Bonemass guide lazım

Trenmaxx1

Trenmaxx1

Iron
kaliteli bulduğunuz cope olmayan guide var mı varsa atar mısınız aradım biraz ama işe yarar yaramaz pek anlayamadım

• So Sad
Reactions: recai iskender
bonemass mi bonesmash mi bonesmash ise her türlüsü çoğunlukla cope

• Woah
Reactions: recai iskender
  • +1
Reactions: Arisylva and cakdripa
  • +1
  • JFL
Reactions: Arisylva, drakenryuguji, IlI and 4 others
yanlış yazmıştır dedim amına koyim allah allah
tmm pardon

Ve evet bonesmash cope. Looksmax yapçam diye ağır trafik kazası geçirmiş gibi gözükmeyin.

• +1
Reactions: Arisylva
aga bonemass hakkında nası farklı bi bilgi olabilir zaten aq. vitamin mineral vs. alcan falan

gh ve test dışında hiçbir yolu yok kalsiyum copeumsu hafif

• +1
Reactions: Trenmaxx1
aga bonemass hakkında nası farklı bi bilgi olabilir zaten aq. vitamin mineral vs. alcan falan
mesela bonemass için hangi roid daha iyi hangi kombinasyonla spesifik ilaç önerisi fln yoksa basic vitamin mineral olayını biliyorum zaten

• JFL
Reactions: Aven
aradım bulamadım valla link varsa atarsan sevinirim

kanka şuraya iki dakika göz atsanız bulamayacağınız şey yok zaten

• +1
  • So Sad
Reactions: Ashoimex and Trenmaxx1
aradım bulamadım valla link varsa atarsan sevinirim

• +1
burasını yeni gördüm eyw

burasını yeni gördüm eyw
bu arada bonesmash mewing (mewing sadece hyoid kemiğini kaldırmada gerçekten işe yarıyor) falan cope. bonemass için GH gerekecek GH içinde yeni başladığından giriş seviyesi MK-677 deneyebilirsin ama yan etkileri falan var ve senin alerjin olabilir bazı kişilerde diyabet şeker oranı gibi durumlar görülmüş orgda insanların deneyimlerine bak ona göre kullan HGH 101 threadinide oku.

Last edited:
  • +1
bu arada bonesmash mewing (mewing sadece hyoid kemiğini kaldırmada gerçekten işe yarıyor) falan cope. bonemass için GH gerekecek GH içinde yeni başladığından giriş seviyesi MK-677 deneyebilirsin ama yan etkileri falan var ve senin alerjin olabilir bazı kişilerde diyabet şeker oranı gibi durumlar görülmüş orgda insanların deneyimlerine bak ona göre kullan HGH 101 threadinide oku.
valla benim için aşırı riskli bi durum anne tarafınında kanser yoğun baba tarafınında hepsi kalbi sıkıntılı diyabette varbabam ve 3 kardeside kalp krizi gecirdi o yüzden kullanmadan baya bi test yaptırmam lazım

mesela bonemass için hangi roid daha iyi hangi kombinasyonla spesifik ilaç önerisi fln yoksa basic vitamin mineral olayını biliyorum zaten
kardesim kac yasindasin sen ne roidi aq :lul:

• So Sad
mk-677 al geç kanka güçlü bir peptit değil korkmana gerek yok.

• +1
valla benim için aşırı riskli bi durum anne tarafınında kanser yoğun baba tarafınında hepsi kalbi sıkıntılı diyabette varbabam ve 3 kardeside kalp krizi gecirdi o yüzden kullanmadan baya bi test yaptırmam lazım
eğer pump gibi bir amacın yoksa 10mg yeter

• +1
gh ve testoda işe yaramaz hepsi genetik

• So Sad
  • +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, Trenmaxx1 and orbitalover
kaliteli bulduğunuz cope olmayan guide var mı varsa atar mısınız aradım biraz ama işe yarar yaramaz pek anlayamadım
genetic or pubertymaxx everything else is cope

• +1