyorjm bence cerrahla konusup daha iyi detaya varilirKalicigi 10 yil gibi bi sure duydum bide erkeklerde feminenmi olur?
Bi kizda sonuc gordumde cok iyi ama evet anotomiden dolayi cok degisiyoDüzgün yapılırsa feminen Durmaz + ne kadar kaldığı sana bağlı biraz da şans
ya allah var su subforumu sen eglenceli yapiyon bu kadar aqTemporal lift ile kombo edilirse guzel olurda gordugum sonuclar kadinlar icin yapildi erkekler icin nasi olur?
Niye la simdi noldu arkada yariliyomya allah var su subforumu sen eglenceli yapiyon bu kadar aq
yok bu sefer bisi yok aklima geldi yaziyim dedimNiye la simdi noldu arkada yariliyom
Dimi amk ben yokken okudum cogu mesaji olm gercekten hic bisimi olmaz aml yaaayok bu sefer bisi yok aklima geldi yaziyim dedim