arawn69
Iron
beyler masaj tabancası ile bonesmashing yapmayı düsünüyorum her bölgeye kaçar dk tutayim cihazı, öneriniz vs. varsa yazar mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
copebeyler masaj tabancası ile bonesmashing yapmayı düsünüyorum her bölgeye kaçar dk tutayim cihazı, öneriniz vs. varsa yazar mısınız
yumrukla yapbeyler masaj tabancası ile bonesmashing yapmayı düsünüyorum her bölgeye kaçar dk tutayim cihazı, öneriniz vs. varsa yazar mısınız
Ağustos 2026 ve hala bs cope diyenler varcope
Swelling icin degil de yuzune vurdugunda kemik olusucagini dusunuyosan cok vurmussunAğustos 2026 ve hala bs cope diyenler var![]()
Swelling icin degil de yuzune vurdugunda kemik olusucagini dusunuyosan cok vurmussun
elmaciklara 4er saat kalan yerlere 3 er saat yapican ara vermeden ama bisure sonra hissizlik olusucak o hissizlikten boyle 2 saat sonra flaan dur yoksa zarar gorebilrsin
got deligine tutbeyler masaj tabancası ile bonesmashing yapmayı düsünüyorum her bölgeye kaçar dk tutayim cihazı, öneriniz vs. varsa yazar mısınız
7 saat işe gitsem 1 sene sonra çene + cheekbone implantı yaparım zaten amkelmaciklara 4er saat kalan yerlere 3 er saat yapican ara vermeden ama bisure sonra hissizlik olusucak o hissizlikten boyle 2 saat sonra flaan dur yoksa zarar gorebilrsin
gotten attim knk ciddiye almayin amk 7 saat yapsam zaten yuzun şafti kayar7 saat işe gitsem 1 sene sonra çene + cheekbone implantı yaparım zaten amk
evet bendede var morarma sorun yok 3 4 güne geçiyo ama etkiside geçiyo bs nin zaten kemik oluşturmuyo gibi duruyo ama ben elmacık kemiklerime yapıyordum benimkiler büyüdü ama aynı zamanda ergenlikte oldugumdan büyümüşte olabilir tam bilmiyorum ama kanka yaptıktan 2 3 gün kemik gibi şişik duruyo kafanı bi yere sabitleyip yaparsan yastıga fln beyin hasarı riskinide azaltırsın haberin olsunkingler peki morarma oluşmasi normaldir dimi